18 January 2010

sebelum tengok "ADNAN SEM-PIT"



Memang rutin la aku n bubu kalau keluar tengok movie kitaorg akn makan luo la..ekekek..banyak lak kedai makan dalam summit nih..tapi dalam duk pusing2 tuh terjeling lak 1 restoran nih..nama restoran nih "RESTORAN BAMBOO GARDEN"

Masakan dorang boleh tahan ala-ala chinese style..best la..untuk pengetahuan korang Restoran nih HALAL,ok..so boleh la g cuba..




Ko tengok lah muka aku,dalam soping kompleks pun xlekang ngn glasses,huhu..nak wat cmno nak sorok kecacatan sementara..hati dah memberontak nak kuo hirup udara lua
 

kami berdua setelah bertenang dari kes parking di IOI MALL



tengok ape yang aku n bubu order ringkas tapi keyang..ekekek ok lah lagipun aku xle mkn makanan gatal2 nih mata xsembuh2 lae..banyak kena pantang..bubu punya la tuh nasik ngn sambal sotong..aku lak..sup sup jer.


hahahah yang nih aku paling suka n kelakar..macam berok baru dapat cermin tengah duk makan2 tu..mata aku nih dalam sakit2 pun liar gak mandang perkara kejadian kat luo restoran tu..hahahah..ape lae si mesin GINTELL nih..wah siap da signage REST N GO ..hah perut dah keyang terase nak cuba lak mesin urut nih..masukkan duit RM1 untuk 3 minit..ok lah tuh..aku ngn bubu beria excited nak try benda alah nih ekekekek....best woo..nak try g la summit..best da bebola urut belakang ko rase cam ada bola besi duk tunjal montot ko ngan belakang ko..hahah geliii....kuikuikui..

Dah abis sesi urut mengurut badan tu..aku ngn bubu pusing2 la dalam summit nih..memandangkan aku xpenah jejak lae dalam nih..bubu bawa la ronda..so tersinggah la ke kedai magic show ..hah ko kali pertama tgk org wat magic depan mata..sonok ..takut pun ada..sebab magic die cm real..ada antu ko lengcai nih..siap leh kuokan duit siling dari telinga bubu lae..ilangkan kad daun terup..cam2 lah sampai penuh la kedai tuh bila dorang pun tegamam tgk magic yg di lakukan..
Yang aku xle blah tu..lengcai tu hingat aku nih cino..nak di jadikan cite kate die , muka aku nih sejibik muka kawan pompuan die..hahahah silap tuh..aku melayu tulen dol....hahahah..pahtu xcukup ngn tuh asal masuk kedai citu je dorang akn ckp bahso komunis ngn aku ngat aku nih sekaum ngn dorang.kot .hahahah..xpela yang penting aku leh cakap aritu aku mmg poyok sebab becomin mato sampai la pintu panggung..hahahah..lantak lah dah aku sakit kan..korang xpela..kang aku buka comin nih tekojut korang tgk mato aku kang..

P/s : da satu minah tu ngn balak die..wah ko hingat aku xdengar ke yang ko mengumpat pasal aku..aku ngat lae dialog ko..

Minah mengong : tah hape hape tah pakai cermin mata hitam,malam2 nih.ekekeke..(ngn boy mengong die duk sokseksoksek pasal aku)

aku : dalam hati ni.."ko ingat aku kisah ke..cikakak ko..kutuk aku..punya pasal la aku nak pakai ape pun ada aku pinjam glasses ko ke..ada aku kisah..sewel!!!-tambahla saham ko duo ekor sbb ngumpat aku..hahahah padan muka..







12 comments:

janggut said...

nanti nak bli brg magic tu la...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekekek..beli jgn xbeli..

Whoohuu! said...

sesungguhnyer minah itu adalah kemungkinan baru keluar dari gua. Maka, minah tidak tahu aper itu sakit mata!

eyes143.. said...

waaa... beshhnya mengurut bagai neh..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

whooohuu-betol comel sokong,minah tu yang jakun xtau ape itu sakit mat..dah kena baru la padan

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hye cik mata-ekekekek ilangkan lenguh beratur kat parking IOI MALL tu

Pisyek said...

adnan sempit mmg klaka gle...

aku baru tgk ptg td... haha...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

pisyek-betol mmg klakar tahap gaban best kan..kan..kan

Deana Nadween said...

wah2...bestnyeee die ek..dapat kuar kan..heheheheh....kalu deana jadi comel, pegi kat depan pompuan tue...buka spek comel tue, tanye die nak sourvenier kee? hahahahahah.....ambek ko penamat kan..hihihiihihi....jahatnyeee deana nie....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dedie-ekekekek mula2 mmg nak buat cmtu kat pompuan sewel tu,tapi iman ku masih kukuh ekekekek..xpe biarla..tgk la kang mesti die kena gak sbb doktor ckp sakit mata nih boleh berjangkit melalui udara.hahahahah gelak setan nih golek2..fadan muka sume

Ummi Fitrah said...

he he he, biasala orang mengumoat ada dimana saja

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek-betol ummie..sbb bukan mulut tempayan..kalau mulut tempayan boleh gak di tutup kalu mulut org??

Cuba Klik tengok apa jadi!