4 April 2010

KEMERIAHAN MALAM DINNER LONG SERVICE AWARD

OK walaupun malam dinner nih aku xsempat nak bersiap nak sewa baju bagai..hanya berbekalkan pakaian wajib hari jumaat KURUNG...aku tetap gak melangkah ke carpet merah malam tu...(nak buat cmne korang...aku keje xdan nak bersiap pakai jela baju keje yang seharian suntuk ke majlis grand tu,,,,terrpakse dol...)Frust gak sebab orang lain glamer bagai...nak2 lak tema majlis kali nih adalah MAGICAL NIGHT OF STAR
Wah!!!ko glamer la sume pakai baju silau bijik mata..tapi gang2 operation maintenance cam aku nih mmg xsempat nak bersiap..pakai jela apa yang ada...lagipun xkisahlah..xrugi pun..ekekekekekk...


Yang datang tentunya...sume delegasi besar KLCC PROPERTIES....artis undangan adalah ANUAR ZAIN...argggHHhhhhh!!!!!!!!(boypren den nih-like alot nih..jambu siot....cantik betol gigi die..muka licin...kalau die pilih den..xcari len dah..huhuhu) & KHATIJAH IBRAHIM(suara die memang meletop siot...layannn lah...)
MC lak YASMIN YUSOFF-very cheer person...i luv her too...

so aku malas nak citer panjang..layan gambar semasa majlis berlansung ok...












5 comments:

  1. anuar zain...
    owwwhhhh...
    anuar...
    [cover2]

    ReplyDelete
  2. hahaahha..fanatik dol..kat die ekekek

    ReplyDelete
  3. bergambar dengan artis sayang i ni. perghh..

    ReplyDelete
  4. bergambar dengan artis sayang i ni. perghh..

    ReplyDelete
  5. ekekek-xkesampaian sgt la bubu..nak buat cmno..ramai ngt peminat anuar ni hah .ayg di tolak tolak..sob..sob..sob..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews