4 February 2010

Birthday Party for KLCCUH staff

Ok ini adalah party hari jadi yang dii anjurkan KLCCUH untuk staff kitaorg la kiranya..so  siap ada tema untuk meal kali nih..adalh ROTI..cam2 la makanan yang melibatkan ROTI..salad bar..kira makanan berkhasiat la jugak..so malas nak sembang mumbang banyak jom usha gambar aku jom...

 
hah keke untuk majlis nih...dari secret recipe..carrot cake & cheese choc cake


rakan2 yang terdiri dari lain2 divison n department..

 
muze,kak dor,kak lina,&kak ana

 
dari department housekeeping & tenant care sayangnyer si liza dah behti huhu..

 

Bersama kakak kesayangan aku..huhu..so sweet x we both!!??ekekeek



p/s-sonok birthday kita org rai ngn begitu meriah..hoho







6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meriah...
best...
aku nak rase kek...
ko ade simpan sepotong???
hehehehhe....

fikaryna said...

kak pej ryna pun ada amcam nih..bos sponsor 2 bulan sekali..baik x bos kami? huhu.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-huhuhu aku pun xsempat mkn dak2 besday gurl & boy dah hentam siap tapau lae hoho

**Bila Comel Jadi Comot** said...

fikar-betol2 bos kita sama2 baik ekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tapau???
xpatot2...
hehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahaahh--patut2

Cuba Klik tengok apa jadi!