16 February 2010

makan2 @ cozy corner

Tu lah korang banyakk nak tempat aku perlu untuk hadir n memakse diri untuk makan huhuhu...so kali ini aku ke Cozy Corner yang terletak nun dekat jo ngn area opis aku..Ampang Park..

 
hah amik tu..aku siap inform..waktu perniagaan n jugak menu..harga pun sangat berpatutan ko..

 
hah dalam duk menunggu order tuh..sempat la kami merakamkan kenangan bergambar

 
hah tengok makanan dah sampai..heheh aku cm biasa lah x terlepas dari menu yang sama ..sampai lebam..TOMYAM..sangat hardcore ini meal..yum..yum..

 
hah yang nih aku tengah mkn roti sapu planta n juga aiskerim..sedap la plak....keadaan rupa aku yg makin sewel sbb xtahan ngn kesedapan roti..sedap siot..masing2 bergambar nagn hidangan yg di pesan..wah...sangat meriah n kecoh kitaorg time nih..yg mak2 org sume tuh..dah cam budak2 dah terikut ngn peel aku nih hah

inilah barisan pemakan pemakan KLCCUH Twin tower..hahahah

p/s : makan2 nih di adakan bersempena nakraikan farewell untuk pn anis n jugak pn yusnita yang bakal menamatkan perkhidmatan mereka..n minggu nih adalah minggu terakhir mereka.

harapan comel..smoga puan berdua berbahagia bersama keluarga tercinta n jgn lupakan kami di sini..bertambah kuranglah bilangan wanita kat opis nih nt huhuhu..zaman kepupusan ke nih???









6 comments:

ratna said...

selalu dengar cozy corner ni..tp tak pernah cuba.. sedap ekk?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ratna-boleh tahan sedapnyer...layanan ala2 di hotel gitu best2 makn2 cm2 menu ada..try la kat ampang park jerw

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
makan besaq nampak...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

xmuat dah pewut dah penuh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha...
trun kan la makanan ke kaki..
hehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huhu kalau boleh dah lame dah huhuhu

Cuba Klik tengok apa jadi!