27 January 2010

The Manhattan FISH MARKET Lunch for Mr.Ridzuan Elect. eng aku.




Lunch nih sempena bos aku si Ridzuan nih nak berpindah tugas ke Seremban katenya.Dah dapat offer lagi better kan.So tunggu ape lae..

So para kakak2 dah arranged lunch tu will be on  The manhattan FISH MARKET  yang bertempat di Suria KLCC.







hah sebelum order makan kami bergambar la..muka aku pucat jer cm muka org mati jer..
sbb time nih masih xsihat



hah tulah Mr.Ridzuan engineer aku..dan telah di gantikan oleh kakak manis tudung pink tu..


 
Hidangan yang bikin pecah perut..boleh tahan sume berasakan ikan..cm2 ikan ado..ikan cod,ikan solmom..ikan bondo lae aku xtau da..aku cam biase la suka mkn spaghetti ala2 cabonara tuh..k.dora suka salad..yang lain selera makan aku lak..cm biasa lah sampai tune xmuat perut nak isi tersadai topi jola tgk dorng lak mkn..

last skali- kpd en.ridzuan aka boss...smoga di tempat baru nanti lebih bagus n baik dari sekarang..tahniah sebab dpt tawaran lbh baik dari skng..smoga success slalu n smoga xlupa kami di KLCCUH kelak.

salam dari aku ur cooliee... 










6 comments:

Adlina Husaini said...

yum yum :) suka jugak makan tapi p ramai2 baru best sebab portion dia boleh tahan besar..rege pun mau berpinau jugak kehkehkeh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

adlina-heheh betol tu..besar n harga pun besar punya ekekek..sedap..yumyum..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedap giler...
nanti aku nak g la...
hehehehe...
ko bukan muka mcm "nak mati" la...
mcm "org mati"...
hehehehe...
bukan "nak" dah...
hrhehehee...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

alah aku ckp tu yang ape terlintas kat pale hotak aku yg tgh biol nih itu pasal la..taip gitu..huhu ko mmg kawan sejati dol..i like u..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

blom ape2 dah kate aku kwn sejati...
tah² aku nie penyelok saku ke...
peselok saku ke...
pesolok saku ke...
hahahaha...
ape la ayat aku nie...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ko tu mmg mabok..ko cko ko lupa..yola2 ..ko bukan kwan sejati la nih ek..ok cmtu ko BFF aku la ni ek..ekekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!