10 March 2010

Gift From Murphy oil


Masa inspection kat Murphy Oil aku ada dapat ini.....nak menunjuk la skit..ekeekek even aku sendirik dah ada 5 dalam simpanan..hahahah org dah bagi sebat saje lah ekekekeek..bukan bayar pun barang free ko..kat luo nih berpuluh hinggit gak nak dapatkan..jom tgk apa aku dapat....



heeheh saiznyer sweet jo...kocik na..tapi ok lah kan mudah di carry kemana mana kan..

p/s pe2pun thaz to Murphy Oil...da masa aku datang inspect lagi tempat korang,,,bagi lerw laptop ko...Iphone ko eh eh...xnak xnak..skang org sebok pakai Blacberry kan..??so bagi aku tu lah..ekekeekk..
BTW TQVM...






9 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

best ne..
nk pnjam bole x??..hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku ade satu...
tapi lagi besar kuantiti nye...
8GB...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

luz- nk pinjam bole jer meh datang sini

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti -comel dah da 5 bijik yg 4GB n 8GB.yang nih jer 2GB org dah bagi angkut sajela

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

angkut je la...
hehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ye da meniti betol tu..
bila nak order phero X nih

Adlina Husaini said...

bestnya..janji free =)

Adlina Husaini said...

bestnya..janji free =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

adlina-betol jnji free ek

Cuba Klik tengok apa jadi!