22 March 2010

Dalam musim kepenatan (Earth Hour)

korang tau x?? 27hb March nih akan berlansung 1 kejadian detik di mana seluruh dunia akan gelap untuk satu tempoh 1 jam.Ini berikutan menyahut seruan kempen 1jam gelap aka EARTH HOUR.



So dalam tempoh nih aku sedikit penat lah..huhuhu....mane taknya kena standby tuk testing lampu kat tower building lol...yela berjaga la ko..keje malam orang lain di ulik mimpi aku lak yang sengal2 ubi berjaga malam .bukan apa aku kena pastikan sistem lampu nanti berjalan lancar tanpa gangguan atau trip  bila sampai hari jadi nanti...hahahah..so tugas malam aku nih akan berlanjutan sehingga hujung minggu ini..nak tak nak..kena gak nak nama pun tugas kan..huhuk...

Ko tengok lah tu tower kejap nyala kejap gelap..ni adalah sesi percubaan untuk malam jadi nanti lah..mane lokasi aku masa nih..cam biasa kat kolam depan trafik lite depan twin tower..ekekek...masa nih xyah cakap pe2 mmg ngantuk tahap babun sawan bosan giler..huhuhu..nak2 lak...ngn mata ngntuk penat lagi ngn aktiviti pemunggahan barang..(Pindah umah baru)....huhuhuhu







huhu tengok lak keadaan muka sememeh aku yang xcukup rehat n tido nih...penat weyh.....tapi sempat bergambar..ekekekek...



4 comments:

FyZa said...

x sememeh pun la..comey..=)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

fyza-ekeke...muka antuk giler

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rehat la kalau ade mase...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-masalahnya masa xdan huhuhu

Cuba Klik tengok apa jadi!