1 June 2010

comel & bubu @ mersing Wif family part1

Cerita aku pulang ke kampong halaman di mersing ,tidak lah sepantas atau dekat cam aku balik gemas kampong bubu..perjalanan mengambil masa sehingga 41/2 jam ..mmg krem la pinggang,terutama bubu la..sebab die yg drive..aku??hahahah aku nih duk diam2 kat tepi memandangkan aku baru lepas excident ngn glasses tempoh hari,,so jgn harap nak drive nak buat keje berat pun bubu x bagi..so awak duk diam2 tepi ok..sambik..ZZZZzzzz…………

Masa dalam perjalanan tu punya lame sempat aku berangan berfikir cam2 dalam palo hotak nih mane taknyer jawoh na kampong aku hah..sambil dengar bubu duk melalak menyanyi dan buat lawak konon2 lawak la sangat sambil buli2 dan usik2 aku ni..

 tengok lah kesengalan bubu aku ni hah duk main2 lagik dlm keta padahal duk drive tu
heheheh view muka aku yang berwajah baru bersama rambut itam ku..yang panjang udah..
main2 kan nak buat camne dah suka kan..
jawoh tul bila nak sampai nih huhu ngntuk mata ni hah...huhuhu tapi bubu ni bijak x bagi aku tido dan temankan die drive die bagi aku tengok movie sepanjang perjalanan tu..pe lagi layan la aku citer feberet aku BRING IN ON..
mula2 layan 2012 pahtu baru layan bringin on..erm..mata aku tetapa gak nk zzzzzz..

6 comments:

El-Zaffril said...

Seronoknye bercuti... next next

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile nak oliday gak nieh...
adus...
hehehe...
;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

el-mmg best pun...da lagi tgu2 citer part2 bakal menyusul

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-tggu cuti skoll ko bercuti la pjg

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak kerja...
meh bagi aku kerja meh...
;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah memiti ko banyak keje ek..ko buat la keje ko comel punya keje pun banyak nak bagi ko siapkan

Cuba Klik tengok apa jadi!