21 June 2010

berlansung dan selesai sudah acara KKP 2010

ok malasnya aku nak update cite pun dah jadi basi..pe2pun aku malas nak coret banyak2 dalam nih kecuali hanya memaparkan foto2 kengan sewaktu sukan berlansung..Biasa lah sukan kali nih untuk acara aku sertai nih berlansung di court badminton country height kat kajang,kiranya xdalah jauh pun dari umah aku kan..nak2 jalan pun senang ko ikut jer highway seremban straight jer trus ko akan nampak signboard terpanpang baik punya "COUNTRY HEIGHT RESORT"

wah dalam area sana ko xyah citer lah kan..memang umah sebesar2 dewan seberguna tuh..memang besar..ngeri lak aku nengok..memang aku xsuka umah2 besar nih..huh!!mmg xsuka..banyak hantu..dahla umah dalam hutan dah cam muzium kesenian aku tgk..ishhh mmg rimas lah xsuka xsuka xsuka..
nilah gelagat kawan2 satu team aku padahal dorg ni dah ayah2 org ko tau,tapi pangai ko tengok sendirik la

masa waktu lunch kitaorg makan kat nasi ulam kat bangi..makaih mmg layan lauk pauk die..ko nak apa sume ada lah,ulam raja,pun ada,kacang botol,cencalok,sambal belacan..alamak gulai lemak masak telor itik pun ado...aku lah makan simple je ekekekek dieat bagai la katakan..coiii poyoss..

time nih dah lepas mkn lepak kat padang country height tu sambil di buai oleh angin sepoi2 xpaham bahasa kan..so aku layan kan aje la..sambil snap gambar2 apa yg aku patut snap..
itulah antara coretan aku..sebenarnya aku xda mud nak update story suka aku nih sbb kita org KALAH!!penat aku bersungguh tekun pukul shuttle dapatkan point tapi regu lain xnak jadi cam semangat aku..keciwa mak sangat2..huhuhu pe2pun enjoy lah jap apa yg dapat aku publish kan stakat nih ok..bye..

Cuba Klik tengok apa jadi!