28 June 2010

# info semasa

contest-mata-menawan

Hah kali nih aku dapat jemputan dari kak jijah kita untuk join contest yg die anjurkan hadiah pun menarik, nama contest nih

contest mata menawan
nak masuk nih ada lah syarat2 serta peraturan yg perlu korang penuhi dulu...camtu lah jugak aku kena gak ikut peraturan..antara syarat2nya adalah...
 
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com ...

done ....
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
 sooo ..my pic for this contest ....
 
Cerita di sebalik gambar ini :
 Ini adalah gambar yg di suka bubu aku..sebab apa die suka,sebab katanya mata aku bulat cam guli..dan besar cam biji anggur import..hahhaha..ada ke cmtu plak..xkisah lah apa kate bubu terhadap mata aku,yang pasti aku bersyukur dengan pemberian DIA kepada aku.."indah sungguh ciptaanNYA.

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)
 
 
So mangsa yang akan aku tag untuk ini contest :

6 comments:

  1. el-hahahah ada besar cm guli x ekekekek

    ReplyDelete
  2. hahah -xmenang xda rezki lah hahahahahah

    ReplyDelete
  3. adeh mak..kena join gak ker..? mata i xbulat cam u la..mata i mata sepet..contest utk mata sepet xde kew..hehehee..

    ReplyDelete
  4. ct hajar- nyah ko masuk je menang kalah blakang citer jnji masuk cuba nasib..mak pun bukan kompom boleh menang ramai lagi yg lawo2 kek luo sane..
    pe lagi jgn ragu2 jom masuk

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews