11 April 2010

Maintenance servicing and switching tranfer Load for genset testing.

Bertempat di menara 1 PETRONAS TWIN TOWER jam 1200pagi sampai lah ke pukul 5.00pagi aku kena standby untuk aktiviti servicing nih...xda apa yang boleh aku celotehkan memandangkan hanya aku stanby sambil memerhatikan anak buah rakan seperjungan buat keje...sambil2 borak2...sambil buat keje...dah rupa cam kenduri kendara sudah...aku sorang jerw pompuan yang datang untuk malam tu 25 orang termasuk aku lerw.. ..nak buat camne bidang yang aku keje nih sume laki lucky..ekekek banyak dol kumbang...aku jerw bunga yang sesat...tapi alhamdllah bubu memahami..sanggup die anta dan jemput aku..bukan dekat jawoh tu...sayang punya pasal lol...ekekek lub u lah bubu muah ..so..jom layan gambar semasa aktiviti di jalankan...




wah bertungkus lumus memasing buat keje..sonok aku tengok ngantuk pun ilang cam kenduri ko...riuh se tower...dorang cam sonok benar buat keje pepagi nih


hah siap pakai musk bagai si along nih...antara bebudak relamping aku yang gumbira buat keje pagi tuh..siap masing2 bergambar bagai ko...ingat aku je gila kamera dorang pun 2 X 5 = 25 gak..ekekek


ni jelah gambar xlarat la nak upload bebanyak huhu...




p/s : pe2pun aku suka ngat ngan cara dorang bekerja..kerjasama antara team..BAGUS!!KIPIDAP BOYS...
siap manager dorg turun padang
ok lah di kesempatan ini aku ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih banyak2 terutama pada chargeman dan relamping team yang telah bersusah payah jalankan servicing..walaupun memang korang kena buat kan..untuk team Duta Berkat..thaz to u guys...
hah xlupa jugak Tuan Haji shahrum Manager UDADAYAURUS dan Hj.Azlan aziz yang sudi turun padang..uiks...sanggup tinggalkan anak bini tul...hah dak2 relamping...kayo lah korang nt kelim OT tu..kuikuikui..leh banje aku nanti..ekekekek...
banyak ilmu yang aku dapat dari mereka2 nih..yang xpenah bosan untuk ajar aku yang pesen blur nih..hahahahah..pe2pun aku enjoy..last skali thaz a lot and too much to my belover sweety BUBU sebab sanggup cancel program u untuk antar dan jemput ayag balik..huhu...sob...sob..terharu nyerrrr....



4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm susah je keje ko nie kan...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hah tau xpe...tapi comel xbuat..ekekek comel tgk je org buat huhahahahh

Najiahtul Syafiqah Ismail said...

hai.. nak tanyer.. sis ni keje bhgn network ke??

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Najiatul-heheh bukanlah yang,i keje maintenance electric power.jaga chargeman dan relamping team..jaga genset.. untuk 33kv dan 11KV

Cuba Klik tengok apa jadi!