19 May 2010

# Aktiviti comel

Tengok tHomas Cup..(citer lapok) MESIA vs JOPUN

Lame dah aku x update blog aku nih ,sebabnya terlalu cbok n terlalu xda masa untuk usha2 lappy kat umah..sampai dah bekepok dah citer2 aku ni hah..boleh di katakan basi lah..nak  buat camne..nak xnak kena update jugak untuk kawan2 yang sudi tinggalkan jejak yg suka menatap n ikuti blog post aku nih kan..untuk post kali nih aku hanya sertakan gambar2 sebagai jalan cerita aku semasa peritiwa bersejarah MALAYSIA sebagai tuan rumah bagi sukan berprestij..iaitu THOMAS CUB & UBER CUP 2010

hehehe bermanja ngan bubu den semestinya xkira di mana jua..ngeh..ngeh..ngeh..
wah2!!proton sponsor tangan tuh...
Dah habis dan match nih..tapi mesia hancur hukhukhuk..aku n bubu maintain bergambar seolah xda apa2 yg terjadi ..ngeh..ngeh..ngeh..

3 comments:

  1. Wah... rajinnya tengok thomas cup

    ReplyDelete
  2. meniti-ekekekek..adik dio poyo..den amik la abg ek..ngeh..ngeh..ngeh..


    el-zaffrill-mau xrajin saya n bubu mmg fanatik sukan nih

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews