Blaja pakai bulu mata PALSU

by - March 11, 2010

nampak x mata aku tu,,,,dah pakai bulu mata..cm xda beza jer kan..sbb bulu mata asal aku mmg dah panjang tinggal xlentik jerw


Dah aku xtau nak buat apa aktiviti so aku adalah dengan bermain ngan barang makeup aku kan..kan..hahah..saje2 jer nak test bulu mato ni hah..tengok kawan aku didi pakai cantik benar...terpegun aku...so main2 test sambil2 makeup2 sikit bukan nak kemana mana pun..tapi tema makeup aku adalah untuk ke majlis makan malam..dinner ke fnction ke...kira makeup nih untuk malam punya aktiviti lah..so jom tengok hasil jom..jom



 


 






p/s : so nilah result setelah berbulu mata palsu..pendapat korang ok x??aku tengok cm biasa jerw..xcam rozita che wan pun huhuhu...














You May Also Like

10 100 org jejak kaki

  1. takut owh nak guna bulu mata palsu ni.. kang nak tanggal, dengan bulu mata ori skali tanggal..muahahaha

    ReplyDelete
  2. red-hahahah itulah tapi kalau kena cara pakai insyallah ok tau..comel tgh cuba2 nih

    ReplyDelete
  3. hahahah-ok la tuh da gak yg nmpak kelainan..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

Total Pageviews

Blog Archive