18 April 2010

# OPIS COMEL

My new BFF BF & GF

 Ok gang..kali nih aku ingin nak perkenalkan BFF GF&BF aku..sape lagi kalau tak lain x bukan si umi & erlly..Dorang 2 nih sama click ngn aku..so skng aku dah xkesunyian bila bekerja,,,sebab ada dorang 2 nih yang sangat2 ngam ngan aku..aku suka cara dorg  sekor2 nih...sampai kak fiza panggil kitaorg bertiga kanak2 riang walaupun hakikat nya yang si erlly nih dah berusia dan sudah berkhawin ..di sebabkan pengalaman kerja die dulu dari goment kan..ramai pompuan.ekekek...so aku bersyukur sangat dan sgt2 gumbira sebab 2 orang baru masuk nih adalah rakan setugas yang bakal menggegarkan tower bersama sama aku...hahahah...thaz a lot u oll 2..sebab korang best..dan aku makin semagat nak datang keje skng...hahahah....sebab aku xsabar nak lepak ngn korang sambil kita bukak kitab bergosip..hah jgn si erlly nih bolah tahan ko kalau celoteh bab gosip nih die join aje kitaorg sampai rehat pun die je sorang..uwahhghhh..ko kan..sonok ek..hahahahahha..
umi lak si ceria yang sangat2 ngam ngn palo hotak aku..apa aku buat aku cakap kegemaran aku sikap sifat aku suma sama ngn die..kira die nih mengingatkan aku pada rakan karib aku si dakrai kek mlako..huhahahahha..rai aku dah dapat kawan baru so aku xnak kacau ko duk jaga anak laki ko dah..ekekekek...banyak perkara dah aku n si umi merancang nak buat dan nak pegi..wah....plan seterusnya...hangout hangout..hangout...hangout...n travel....to the earth...i love it...destinasi..ikut si umi punya planning..sedang dalam poses menyiapkan apa yang patut...buat masa terdekat nih xdalah sebabnya aku..baru mula pasang niat xnak cuti n mc sebarangan ..konon2 lah...hahahahha....nak jadi pekerja berwibawa....konon2 lah sampai bila aku pun xtau..mgkin sampai org perasan aku nih betol2 pekerja contoh..muekehkehekeh.....so pe tunggu lae..jom usha gambo sengal kami..eh sengal kerw...jom layan...

 




Mestilah aku banyak lebihkan kawan ngn umi sebab die pompuan ngnerly xleh laa...dahdo bini kang bini die parangkan aku lak...






6 comments:

  1. bukan parang je...
    kapak semua ade...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. hahahah jgn lupa penyapu lidi huhahahahah

    ReplyDelete
  3. happy working my coolio sista. iols xkan back off selagi uols sudi kawan ngn iols kekdahnye nokkss...ekekeke~

    ReplyDelete
  4. pic yg macho g xde ke..huahuahua

    ReplyDelete
  5. umi-yup ur rite,,,mesti la uoll best so kawan ketat2..cyg u olls ketat2...

    ReplyDelete
  6. wei elly wah2 ko xcukup ek gmbar tu..jap2 kang comel lotak yg macho lae..jgn sampai kawan2 bloggers sangkut lak t..kang ngn parang bini ko mengejar

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews