2 May 2010

Tambah koleksi Makeup bersama ELIANTO & MAYBELINE NY

Bukan apa,koleksi makeup aku mmg dah terang2 banyak giler..hahahah...saje nak tambah koleksi ngan latest punya patern dan style..so aku nih..nak kate bermakeup sangat xdalah..so so jelah..lite makeup..tapi di sebabkan minat so aku ada lah beli 2,3 koleksi baru dari ELIANTO & MAYBELINE...kat Mane aku beli..hahahha merata ko..

Hah tambahkan lagi..nak di ikutkan banyak lagi nih..hahah ada dalam kotak makeup haku kan..xlarat nak kuokan sume..bubu tengok pun xlarat..mungkin kadang2 die duk menung ..duk study cmno benda2 nih di guna pada muka..hahhah..
xkisah lah kan aku ada cakap aku mmg suka bab2 kecantikkan nih walau hakikat sebenar aku xda lah bape cantik bonar tapi cukup stakat mencairkan hati bubu aku yang kuat bebel tu..hehehehhe

4 comments:

AngahSayang2314 said...

kalau macam tue comel bole ajar kan cara2 conteng2 muka hehehe tul tak???

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Angah-insyallah boleh tapi xdalah x-pert bonar..
nak bideo ke just sequence on writin jer

ElyaElmo said...

tak cube simply siti pulak??

**Bila Comel Jadi Comot** said...

elya-knp simply siti bagus ke??da dengar gak barang die smpai out of stock

Cuba Klik tengok apa jadi!