11 March 2010

Blaja pakai bulu mata PALSU

nampak x mata aku tu,,,,dah pakai bulu mata..cm xda beza jer kan..sbb bulu mata asal aku mmg dah panjang tinggal xlentik jerw


Dah aku xtau nak buat apa aktiviti so aku adalah dengan bermain ngan barang makeup aku kan..kan..hahah..saje2 jer nak test bulu mato ni hah..tengok kawan aku didi pakai cantik benar...terpegun aku...so main2 test sambil2 makeup2 sikit bukan nak kemana mana pun..tapi tema makeup aku adalah untuk ke majlis makan malam..dinner ke fnction ke...kira makeup nih untuk malam punya aktiviti lah..so jom tengok hasil jom..jom



 


 






p/s : so nilah result setelah berbulu mata palsu..pendapat korang ok x??aku tengok cm biasa jerw..xcam rozita che wan pun huhuhu...














10 comments:

~ ReD ~ said...

takut owh nak guna bulu mata palsu ni.. kang nak tanggal, dengan bulu mata ori skali tanggal..muahahaha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

red-hahahah itulah tapi kalau kena cara pakai insyallah ok tau..comel tgh cuba2 nih

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg normal pon dah ok dah ....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti saje nak cuba kelainan

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok lah ni...nak cuba kelainan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade kelainan ke??
hehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah ko tgk x lain kerw huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

makin galak kot...
hehehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah-ok la tuh da gak yg nmpak kelainan..

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun suka pakai fake eyelashes ni
selalu pilih yang korean look
Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!


"KATAK PURU boleh dimakan?

Cuba Klik tengok apa jadi!