10 March 2010

# OPIS COMEL

Gift From Murphy oil


Masa inspection kat Murphy Oil aku ada dapat ini.....nak menunjuk la skit..ekeekek even aku sendirik dah ada 5 dalam simpanan..hahahah org dah bagi sebat saje lah ekekekeek..bukan bayar pun barang free ko..kat luo nih berpuluh hinggit gak nak dapatkan..jom tgk apa aku dapat....



heeheh saiznyer sweet jo...kocik na..tapi ok lah kan mudah di carry kemana mana kan..

p/s pe2pun thaz to Murphy Oil...da masa aku datang inspect lagi tempat korang,,,bagi lerw laptop ko...Iphone ko eh eh...xnak xnak..skang org sebok pakai Blacberry kan..??so bagi aku tu lah..ekekeekk..
BTW TQVM...






9 comments:

  1. aku ade satu...
    tapi lagi besar kuantiti nye...
    8GB...

    ReplyDelete
  2. luz- nk pinjam bole jer meh datang sini

    ReplyDelete
  3. meniti -comel dah da 5 bijik yg 4GB n 8GB.yang nih jer 2GB org dah bagi angkut sajela

    ReplyDelete
  4. ye da meniti betol tu..
    bila nak order phero X nih

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews