14 June 2010

# info semasa

Eikasyaza's Green Contest

 Ok aku nak berkongsi ngan kawan-kawan yang lain kot2 ada yang berminat nak join contest cik Eikasyaza's Green Contest  kalau minat korang pun leh jadi follower beliau..siyess xnyesal masuk sebab ada hadiah yang bakal menanti..orang nak bagi hadiah xkan xnak kan so apa lagi..alang2 kan jom cuba nasib..

Syarat-syaratnya adalah :

Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye..
Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)

Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :

Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :

07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)

Senang kan.. Gambar-gambar peserta akan dinilai oleh i sendiri, hubby dan kawan-kawan terdekat (diorang xdibenarkan untuk join contest ini) Senang kan??? sO, jom la join ramai-ramai... (^_~)


Apa yang di perlukan oleh Eikasyaza's Green Contest  nih,korang perlulah menceritakan tentang HIJAU

HIJAU BAGI AKU BILA...

hahah..aku ni xdalah fanatik hijau tapi untuk di jadikan cerita tahun lepas punya raya,bubu telah memilih hijau untuk tema pakaian kami,nak x nak terpakse lah aku berpadanan ngan warna exotic ni.heheh sek baik sesuai ngan aku..Pe2pun bagi aku HIJAU ini adalah warna yang mendamaikan even bila ko dah mula pening lalt dan rase nak pitam atau mata ko sakit2 ,cuba ko tenung hijau lelame mesti ko akan rase lega..siyess so kena cuba ok..


nak tengok x camne rupa aku dalam WARNA HIJAU..


hah cantik x..ekekek..harap2 judges yang tengok nih puas hati la nt ekekekek..
ok yang lain jom cuba..kat mana nak cari link contest nih comel dah bagi kat atas tadi tau..



10 comments:

  1. mesti la cantek...
    isteri janggut kan...
    ;)

    ReplyDelete
  2. cantek n comel..hehe..tq 4 joining.. tp depends on judges tau..gud luck k..

    ReplyDelete
  3. heheh ok thaz u..xpe is up to uoll la nak judge comel just juin je..tq

    ReplyDelete
  4. Good luck for the contest erk

    ReplyDelete
  5. el-thaz a lot moga2 hendaknya

    ReplyDelete
  6. huhu comey2..green sungguh nie..=)
    gud luck..

    ReplyDelete
  7. fyza-heheeheh tulah warna tema thun lepas punya raya

    ReplyDelete
  8. perg..hijau gilerr..silau la beb.tapi tetap cun..moga berjaya..heheh

    ReplyDelete
  9. ct-hajar..a'ah tulah pasal kate nak hijau kan..amik ..ini baru betol hahahahahah..insyallah thaz ok

    masuk lah join contest ni hajar

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews