16 February 2010

# makan makan

makan2 @ cozy corner

Tu lah korang banyakk nak tempat aku perlu untuk hadir n memakse diri untuk makan huhuhu...so kali ini aku ke Cozy Corner yang terletak nun dekat jo ngn area opis aku..Ampang Park..

 
hah amik tu..aku siap inform..waktu perniagaan n jugak menu..harga pun sangat berpatutan ko..

 
hah dalam duk menunggu order tuh..sempat la kami merakamkan kenangan bergambar

 
hah tengok makanan dah sampai..heheh aku cm biasa lah x terlepas dari menu yang sama ..sampai lebam..TOMYAM..sangat hardcore ini meal..yum..yum..

 
hah yang nih aku tengah mkn roti sapu planta n juga aiskerim..sedap la plak....keadaan rupa aku yg makin sewel sbb xtahan ngn kesedapan roti..sedap siot..masing2 bergambar nagn hidangan yg di pesan..wah...sangat meriah n kecoh kitaorg time nih..yg mak2 org sume tuh..dah cam budak2 dah terikut ngn peel aku nih hah

inilah barisan pemakan pemakan KLCCUH Twin tower..hahahah

p/s : makan2 nih di adakan bersempena nakraikan farewell untuk pn anis n jugak pn yusnita yang bakal menamatkan perkhidmatan mereka..n minggu nih adalah minggu terakhir mereka.

harapan comel..smoga puan berdua berbahagia bersama keluarga tercinta n jgn lupakan kami di sini..bertambah kuranglah bilangan wanita kat opis nih nt huhuhu..zaman kepupusan ke nih???









6 comments:

  1. selalu dengar cozy corner ni..tp tak pernah cuba.. sedap ekk?

    ReplyDelete
  2. ratna-boleh tahan sedapnyer...layanan ala2 di hotel gitu best2 makn2 cm2 menu ada..try la kat ampang park jerw

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    trun kan la makanan ke kaki..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  4. huhu kalau boleh dah lame dah huhuhu

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews