7 February 2010

Candle Lite Dinner

Sesuatu yang ingin aku kongsi bersama korang rakan blogger aku..heheh..tgh excited nih tau xtau camner nak gambarkan...So aku mula dari...........

sebelum hari kejadian...
Bubu sok anniversary kita...
yer ker....sok kan hari wilayah bukan u cuti kerw....???
memang la..tapi dah anniversary kita jatuh tarikh tu nak buat cmner...(huh cam xexited jer..huhu xoxo)

Keesokkan harinya....
Bubu happy anniversary....
Hah..lambat lae la...lagi beberape minit je lagi jam u tu yg cepat...
Bubu nih ape nih..xkisah lah jnji ayg yang wished dulu...
so sayang perlu kerw celebrate.??kena ada adiah ke???
pela bubu nih xkisah lah jnji bubu xlupa kat hari penting kita sudah...
Baguslah..jangan di ikut sangat budaya mat saleh nih ...ekekekek
erm..(pela..huuuhuhu...)

tengahari 01-02-2010
tut..tut..(msg bunyik)..
buat ape sayang...
Xbuat pe pun bubu...duk layan fb smbil tgk blog kekawang nih...bubu lak...
(trus senyap xbunyik reply.....)

petang 01-02-2010  5.30ptg
tut..tut..(msg bunyik...)
sayang bersiap kita g makan ok..
hah mkn katner...bubu??
(senyap gak...)

huhu ...pela senyap lak...tapi dlm waktu magrib tuh die ada msg aku tanye nak mkn katner..so aku jawab mkn tempat biasa jela...tiba2 die sound aku..ok hari ini hari sayang..nk mkn katner??cakap..makan hari ini speacial skit....Terkedu lak aku so aku bersiap lah...ekekekek sakan aku bersiap yela mane xnyer nak g mkn kan..lantak lah warong topi jalan skalipun asalkan bubu dah cakap mkn mlm kali ini mlm nih adalah istimewa...(dalam hati aku mesti pk..owh..bubu mesti nak raikan annivesary kami nih)

So die jemput aku..kami kuo la ke destinasi yang aku sendirik xtau mane ...bila aku tanya nak g mkn mane die cakap kita g mkn kat foodcourt Giant jela..so aku pun...ok jela....

Tiba-tiba......
wahh..arghhhhh...xsangka aku terharu..menitis air mata aku..xsangka bubu..???

Bubu : ada tisu x blakang sit sayang??
aku   : erm jap ayg amikkan...(blur#$##$%%^&**)
Bubu : SURPRISE!!!!!! UNTUK SAYANG I...HAPPY ANNIVESARY SAYANG..I LOVE U...
Huhuhu...sejambak bunga ROS PINK tentunya peberet aku kan..huhuhuhu...sape sangka..bubu aku boleh buat kejutan camnih...so meneruskan perjalanan menghala ke pasaraya GIANT..hahahahah..skali straight jer trus..xder la conner ke giant tuh..trus ke subang...Bubu bawa aku ke...

 
Ok nilah tempat bubu bawak..ekekek WINDMILL atau namo mlayu nyer..restoran KINCIR ANGIN yang terletak di Subang Jaya.Hah..so korang mane yang nak tau detail tempat nih kena baca entry aku nih sampai abis ok..ekekek


1st dished


kebab wif fish & chip windmill style(aku punya memandangkan aku xmakan daging)
kebab wif beef windmill style (bubu punya sbb bubu makan daging)
 
nilak dessert die puding honeylemon wif natadicoco


last skali tea time..heheheh
So dah keyang kan..mula lah aku n bubu merakamkan detik bahagia kami..hahah sebagai kenangan n paling penting dua2 dah mula jadi sengal bila ...???????



snap pertama


snap kedua(ko tengok bubu aku ape dah jadik..hahahahah


snap kontrol ayu & macho


dan aku sayang lelaki ini sampai bebiler2...tak ada ganti n sebaik lelaki ini dalam hidup aku..


dan ini adalah pemberian yang aku dapat...sangat2 bersyukur...




p/s : xsabar lak nk tunggu hari kekasih...





18 comments:

janggut said...

valentine tak sambut...sori!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

owh valentine xbaik ek..huhuhu ok small matter

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
awal2 cakap tak sambut...
kang ade la kejutan lagi tue...
hahahahaha...

selamat ulang tahun buat korang...
agar sentiasa bahagia bersama...
selamanya...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
awal2 cakap tak sambut...
kang ade la kejutan lagi tue...
hahahahaha...

selamat ulang tahun buat korang...
agar sentiasa bahagia bersama...
selamanya...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti senja-heheh tahlah bubu nih mmg jenis yang suka buat kejutan saat terakhir...

p/s : masih ingat 1st pezen valentine ngn die ekekekekek

Jijahh @ f.k said...

happy nyer ... semoga happy selalu ,,

fikaryna said...

romantiknyer..semoga berkekalan..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

jijah-heheh thaz camtu harapan nyer..thaz sangat2 ok

**Bila Comel Jadi Comot** said...

fikar-thaz fikar xsangka bubu mmg suka buat kejutan..heheheheh insyallah kekal hendakNYA

ratna said...

happy anniversary.. walaupun lewat.. semoga berkekalan hingga akhir hayat.. tgk awak dating2 tu saya pulak tersenyum-senyum sorang.. hik hik..

Deana Nadween said...

how sweet nyeee kan...hihihihihi...happy belated anniversary babe..i doakan smoga u & mr janggut.....bahagia hingga ke akhir hayat...hihihih..makan nasi minyak jgn lupe kan den yoooo...huhuh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ratna-hehe knp senyum sorang2 terkenang org tersayang ek..

pe2pun thaz a lot fren

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dd- thaz a lot babe,cmne i nk lupa kat the most voque women nih...hehe..mesti2 ok

Whoohuu! said...

Walau I ketinggalan boat, nak wish gak Happy anniversary!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

whoohuu'-thaz a lot guyz uoll mmg class...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

satu kenangan indah bila kita bersama menghabiskan masa dengan org tersayang..lagi2 itu adalah hari istimewa ko dan die..bagi aku satu pengalaman indah aku alami bila kau mula kenali die...alamak jiwang la puloks...huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape pezen nye???

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahaha...ada lah nt comel ctau ok..buat masa skang masih perlu di surprisekan ekekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!