3 February 2010

# Comel(^^)bubu

Dina Halim Bridal Boutique Online Contest.


Dina Halim Bridal Boutique Online Contest.

 Ok lah korang aku jumpa entry pasal contest nih melalui sepet punya entries..bukan ape saja nak mencuba nasib mane tau tuan tanah Bridal Boutique nih nak bagi peluang kat aku kan..ekekeekk...

So antara term & condition nih aku dah attached kat bawah nih so korang berminat ..teruskan berbuat demikian cam aku skng la..

1) Pertandingan terbuka kepada BAKAL-BAKAL PENGANTIN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA. Ini bermakna tidak dibenarkan orang ketiga selain daripada bakal pengantin masuk pertandingan ini.
2) Pertandingan di buka untuk warganegara MALAYSIA yang berumur 20 tahun ke atas.
3) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.dinahalim.blogspot.com/ dan add Dina Halim di Facebook.
4) Buat satu (1) special entri yang bertajuk ; Dina Halim Bridal Boutique Online Contest.
5) Sila letakkan banner / badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog Dina Halim.
6) Dalam entri tersebut, sertakan TIGA (3) GAMBAR sahaja! (Lebih akan di kira keluar dari tajuk)
a - satu (1) gambar kamu (berseorangan, jelas)
b- satu (1) gambar 'SI DIA' (berseorangan, jelas)
c - satu (1) gambar kegemaran/ tercantik / tercomel / terpaling serasi kamu & SI DIA berdua (NILAI-NILAI KESOPANAN DI AMBIL KIRA!)
7) Buat satu esei yang menyentuh hati dan boleh meremangkan jiwa juri *awww* mengenai ;
"Mengapa SI DIA pilihan hati saya". (Bagi yang pandai mengarang, inilah masanya ^_^)
8) Ceritakan secara RINGKAS mengenai majlis impian anda. (Tema majlis, warna tema impian).
9) Nyatakan juga sudah berapa lama hubungan percintaan ini berjalan.
10) Hadiah boleh di guna sepanjang tahun sehingga 30 NOVEMBER 2010 (TERTAKLUK KEPADA KEKOSONGAN TARIKH, TERUTAMANYA HADIAH PELAMIN MINI).
11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. (Senang saya nak keep track)..InsyaAllah saya akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.
Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 22 February 2010 sebelum 12 malam.
di salin dari petikan asal bridal Boutique contest ok!!!
 
HADIAH UNTUK PEMENANG
TEMPAT PERTAMA : Mini Pelamin untuk Tunang / Nikah *worth RM850.00*
 [tak termasuk kos penghantaran]
TEMPAT KEDUA : Sepasang baju Sanding Biasa L/P (lace) *worthRM700.00*TEMPAT KETIGA : Sepasang baju Nikah L/P (Chiffon) *worth RM300.00*
SAGUHATI : TEMPAT KE-4 hingga KE-10 VOUCHER RM100.00 DINA HALIM*

3 gambar sahaja..gambar aku,bubu & bersama-sama

 
gambar ku


gambar bubu ku

dan last skali gamabr kami dua
 
pastikan yang jelas lagi terang
"Mengapa SI DIA pilihan hati saya"


Dia adalah cinta pertama saya walaupun usia perkenalan kami masih di gelar setahun jagung,,mula mula mengenali die hanya melalui sebuah pentengkaran dan suka gadoh2..xsangka akhirnya kami bersama sebagai pasangan
Mengapa dia pilihan hati saya??satu perkara tentang die adalah sentiasa ada bersama dalam apa jua situasi menerima diri ini seadanya .sehingga menaggap  diriku seperti nyawanya.
Mengapa dia pilihan hati saya??sikap dan peribadi serta semagat yang membuatkan saya kagum dan bangga menjadi miliknya.Sentiasa mengutamakan diriku dalam apa jua kegiatan seharian dia.Paling penting menganggap adik-adik ku spt adik beradiknya.ibuayah ku spt org tuanya sendiri.alhamdullah..

Datang lah 10 yang terbaik sekalipun dia (aka BUBU) die tetap menjadi pilihan pertama & terakhir

majlis impian anda. (Tema majlis, warna tema impian).
 
Majlis impian ku,seperti pasangan lain yang meriah dan tidak terlalu crowded  bertemakan garden wedding…(wah!!! Best betol..sangat cantik dan segar jerw)
PINK & putih  adalah pilihan hati untuk tema pilihan
Oklah kot..lebih2 xsuka lah cm…raya hindu lak kang ekeekekekek

berapa lama hubungan percintaan ini berjalan.

Wahh!!ini xtau nak citer camne sbb banyak sangat kenangan sampai kami lupa bila tarik usia perkenalan kami sebenarnya..sume secara verbal..yang kami masih ingat kenal pada tarikh hari WILAYAH..hahahahah..so asal samapi jerw tempoh sambutan hari wilayah so kami akn sambut anniversary kami…


p/s- comel xkisah pun walau xmenang ape2 dari contest nih sekurang kurangnya comel dapat berkongsi maklumat nih ngn sume rakan blogger.walaupun comel masih baru dlm berblog nih tapi gembira kerana dapat menambah kenalan..apetah lagi melalui contest nih dah tentu ramai nt yang akan mencuba nasib n menjadi kenalan dlm xsengaja..heheheh pe2pun enjoy workout untuk this jobs...hopefully this worth for me!!!cayook...cayookkk...!!!!

13 comments:

  1. ekekekek-thaz fika masuk just untuk suka2 jerw..kalau dapat walaupun saguhati..alhmdllah syukur

    ReplyDelete
  2. sgt secocok...
    patut menang nie..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  3. meniti-ekekekek...klu rezki insyallah..thaz for supporting

    sorry kawan xdan nk layan ko rini..comel bz gilos la..sek bek jo xgilos lae

    ReplyDelete
  4. no hal...
    support kawan2...
    hehehehehe...

    ReplyDelete
  5. ok comel comot.. akak da cek :) semua ok..anything just tunggu result ye..

    ReplyDelete
  6. Hai comey..semoga berjaya ya kamu. All da best!=)

    ReplyDelete
  7. hehe.. senang je ekk nk igt anniversary.. tunggu hari wilayah je.. cool beb..

    p/s : nak pakej fotografi yg best? tgk link saya..

    ReplyDelete
  8. hehe.. senang je ekk nk igt anniversary.. tunggu hari wilayah je.. cool beb..

    p/s : nak pakej fotografi yg best? tgk link saya..

    ReplyDelete
  9. tahniah krn mncuba...

    inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax...lawati :

    http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews