13 June 2010

frendly la plak...kat pudu skolah budak laki.

kate coach nak memntapkan kami ngn opened..so di bawa kami berlawan ngn pemain luar kat skolah lelaki pudu.
Xbanyak nak bebel sebab dlm keadaan penat n huhuhu sedihnya team laki kami..bungkus..sob..sob..tapi team gals gak yg boleh bawa sikit cahaya senyum pada coach jom layan gambar sudah nak celoteh panjang cam xmasuk akal lak tgh lawan mane ada banyak dialog kan kan kan











bubu slalu ada bila aku kemana mana tau...

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ok...
ko dah sehat...
peloh dah...
;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh...peluh sebab menang ngeh ngeh ngeh

baby berry said...

hehe tgk pic mmg nmpk berpeluh..cayalah!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh gigih tu u i kejar shuttle sebab tu la sweating sampai camtu

El-Zaffril said...

Team laki bungkus? tak ape... berusaha lagi erk?

comel said...

el-doakan kejayaan kami yer

Cuba Klik tengok apa jadi!