3 March 2010

Baju Cinta (18sx)


Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya
yang baru berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana
mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa
seurat benang pun di badannya. Belum sempat si nenek bertanya,
si cucu berkata, "Saya sedang menunggu suami saya
pulang dari berkerja nie nek!"..
"Yg kau telanjang tu nape!!!???" marah si nenek.
"Ini la BAJU CINTA saya" balas si cucu perempuannya.
"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.
"Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya.
Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami
saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan berasa
malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek."
pinta si cucu perempuannya. Si nenek faham kehendak cucunya.
Dalam fikirannya mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami.
Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea.
Fikirnya dengan mengikut cara cucu perempuannya,
sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya
dengan si atok yang sudah berumur.
Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus
menanggalkan semua pakaiannya, mandi, berbedak dan
memakai minyak wangi sewangi wanginya.
Kemudian si nenek tadi pun menunggu si atok pulang.
Beberapa ketika si atok pon pulang.
Sebaik saja pintu di buka, si atok mendapati
si nenek berbogel kat depan pintu....
"Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???"
marah si atok tadi. "Ini lah BAJU CINTA saya bang"
kata si nenek tadi. "BAJU CINTA???......
Kok iyea pun..... IRON la dulu baju tuh!! nampak sangat kedutnyer....." wakakakaka......................








6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hhahaha...
kedut...
hahahaha..

Jijahh @ f.k said...

hahahah citer ni memang ... 10 kali baca pun masih lagi gelakk guling guling ... atok nii ... bikin rosak mood ahh ...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-kedut kena iron da..baru lah tegang barulah licin selembut salju

**Bila Comel Jadi Comot** said...

jijah-itulah pasal atok cam xpaham yang nenek tu tgh gersang kot yerpun kan..ekekekek..

yang si nenek lah xpadan ngan status ada hati gak nak try baju cinta 18sx kan?? ekekekekek

fikaryna said...

hahaha..best2..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahaha fikar-ape yang best tu???

Cuba Klik tengok apa jadi!