26 March 2010

Tonton Movie Alice Wonderland

Hah entry aku petang jumaat nan indah ni adalah tentang filem yang baru aku tonton bersama rakan opis aku..Wah ko dan lagi ko singgah movie ek..tapi apa ada hal waktu nih waktu rehat..nak2 hari jumaat so waktu rehat panjang dari hari2 biasa kan.





Menonton bersama kak huda n kak lina..nak2 pagi2 tadi aku da booking siap2 kat TGV KLCC pahtu dlm kul12 tuh k.huda la yang g amik tiket..movie start kul12.30..heheheh




K.lina leh lak bangun lambat arini gara2 semalam die standby tuk lighting testing for earth hour.kira tadi aku masuk tonton movie lewat 2 minit la...dalam duk tunggu k.lina tu sempat lah amik gambar..hahah

Hah satu perkara lagi..ko nampak x baju apa aku pakai tuh..hah ni kan baju kurung yang bubu belikan tu..penah aku pakai untuk kenduri si syukor sanding tahun lepas...Erm..so ni kali kedua la aku mula nak test market balik baju nih...

Yang xbest nye malam nih lak ada majlis long service award kat convention center KLCC.huhuhu..baju apa aku akan pakai??hah yang korang tgk skng la..huhuhu xsempat la nk usha baju..sebok ngt huhuhu..so aku just pakai baju nih jela..lagipun nak balik xsempat umah aku jawoh nun kat bukit jalil hah..so just prepared whatever u had now jela...kang petang kang masa kakak2 opis nih duk sebok2 siap kang aku touch up la skit2 muka aku yang bermata beruang panda nih...





Ok komen aku untuk movie aku tonton nih...siyess u guys out there..citer nih mmg best..rase cam real jerw..belom tengok 3D lagi dah terase cm real je..cm bda wujud depan mata..kejadian berlaku depan kita...jalan citer menarik nak2 ada lak pelakon kegemaran aku si jonny deep tuh..alamak sukenyer....dalam banyak2 watak binatang dalam tu..aku paling suka watak kucing jantan tuh...makaih gomuk..cam garfield la korang ngn mata hijau die tuh kalah lence aku ni hah..bulat na mata die...huhuhu....yang xle tahan tgk kiut x kiut la si kucing jantan nih siap leh bercakap dan boleh senyum sampai ke telinga...comeiiiinyerrrr......padan muka si ratu merah kepala besar tuh...jahat sangat tau nak pancung je keje ko kan...kan dah kena buang daerah huhahahahah..
Tapi bagi aku kalau di tanya berapa bintang aku nak bagi dari 5 bintang yang di beri..aku akan pilih 5***** best woohoooo....i like ...ngat pahni aku nak repeat tgk ngn bubu lak...best2

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!