13 June 2010

# Aktiviti comel # Bila Comel Mula Bersukan

frendly la plak...kat pudu skolah budak laki.

kate coach nak memntapkan kami ngn opened..so di bawa kami berlawan ngn pemain luar kat skolah lelaki pudu.
Xbanyak nak bebel sebab dlm keadaan penat n huhuhu sedihnya team laki kami..bungkus..sob..sob..tapi team gals gak yg boleh bawa sikit cahaya senyum pada coach jom layan gambar sudah nak celoteh panjang cam xmasuk akal lak tgh lawan mane ada banyak dialog kan kan kan











bubu slalu ada bila aku kemana mana tau...

6 comments:

  1. heheheh...peluh sebab menang ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  2. hehe tgk pic mmg nmpk berpeluh..cayalah!

    ReplyDelete
  3. heheh gigih tu u i kejar shuttle sebab tu la sweating sampai camtu

    ReplyDelete
  4. Team laki bungkus? tak ape... berusaha lagi erk?

    ReplyDelete
  5. el-doakan kejayaan kami yer

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews