7 February 2010

SEMUA HOUSE


Hari jumaat tempoh hari ada meeting kat DayaBumi untuk engagement session so lepas bis sesi tu teman kakak kesayangan aku ..ke masjid jamek masuk semua house.dengar citer barang 2 untuk preparation nikah khawen kat sini harga boleh runding…wah…bagus2 nih..

Dalam duk asyik pusing tengok barang ada masuk kat area barang untuk buat godish2 wedding nih..berkenang lak aku tengok satu hantaran tuh buat tema combine warna..hitam ngn pink ..suwitnyer huhuhu..jatuh cinta la ngn ini warna…sangat smart wooo…












8 comments:

Deana Nadween said...

heheheh..da nak kawen kee yang??
small house kee sumehouse babe??
congrats2 comel, D pun da lama x makan nasik minyak nie...huhuuhu

**Bila Comel Jadi Comot** said...

uiks..salah tuh kakak yang nak tawen u..ekekekek..den lamo lae..xmo la awal2 nih huhuhu xpuas enjoy kawen da x freedom ekekekekek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pink hitam???
smart gak..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

menita-yup sangat2 la smart..mmg minat la

Janggut said...

meniti senja ni PA u ker yang? hahahaha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti senja nih kawan baik ayg..ekekekek bagus nih suka bantu n membantu ekekek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau PA kene bg gaji la...
hahahaha...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah ko PA aku yg x bergaji ekekekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!