28 March 2010

Putra LRT buat hal lagi

tension aku ,mane taknya dari minggu lepa lagi masalah nih berlanjutan sampailah ke hari ini...sakit hati jiwa raga basikal aku...





Ko tau kenapa???apa lagi kalau bukan masalah aku ngn tren Putra LRT nih.yela manajng rosak..minggu lepas rosak sampai berjam jam..dah tu punya lame aku duk melanguk kat stesen tuh..baru nak announce yang tren osak lagi 2 jam baru ok..mongok tul..sakit at aku..sampai aku terlepas site visit aku tentang air ventilation kek tower.Erm....








sehinggakan aku terpaksa naik bas..hahahah cm rimau masuk kampong ko..mane taknyer xbiasa naik bas...terpinga pinga la aku xkonfiden harapkan ikut jerw org ...dah konduktor cakap ke KLCC..so aku ON jela naik...tahan teksi satu pun xnak behenti...jalan terakhir naik bas la...huhuhu...lega la..walau lewat tapi aku sampai la jugak...


Pahtu hari nih punya kes yang sama...adoiyai...dahla..berdiri sebelah pompuan tuh...bukan aku nak kutuk tapi aku terpakse cakap kan...busuknyer kepala ko kak..huhuhu...dah bape lame xsyampoo...aku ngt aku sorang jerw yang tutup hidung..upanya amoi abg2 yang seanggkatan ngn aku pun buat perkara yang sama..huhu..pompuan nih..malu lah xtau jaga kebersihan...


Pe2pun aku harap esok2 perkara nih dapat di atasi...dan aku xlewat lagi sampai opis..mane taknyer..aku kuo umah kul6.15pagi...tapi sampai opis kul 8.30pg...bodo giler nak sabar ngn hal cmnih..tension..huhuhu














4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenape icon si comel leh naek ke atas????
hehehehe...

ratna said...

dulu saya naik lrt gak.. kalau kata lrt rosak jer mmg hangin.. paling tak suka la kalau lrt rosak. lrt putra mmg tak berapa bagus la.. dlm sebulan tu mesti ada rosak tau.. skrg naik moto lagi best..cepat..berdesup.. cilok mencilok..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekeke ..icon tu suka ngt nak show off

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ratna-huhu kalau comel nih sehebat u nak naik mota xpe..comel mmg xtau bawa moto..lagipun gayat huhuhu....

penah mintak ngn bubu nak amik lesen moto..die suh blaja kayuh basikal dulu,,tapi sampai skng xdapat2 lagi green lite dri die

Cuba Klik tengok apa jadi!