5 February 2010

# comel photo colection

1 jam bersiap demi si die..hasilnyer..

Itu lah korang bila hati tengah berbunga bunga kan..almaklum la kan..heheheh..
So korang tau lah kan name pun pompuan nak keluar mane2 nak la jugak sikat rambut tepek2 ape yang patut..slalunyer aku simple jerw..memandangkan nak kuo ngn bubu tersayang pada hari yang istimewa kan..so amik masa skit la..1 jam itu masa paling estimate aku roger..bermula dari bersikan badan kan..hah ko bermain buih lelame untuk kekalkan badan dlm keadaan segar sepanjang date..so dah siap mula la tepek losen kat badan kaki n tangan..hah..cam biasa lah untuk skin care aku guna produk dari Garnier.Untuk rambut Loreal xpun pantene.

Untuk2 makeup nih barang makeup aku nih produk yang serasi ngn aku n xpenah aku tukar dari dulu xtau la akalu aku dah berusia n kaya akn tukar lain..kan..kan..stakat nih aku guna Loreal,Maybelline,Elianto untuk bibir aku hanya guna gloss dari mentholatum.Hah untuk perfume lak aku banyak koleksi sebenarnyer..dari brand Britney,pacoraban,bulgari,bodyshop,heheh..yang syarifah amani pun ada..tapi malam tu aku guna yg britney la..seksi skit ekekeek...so hasilnyer nak tgk..ok usha gambar aku attached nih...

 
aku suka make up bahagian mata..huhu.


makeup yang xbrape tebal..ok lah jnji xnampak pucat kan..sedikit calitan mungkin dapat berikan sedikit perubahan dari biasa


biasa jerw baju aku pakai nih dress lembut ngn sluo tide 
p/s : nak kena cari baju untuk dinner svr lak nih kalau jadik pergi n kena ngn tarikhnyer













26 comments:

  1. boolat nyer mata dia...:D

    ReplyDelete
  2. Red-hahahah nih nak bagi kecik jenuh makeup huhu slalu kena jek ngn bubu

    ReplyDelete
  3. salam comel.. wah rinduuuuuuuuu....

    lama tol i merajuk kan..hehe

    comel mata kamu sungguh bulat.. hehe sgt comel taw.. beruntung bubu kamu.. heee

    miss uuuuu...

    ReplyDelete
  4. ko mcm mane pon bubu tetap syg ko...
    hehehehe...
    tapi tak pe la...
    berhias buat suami...
    good²...

    ReplyDelete
  5. simple makeup...but hasilnya sangat mabeles... i like!!!

    ReplyDelete
  6. akudiriku...huhu wendu eyena gak patut la xdapat nak cari upenyer sudah tukar baru ek..huhu miss u a lot fren

    ReplyDelete
  7. meniti-hahahah tulah sik baik la..camni aku pun die sayang hohohoo..walau kadang2 aku nih cam boyish skit huhuhu

    ReplyDelete
  8. dahlia-ekekekek itu lah...bukan ape kang make up tebal cam momok lak.pe2pun thaz ok..u like i oso like

    ReplyDelete
  9. eyena-mata bulat nih sama ngn org lain cuma saiznyer saja..huhu kadang2 jadi bhan gurauan org...besar sgt cm comel nih kadang2 pelik

    ReplyDelete
  10. hehe igtkan comel da lupa siapa diriku ini..hehe thanks sbb masih igt pd beta..ekekeee.. comel sihat kew?

    hahaa best ape mata bulat tu laa yg menarik tu tak perlu makeup teruk2 nak kasi bulat mata kan..hehee

    ReplyDelete
  11. eyena-masa kan ku akn lupa pada komentor ku yg tegar ini..hahah mesti ingat n xkan lupa sampai bebiler...alhamdllah sihat..

    hahah..kadang2 perlu gak untuk menyorokkan kebesaran mata yg teramat..ekekekekek...

    ReplyDelete
  12. p/s- teringat lak masa kena sakit mato aritu mato nih kocik cam xpuas lak nk melihat hohoho

    ReplyDelete
  13. mmg suka bab mata..cantik..bulat bersinar2..leh masuk contest inner shine nih..huhu..

    ReplyDelete
  14. fikar-hahahah..alamak inner shine untuk org yang betol2 layak.

    kadang2 kalau mencuba xslah kan..kalah dah tentu ekekekek tp klu mencuba apa salahnya ..heheheh

    thaz utk cadangan tu so pahni comel leh poyok2 cuba juin contest nih

    ReplyDelete
  15. boyish pon die dah terime ko seadanya k...

    ReplyDelete
  16. huhu yela meniti senja..yang boyish nih jugak yg dio konan..ekekeekek sek baik hoho...

    ReplyDelete
  17. x per hasilnya cantik..puas hati

    ReplyDelete
  18. Eyriqazz-susahnyo nak sobut namo..ekekek pe2pun thaz ok

    ReplyDelete
  19. hi comel..tima kasih drop kat blog akk...mata bulat,orang comel... suai benar

    ReplyDelete
  20. k.ina..welcome..rajin2 lah singgah
    btw thaz a lot

    ReplyDelete
  21. lepas ni buat la entri make up tutorial... Share ngan yang tak pandai make up cam i.. =)

    ReplyDelete
  22. aini-heheheh...bole jerw tapi comel xder la pandai sangat..lite makeup ok lah

    ReplyDelete
  23. besarnye mate awak..cantik...

    ReplyDelete
  24. suka entry nih...
    momoy pun amik masa at least untuk siap2
    and paling suka kawaii dress and koktel dress yang comel2 ^^


    "KATAK PURU boleh dimakan?


    "ATTENTION kawan-kawan | Blogger ini DIKEHENDAKI !!

    Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews