9 May 2010

# BFF COMEL

Dapat kawan baru lagi.

Satu hari tengah aku duk leka layan tenet sambil buat bizz aku tertiba YM di BUZZ!!!! oleh seseorang..hah so mula2 aku ignore..tapi kelihatan macam nak tanya sesuatu..heheh..cam biasa soklan cepuemas aku lah..."yer nak order barang ker??"ekekekke..skali YM aku berbalas "taklah, nak berkenalan jerw ngan awak!"uiks..nak kenal..aku try lak bukak avatar tepi YM tu..tengok..gals...uiks xkan kot..xmungkin sejarah berulang..bukan apa dulu da gak gals nak kenalan ngan aku...aku mula2 layan lah..lelama cm pelik la..hahahh siap ajak aku kuo  panggil aku sayang bagai upanya LES****..kuang..kuang..kuang..torrrkono den!!!lansung lepas tu aku terus delete die dari list aku siap SPAM lagi..agrhhhhh...!!!!!!tidak..aku NORMAL ok..STRAIGHT!!!ok!!!sengal...
hah!berbalik pada citer aku tadi..so..awek ni kenalkan diri die sebagai Nora..rupanya die dari sarawak..ekekekk tau tentang aku dari forum yang aku duk lepak....best gak kenal awek nih..baik rajin bagi pandangan n nasihat pada aku...kira kitaorg skang slalu Ym la..tukar pandangan dan bercerita tentang aktiviti harian masing2..nora nih siap buat gambar kenangan lagi untuk aku...camne rupa gambar tuh ko tengok bawah nih aku da letak....
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
cantikkan korang kreatif cik kak nih buatkan untuk aku..hadiah terindah dari seorang sahabat..walau xpenah jumpa hanya kenal melalui tenet tapi kitaorg boleh di katakan rapat..



P/s : semoga hubungan persahabatan kami kekal selamanya insyaallah...

6 comments:

  1. sahabat yg sudi susah n senang...
    itu lah sahabat...
    =.=

    ReplyDelete
  2. meniti betol tu..bukan senang nak dapat dan bukan sume ikhlas nak kwan ngn kita

    ReplyDelete
  3. gilalah. camne ley kenal dgn lesbo ni. -.-"

    ReplyDelete
  4. Alynn-hahah tahla katenya die jumpa contact nama i kat frendster..hahahah..geli tau pujuk rayu lagi leleh dari laki tau..yukss..geli kaum sejenis huhuhu

    ReplyDelete
  5. selamat berkenalan juga dari sayer...auwwww!

    ReplyDelete
  6. UMI-huhuhu mana ko...sejak ko xda nyah aku dan hajar ibarat di telan mati mak di ludah mati bapak ko..huhuhu..mai lah turun lepak ngn kitaorg umi..huhuhu boring lah xdengar sore nyaring ko huhuhu

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews