13 December 2010

# Comel(^^)bubu

Terima kasih untuk segalanya


 

Sesuatu yang ingin aku catatkan di sini sebagai tanda terima kasih aku kepada si die..sape lagi kalau bukan bubu aku.

Erm..xsangka gak perkenalan aku yang bermula sebagai musuh manja2 gedix gitu berakhir ngn sebuah perhubungan yang sangat rapat.Mana taknyer..mula2 kenal masing2 jual mahal bergadoh xpayah citer la..pantang betol salah topic skit gadoh cam nak kena perang dunia ke3 ..dasyat2 na…
Hahahah…camne aku boleh jatuh hati ngn die pun aku dah lupa,heheh malu la…yang pasti yang aku ingat 1st date aku die penah tanyer soklan pelik yang xspatutnya di Tanya untuk 1st date…”JOM KHAWEN NGN I??”uiks biar betik die nih betol ke idak palo dio nih kenal aku pun x lae bebetol tetiba dah ajak aku khawen…hahahah…mula2 2 aku blagak la ngn die..hahah jual mahal la konon..poyo2 kan hahahahah…sawan…
mau dua minggu bubu kacau aku melalui phone,,heheh boleh die start called aku dari 8malam sampailah kul 6 pagi sok..berlanjutan sehingga 2 minggu..(nak mengayat kot)ekekekekek…wah….ko tau..dlm hp bukan nyer aku duk sembang manje2 gedix mengatal bagai tapi kitaorg gaduh…yang masalahnyer die tahan lak layan aku..yang aku lak knp xletak jer hp tu..xOFF kan ajer hp tuh..dah penah lah buat..nt die called balik hahahahah lame2 layan sabil2 gadoh..wah sampai gadoh xtau ape punca lah..pasal lembu lintas jalan xtengok trafik lite dulu pun bole gadoh ko tau..(contoh jela kan..kan..)
Tapi kan dlm tempoh selepas 2 minggu tu aku xpenah dengar pangilan bubu..pelik tul..tertanya-tanya  gak hati nih..huhuhu..
Kali nih aku lah sesibok jerw call die hahahah..konon2 tanya kabar..tapi da gak salingan gadoh2 gedix..tapi dlm hati wendu ko..hahahahahahah…

Ok lah..skit2 lah aku cita dulu detik aku dan bubu nih…tggu part2 akan datang…nak kongsi nih bukan senang nak luahkan pun bukan mudah suma nak kena da feel..free minded pun penting…


Pe2pun sejak aku temui n kenali bubu dia adalah insan yang terlalu istimewa dlm hidup aku (uiks ..sebelum nih ada ke aku nyatakan  statement nih??!!)..betol ko…

Cam bubu gak penah cakap kat aku…
Tapi time nih xda lah bunyik romantic sbb kitaorg duo nih mmg gilos2 blur skit bercinto..rock manjang huhuhu..kadang2 tengok xcam couple pun ada sbb terlalu sengal kedua-duanya…

Bibin : bubu..sayang ayang x???boleh ke u lalui hidup seharian u tanpa ayng??(wah soklan xle blah…)

Bubu : aku nak ko tau yang kalau ko takda dalam sehari pun aku leh gilos ko tau x??

Yang u lah yng I sayang,walau I pegi mane2 pun I tetap sayang u…walau camne u pun kalau I slalu tegur2 tuh ..itu saje2 nak sakat u…tapi I sayang u.i nak u sorang jer…

Wah!!!!! Ko dengar ape yang bubu luahkan buat aku terharu lak..sayang benar bubu kat aku nih…

p/s- sengal2 ubi kayu aku nih pun bubu sayang..itulah org kate kalau dah sayang..bukan senang nak cari seseorang yg benar2 memahami kita..n betol2 terima kita seadanya siapa diri kita.





lagu nih khas untuk bubu ekekekeek







12 comments:

  1. mmg kisah cinta x boleh blah..hehe..moga berkekalan okeh..huhu..

    ReplyDelete
  2. fikar-betol mmg xle blah..dari benci yg tukar jadik syg tu yg pelik..mula myampah asal jumpa mesti gado dlm sms pun bole belawan gadoh lae tapi tulah jodoh...hahahah...sewel dua2 nih

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan selamanya...
    giler jiwang...
    mcm leh masuk lagui eddie hamid nie...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  4. meniti-hahaha..sila la ko muntah...aku pun bila baca balik xle blah..hahahah nak buat cmne dahtu cara comel knl ngn bubu xmasuk lae part2 lain hahahah

    ReplyDelete
  5. yang sewel penulis blog ni..den ok.

    ReplyDelete
  6. ahhahaah-u yang sewel..sengal manjang sb tu la..manjang duk sengal

    ReplyDelete
  7. shuweet nye comelll..Semoga kekal selama2nya =)

    ReplyDelete
  8. ML insyallah sama 2 doa kan ok ..sama lah ML pun ok..
    sweet x sweet lah tapi sbb tu lah kami bersama skng alhamdllah syukur

    ReplyDelete
  9. Baru folo...
    Sweet la korang ni..Suke suke suke
    Folo me bck dear

    ReplyDelete
  10. ceqjulia-heheh haz nt comel pollo tau

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews