25 March 2010

Suasana di malam hari sepanjang ujian pencahayaan di jalankan

hah korang ni adalah aktiviti aku minggu nih..maknanya aku terpakse berjaga malam lagi demi menjalankan tugasan aku untuk testing lampu untuk upacara 1 dunia iaitu EARTH HOUR.



Mata memang xle tipu memang ngantuk tahap babin..gaban cipan..badan xyah citer penat woohooo....nak buat cmner...tau x kul bape time nih..dah kul 1...korang tgk lah lingkaran pada mata aku tuh...



Antara yang sudi standby bersama sama aku..tugas nih xda lah berat..yang berat tu cuma ko terpakse korbankan waktu tido malam korang..di mana korang terpakse berjaga sehingga testing nih selesai..adoiyai copek lah..27hb..adoi....xlarat dah den nih...skang nih mood dtg keje sing pun dah xceria..sebab apa??penat la wei..rase nak marah orang jerw...



Cantik kan permandangan tower di waktu malam..nampak cam crystal building jer kan...???kan..kan???

suka lak aku amik gambar view tuk tower nih...yela ..tengah aku duk standby ngn kawan2 dan chargeman tu ramai lak orang dtg amik gambar tower nih..rakyat asing la..dorang pun mesti pelik sbb tower masih terang walau dah tengah malam yela tower kan sampai kul12 je menyala lpas 12 tepat padam la nyah...
 layan lagi gambar tower tengah bercahaya nih..hah masa aku amik gambar nih siap baring2 lae..bukan apa.sebab nak mendapatkan hasil yang cun la konon2 bila snap gambar ni.








pemandangan bila lampu tower ditutup...cantik gak kan...??

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

besar pengorbanan ko nie...
hehehehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...
This comment has been removed by the author.
**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-huhu terharu

Cuba Klik tengok apa jadi!