7 April 2010

kakak ku dah slamat daa....


selamat sudah cik kak nih,nih kakak tempat aku keje..even die len department tapi aku paling rapat dengan die..so kalau nak ngumpat apa2 aku akan ngan die...nak ngadu sakit hati ke bengang ke ngn die..kira die nih lebih dari bubu lah aku rapat,ekekekekekek


Sekarang die dah slamat nikah ngan saudara hisyam b hashim..pada 20hb March 2010.kak fiza nih memang berharap ngat aku dapat pegi majlis kenduri die memandangkan die nak aku jadi ushered untuk die nt..kot2 ada yang dari tower nak datang so bila tgk muka aku dorg akan cam lah..ekekekek (aku kan pemes kat tower)kuikuikui perasantan toll...coiiii


Tapi kisahnya aku xdapat pegi memang merancang baik punya..konon2 budget nak bawak bubu skali skali last minute bos aku bagi duty kena standby tuk testing EARTH HOUR..huhuhu..seminggu aku keje malam semata2 tgk budak2 testing lampu..sengal kan..huhuhu..sedih lah akak aku nih hah..pe2pun aku dah sogok die ngn adiah besar ekekekek...teros senyap ko...ekekekek...stendet la comel kan...bukan stakat comel bijak lagi..hahahahah...


So bila die dahda keluarga nih aku xleh la nak kacau2 die memalam msg2  sampai lewat malam..uiks...diam..paham2 lah org baru kawen..honeymoon la dol....wick!!!heehehhe...(^^)..gelak sinis...
nak ajak memana pun dah susah..yela awak dah jadik bini org xkan nak enjoy cm org bujang lagik..boleh mmg boleh tapi bukan slalu la...kadang2 aku terasa gak sebab yela ..dulu ada org suka layan kenah aku kat opis..sapa lagi kalau bukan kakak aku ni hah..yela aku mane ada kakak..bila ada die seronok...terase cam kakak sendirik...sayang u la kak!!!muah muah..muah...


Erm..pe2pun comel nak ucapkan SLAMAT PENGANTIN BARU...SEMOGA JODOH KEKAL KE ANAK CUCU....DAPAT RAMAI ANAK SERAMAI PASUKAN BOLA SEPAK...huhahahahahahah





p/s : Sorry sis not attend ur wedding event..but u got ur BIG...BIG...BIG...pezen kan..kan..kan...ekekek..



cantik pelamin ko kak..i like....



6 comments:

Jijahh @ f.k said...

congrats utk dia dari jijah ...

Eddie said...

ko ngan janggut ni pulak bila? gambar peluk-peluk dah lama dah ni. bek kawen cecepat. :P~

**Bila Comel Jadi Comot** said...

thaz jijah nat cml ctau die

**Bila Comel Jadi Comot** said...

eddie-hahahahah...sampai masa ada lah kad tu...xsuka nk heboh2 kang x menjadi..
er,,,insyallah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xnak sampai anak cucu...
nak selamanye...
amin...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek yela ..sampai mati

Cuba Klik tengok apa jadi!