19 April 2010

Lunch @ MANDARIN ORIENTAL KUALA LUMPUR

Ini cerita petang tadi..hahah selepas ascot gang JKKP kami di undang makan di Mandarin Oriental..Pe lagi cam aku dah biasa lah..nek bosan..ekekek tapi kali nih selera aku makan sebab ada kawan2 aku yang aku sayang..umi elly ekekekek..makan dari xlalu pun jadi lalu nak2 si umi suka betol aku tgk selera makn die..mak ko..besar nyer..tuan badan kocik jerw..dahla yang aku xleh blah tuh..bontot die ko..dah leh tumpang raga basikal vote ko huhahahahahahha...makan byk2 tapi x besau2 ekekekek....si erly nih bukan jenis makan kuat...so..so jela...ekekekek...kira cam aku lah..bukan jenis big appetite

hahaha aku suka betol lah ngn minah sorang nih..buat hari2 aku keje ceria bukan apa kena ngan tune aku kan..hahahahahrase cam sebayo nokk...die nih lah di anugerahkan hotak kepala yang sangat sempoi buat aku sennng bangat deh ngn die...yang si erly tu malu2 kambing tapi leh tahan ngn poyok die...takut gomok seh..hahahah xkemana gemok ko tu erly,tang powut jerw..ekekekek sama ngn bubu den lerw..hahahah..tengok si dak umi tuh..ko pun ngeri tengok die melantak..bayang kan lah tengok air bandung pun leh kuokan statement air tu cantik..adoiyai..parahhh budak nih

hah!adoiyai ini lagi sorang hamba allah...punya mengelabah xnak muka die di publishkan die bukan main lae..bantai sorok muka balik gelas klasik tu la konon2...oiks..en lan xyah lah ko nak sorok muka ko ngn gelas..da sah2 muka ko pun mmg cam gelas..ekekek xdo sapo nak usha dah aih..ko dah beranak 5 kan...xdo yang nak usha dah..masa aku nak snap gambo die ...sebok die duk pesan "comel jgn amik gambar saya..saya xda facebook..bukan apa takut pompuan yang usha saya kang jatuh tangga..uiks..tangga ke nokk...bukan jatuh sakit ekekekekek...



yang aku duk tayang kek bawah nih xlain x bukan lah antara menu hidangan aku pilih untuk melantak..xda lah lantak sangat sebab aku nih jenis kurang makan...gitu2 je makan pun..apa yang aku paling suka duk singgah 2,3 kali amik mkn adalah kopok goreng.."wei ko comel...kopok kat pasar malam pun ada lah pompuan ...ko nih cari lah yang lain dari lain..makan bda yang slalu jumpa..."hoiii!!!arghhh...bukan aku xnak tapi aku mmg xmakan benda2 pelik nak2 ikan besar2 nih..huhu..slalu pikir bda apa lah yang ikan besar nih makan sampai besar2 nih..tah2 org..tah2 ape2 lah entah..huhuhuk...kalau ikan kecik makan lumut jerw ekekekekekke...pahtu aku mane makan daging..hahahah jenuh ko kawan2 racun mkn kambing,daging bakar...tapi aku daging2 nih mmg xle blah...bau die lain macam da...tapi kalau macD kadang2 lh telan skali skala kalau daging yang biasa2 nih mmg aku xleh lah....huhuhu dah cuba nokk tapi xleh gak,,,,



heheheh masa nak balik dari makan tuh sebab lah singgah dalam Isetan ..ko kan tau aku nih berpantang skang.pantang apa???pantang tengok benda lawa so aku mula lah nak bergambar..so mane perhentian aku aku akan snap gambar sebagai bukti keberadaan aku di masa kejadian..konon2 eviden tuk diri aku bubu dan kawan2 bloggers aku..ekekekek...Poyok lak aku rase..so pedulik hape korang ...???ada aku kesahhh nyahhh....lantak lah kemera aku..gaya aku..yang xmalu aku..yang melompong teringin korang uwahahahahah...janji moment sempat aku buat sementara masih sempat catit apa yang patut...




huhuhu yang xleh blah si umi nih bukan main suh aku bergaya la konon2 tengah tea time ngn alice wannabe tu...tetiba ada sekor kucing sosat lak topi gambar aku..ada ke patut die leh samakan mata aku ngn mata kucing tuh..pahtu bahak2 gelakkan aku...bukan stakat tu..si hajar budak temporary sampai leh cakap mato aku besau..hoi..korang mata ku sama je nagn mato korang ..tinggal mata ku di muka ku mata mu di wajah mu..huhuhu jgn lah ejek lagi..adoiyai...









wah!!!ko erly pantang betol ko sembang apo ngn alice tu???minah tu cam xberminat je nak sembang ngn ko..nampak die lebih tertarik pada tea die tuh...ngeh..ngeh..ngeh..
















p/s : Pe2pun skng aku telah di tegur bubu..huhu kate bubu aku dah kurus cengkung..padahal aku x diet pun huhuhu..mungkin keje kot...aku skng makan ikut time....mane taknya si budak umi n erly jnis makan ikut time n makan bosar..huhu so nak xnak kena ikut nyah...sambil2 tuh kitaorg bukak lah buku gosip semasa tuk hari2 yang sangat2 menyengalkan .
Bubu-dun wory ayg jnji ayg mkn..tapi kalau makan badan still drop...pe leh buat..jgn bimbang ayg xkn buat u isau ok..

4 comments:

uMi aishah said...

inchik janggut,dun weri nnti sy ajarkan ahkak comel ni cara mkn yg betul n get the mabeles body shape k~

*selera mkn macam anak jin kekdahnya uMi ni*

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

senang je org kurus...
aku kene usaha kuat lak...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

umi-hahahah..skng musim badan xmo naik itu pasal mkn pe2 pun xmo naik huhuhuk

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-cara mkn betol dan di selangi senaman insyallah boleh kurus

Cuba Klik tengok apa jadi!