5 May 2010

# Aktiviti comel

Lepaskan tension selepas keje

Time  tu tertiba si umi beria benar die ajak aku hajar n elly g nyanyi..huhuhu bukan apa..aku bukan minat pun nak lalak memandangkan suara aku nih yang xda pakej tuk seorang penyanyi..hahahah..sebab apa??sebab suara aku nyaring..kang bingit pekak telinga org yang dengar aku melalak kang..ekekeke..tapi nak xnak bagi memenuhi tuntutan seorang kawan so..apa lagi..dengan gigih kitaorg jalan kaki ke AMPANG PARK KTV.huhahahah..
Ko tau jela kalau dah masing2 kepala masuk air..suma yang sepi kat ktv tu leh tergelak tgk aksi2 sengal2 ubi kentang dorang nih..
yang aku paling nak tergelak bila tgk si umi excited beria na die nak  melalak duk testing2 voice sound..

Korang tengok jela si umi tu..sungguh2 benar die melalk kan..kan..hahahah aku dan hajar tukang gelak..yang penting kat sini kitaorg baru dengar suara dak elly tu sodap bila nyanyi..sore jantan ko ekekekeekekekeek...
hajar..menyanyi..erm..xda xda..die nih lebih banyak gelak dari menyumbangkan suara..hahaahahahahahahahah
sampai tergolek2 aku di buatnya..kecut urat perut kelenjar kencing aku sebab menahan lawak gaban yang dak2 sengal ni buat..sure camni lah aku gelak hari2 boleh buat perawatan awet muda..xyah sebok2 g spa buat treatment wrinkle muka ni hah nyah hoii..

Bayangkan duk gila melalak makanan yang kami beli xabis makan da..sebab apa ??masing2 sebok nak test suara..heheeh
Aku??hahah aku da gak nyanyi..lagu apa??lagu carik makan lah nyah oiii...pa lagi kalau bukan EMY SEARCH "TIADA LAGI"suka betol aku ngn lagu nih..lagu ni jugak yang telah memalukan aku...dengan bubu hahahah mane taknya masa tu mula2 kenal bubu pahtu jumpa kawan die kat karaoke Ampang ..dorg mintak aku nyanyi..aku xnak tapi di pakse..so terpakse la aku melalak la korang kan..tapi suara aku umangiihhh.....tuhan jer yg tau..sampai skng bubu masih suka usik aku ngn lagu tu..ibarat lagu tuh lagu tema percintaan kitaorg la..hahahahah...
Makanan bekalan untuk melalak time..hahahah redbull tu si dak ely punya ok..kitaorg gadis2 xminum ini drink ok...vanila coke..dat my fevor la..sampai 2 botol..nyanyi nyer tak lah sangat..heheheh..
hah meggi tuh dak hajar punya..siap beli meggi cup tuh semata-mata..yang jajan lain tu aku punya la...lapo la time nih...
yang si umi..beli roti bagai tapi bila dah masuk bilik karok die kalut je duk pilih lagu yang nak dinyanyi..
Gambar kenangan setelah penat melalak ..pe2 pun aku rase ilang tension kat palo nih
Abaikan tangan yang bertampal tu okiess..aku xbrapa sihat so tgn pun sama turut xsihat


p/s : yang xboleh kami lupakan bila xpasal2 si ely nih yang konon2 pilih lah lagu impak terbaik untuk penutup sekali dengar melodi cm da penah dgr cm bunyik muzik tu..bila tang lirik si umi da gaduh nak bersajak sudah...si hajar asek jadi backup singer..aku lak ketawa xsudah sampai sakit urat kektut aku ni hah sebab lagu mengong mane tah yang tersalah di select oleh xtau sape..xnak ckp sape2 ok huahahahahah..layankan ajer..hahahaahahahahah

so korang kalau ada datang baca blog nih so mai pakat kita berdebat pasal lagu tu...
 "black dog bone-BILA RINDU"so pakat google n dengarkan

14 comments:

  1. elly la punyer..dia tak tau lagu blackdog bone tu..dia nk nyanyi gak ikut step dia..dh mcm itik panggil emaknyer..omakkkkkkkk..alih-alih kitorang dongar balik lagi Bila Rindu tu sodap jo..tak pe, yang penting elly buat kitorang pocah perut dok gelak satu ari..kahakakahkaakahhakahakahkaa

    ReplyDelete
  2. hajar-itu lah kehdahnya bak kata si umi..ko tunggu la kita repeat kali ke 2 kali nih kak ana pun nak juin ekekekek mmg layan la..sakit pewut..huhuhu

    ReplyDelete
  3. meniti-betol tu...ilang tension tapi bila masuk opis balik kpla trus weng2 lik

    ReplyDelete
  4. sedap ke cik tom i ni nyanyi? hahahaharun.

    ReplyDelete
  5. eleh dengki la tu ekekeek..sedap yang sampai dorg termimpi-mimpi suara ayg huhahahaahahah

    ReplyDelete
  6. Adlina-ekekeekk..bukan apa just ilangkan tension jerw huhuhu

    ReplyDelete
  7. best owwwwh..kak comey nyanyi tangkap leleh..dia nyanyi ngan feel sekali..aku terus terbuai bila dengar dia nyanyi lagu Amy Search' Tiada lagi'..ade iras2 suara Amy la..ahaks..mengancam u..

    ReplyDelete
  8. CT-HAHAHAHAH HAH TGK HAJAR SAMPAI TANGKAP LELEH WA CAKAP LU..HUH RUGI HAJAR LEN KALI REKOD OKEH EKEKEKEEKEK BAGI BUBU COMEL DENGAR HUHAHAAHAHAAHAHAHAH

    ReplyDelete
  9. leh masuk AF musim depan ni kak..anda ade bakat terpendam~

    ReplyDelete
  10. umi-nokk boleh ke mak nyanyi layak ke mak masuk af tuh??ekekekek
    xpe lah nyah..mak antar ko jela bersajak ok x??

    ReplyDelete
  11. kategori sajak tu dh mmg iols juara.xde tandingan ekeke..uols terai la audition AF pulak nyah! malatoppppp!

    ReplyDelete
  12. UMI-huhahahah meletopp ka??mak xbrani terai la nyah takut xlepas..kalau cmtu mak blajar ngan ko jelah nyah cmne nak bersajak dgn betol dlm lagu ekekek

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews