16 January 2010

Tengok orang main???jeng...jeng...jeng..!!!!

huhuhu nih tgh life aku duk updated blog nih mane taknyer, bubu xbagi aku main badminton memandangkan mata aku nih dah makin merah menyala bak mat lampir puaka nang rapik sudah..





skema lak aku tgk muka aku ni hah..cam booduck skool ponteng tuisyen jerw..
sakit hati sedey sebak sume da adoiyai..huhuhu...afie tollllong comelll..huhuhuhu...nih aku hanya berada di gigi court...sambil memerhatikan kawan2 yang lain duk men..sewel gigil jiwa raga basikal aku bila..xdapat nak pukul shuttle...huhuhu...bubu lak xbis2 ejek2 mata aku...mentang2 la mata die dah elok..mane datang lae virus x semengah nih kalau bukan dari mr bubu den nih...

memerhatikan mamat2 yang berlagak seakan-akan power depan aku..ekekekek..wah!!!betol kek dewan nih banyak na org laki..cm2 gaya yang jambu yang macho..sume lengkap pakej..hah artos pun ado..si ezani tuh..ngn kak jem..(salleh yaacob da)...pun ada...

sume perhatikan aku..adakah sebab aku tomei..ooooo..silap sangkaan korang..dorang pandang aku sebab aku nih da poyok2 sakit datang gak nengok org kek dewan nih..alah xdapat men dapat usha org pun ok hape...bohsan tahap dewa naga kepala tujuh la...

hahahah.....pe2pun bubu tetap no 1...yang len aku anggap poyok cam macho tapi haremmm x tertarik pun ekekkeek...mulut dah nak jadi kuang ajar la nih bukan ape dah 1jam aku duk perhati dorang men tanpa aku yang berada dlm court tuh..arghhhhhh...tekanannnn.....b**** sakit jiwa..sewel...mereng aku...

pe2pun aku akan upload gambar semasa aku tgh updated ini cerita mongoks la....

bye chowchincow



hah tgk aku dah mula nak sawan tapir dah xle men ..kena lak tekanan bubu duk ejek mata mat lampir aku nih,,,xpe2..ari u dah bis skang ayg..nt u lak..balik..ekekekek fadan muka...
 
setelah di tenangkan..kekek(dalam hati sapo tau)


semestinya "NOT FOR SALE!!!!"hubby kesayangan aku..walau poyok tapi die sayang aku lebih dari segala...walau mulutnya longkang...tapi die layan aku cm permaisuri..walau tegas akka garang..tapi die romantik..walau..bubu nih kadang2 sewel mewel...tapi die xpenah lekang ucap yang die sayang aku sorang2 jerw ...dan paling penting...(banyak tol dapat hadiah bernilai dari die...---adakah ini sogokkan huhahahahah..ketawa sawan..golek2...bangkai ko comel kutuk laki ko..)







Lokasi : dewan KLRC setapak










7 comments:

ceni therebeq said...

Salam kenal,

Bagus-bagus aktif bersukan,majulah sukan utk negara...

Akak pulak aktif mkn jer... bersukan, haramm tak buat pong.. nyeh nyeh

Azi3 said...

yoooo yoo afie datng ini... nk tolong apa?? mehh meh pukul bontot bubu asyi nk buli comel jer... kikiki

x per mata alien(merah) jgn risau.. ~wink~ ****efrkk slh comell jjgn risau nnti baik rr dlm 2-3 hari lagi... rajin isi ubat..

abis lah myebarkan pyakit satu dewan tu nnti.. kikikiki

Azi3 said...
This comment has been removed by the author.
**Bila Comel Jadi Comot** said...

ceni-ekekek kena aktif sukan,klau x huhu bosan la xdo aktiviti dah nak buat...xpo ceni aktif mkn comek aktif sukan ngamgamchoice...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

mmg sengaja i g dewan nak sebarkan virus kek sume org biar dorang merase sakit nih...bole tertekan idup huhuhu

cik EPAL said...

dalam hati mesti tenang jugak tuu :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik epal tenang tapi masih memberontak sebab xle join ape2 aktiviti..

Cuba Klik tengok apa jadi!