5 February 2010

1 jam bersiap demi si die..hasilnyer..

Itu lah korang bila hati tengah berbunga bunga kan..almaklum la kan..heheheh..
So korang tau lah kan name pun pompuan nak keluar mane2 nak la jugak sikat rambut tepek2 ape yang patut..slalunyer aku simple jerw..memandangkan nak kuo ngn bubu tersayang pada hari yang istimewa kan..so amik masa skit la..1 jam itu masa paling estimate aku roger..bermula dari bersikan badan kan..hah ko bermain buih lelame untuk kekalkan badan dlm keadaan segar sepanjang date..so dah siap mula la tepek losen kat badan kaki n tangan..hah..cam biasa lah untuk skin care aku guna produk dari Garnier.Untuk rambut Loreal xpun pantene.

Untuk2 makeup nih barang makeup aku nih produk yang serasi ngn aku n xpenah aku tukar dari dulu xtau la akalu aku dah berusia n kaya akn tukar lain..kan..kan..stakat nih aku guna Loreal,Maybelline,Elianto untuk bibir aku hanya guna gloss dari mentholatum.Hah untuk perfume lak aku banyak koleksi sebenarnyer..dari brand Britney,pacoraban,bulgari,bodyshop,heheh..yang syarifah amani pun ada..tapi malam tu aku guna yg britney la..seksi skit ekekeek...so hasilnyer nak tgk..ok usha gambar aku attached nih...

 
aku suka make up bahagian mata..huhu.


makeup yang xbrape tebal..ok lah jnji xnampak pucat kan..sedikit calitan mungkin dapat berikan sedikit perubahan dari biasa


biasa jerw baju aku pakai nih dress lembut ngn sluo tide 
p/s : nak kena cari baju untuk dinner svr lak nih kalau jadik pergi n kena ngn tarikhnyer













26 comments:

~ ReD ~ said...

boolat nyer mata dia...:D

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Red-hahahah nih nak bagi kecik jenuh makeup huhu slalu kena jek ngn bubu

:: aku diriku :: said...

salam comel.. wah rinduuuuuuuuu....

lama tol i merajuk kan..hehe

comel mata kamu sungguh bulat.. hehe sgt comel taw.. beruntung bubu kamu.. heee

miss uuuuu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko mcm mane pon bubu tetap syg ko...
hehehehe...
tapi tak pe la...
berhias buat suami...
good²...

DaHLia said...

simple makeup...but hasilnya sangat mabeles... i like!!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

akudiriku...huhu wendu eyena gak patut la xdapat nak cari upenyer sudah tukar baru ek..huhu miss u a lot fren

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-hahahah tulah sik baik la..camni aku pun die sayang hohohoo..walau kadang2 aku nih cam boyish skit huhuhu

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dahlia-ekekekek itu lah...bukan ape kang make up tebal cam momok lak.pe2pun thaz ok..u like i oso like

**Bila Comel Jadi Comot** said...

eyena-mata bulat nih sama ngn org lain cuma saiznyer saja..huhu kadang2 jadi bhan gurauan org...besar sgt cm comel nih kadang2 pelik

:: aku diriku :: said...

hehe igtkan comel da lupa siapa diriku ini..hehe thanks sbb masih igt pd beta..ekekeee.. comel sihat kew?

hahaa best ape mata bulat tu laa yg menarik tu tak perlu makeup teruk2 nak kasi bulat mata kan..hehee

**Bila Comel Jadi Comot** said...

eyena-masa kan ku akn lupa pada komentor ku yg tegar ini..hahah mesti ingat n xkan lupa sampai bebiler...alhamdllah sihat..

hahah..kadang2 perlu gak untuk menyorokkan kebesaran mata yg teramat..ekekekekek...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

p/s- teringat lak masa kena sakit mato aritu mato nih kocik cam xpuas lak nk melihat hohoho

fikaryna said...

mmg suka bab mata..cantik..bulat bersinar2..leh masuk contest inner shine nih..huhu..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

fikar-hahahah..alamak inner shine untuk org yang betol2 layak.

kadang2 kalau mencuba xslah kan..kalah dah tentu ekekekek tp klu mencuba apa salahnya ..heheheh

thaz utk cadangan tu so pahni comel leh poyok2 cuba juin contest nih

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

boyish pon die dah terime ko seadanya k...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huhu yela meniti senja..yang boyish nih jugak yg dio konan..ekekeekek sek baik hoho...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

same² untuk daaa...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh thaz la ko memahami comel

Eyriqazz said...

x per hasilnya cantik..puas hati

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Eyriqazz-susahnyo nak sobut namo..ekekek pe2pun thaz ok

ina said...

hi comel..tima kasih drop kat blog akk...mata bulat,orang comel... suai benar

comel said...

k.ina..welcome..rajin2 lah singgah
btw thaz a lot

Aini said...

lepas ni buat la entri make up tutorial... Share ngan yang tak pandai make up cam i.. =)

comel said...

aini-heheheh...bole jerw tapi comel xder la pandai sangat..lite makeup ok lah

yats said...

besarnye mate awak..cantik...

.::: Princess MOMOY :::. said...

suka entry nih...
momoy pun amik masa at least untuk siap2
and paling suka kawaii dress and koktel dress yang comel2 ^^


"KATAK PURU boleh dimakan?


"ATTENTION kawan-kawan | Blogger ini DIKEHENDAKI !!

Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

Cuba Klik tengok apa jadi!