17 January 2010

# Aktiviti comel

KES PARKING @ IOI MALL


ok kemana kita ek..


so korang memandangkan aku masih free lagi untuk celoteh dlm ruangan nih,di kesempatan ini aku nak gak kongsi cite ngn korang ape yang aku buat semalam
.
Erm baru je lepas baca entry si afie n dd..dah tggalkan jejak pun sudah..so skang aku punya turn lak nak update ekekekek..

Aku masih sakit!!!erm,,,xle kuo umah..dlm umah pakai comin mato golap..itam gelap jo dunio..huhuhu..
Tapi bubu memahami mungkin die kesian tgk aku xkemana dah sminggu dlm bilik jerw..so dia adalah tanyer aku xbosan ker?aku??bosan la yang..huhuhu..dah kena sindrom dahnih sebab terlalu bosan berkurung di rumah..adalah aku duk saje2 ckp bole kuo tgk wayang x??bubu cam terdiam ngn soklan aku tu..erm dlm hati aku...xpelah mungkin die xnak bawa sebab aku kan sakit..nanti org mesti usha pelik jerw..
dalam hati aku ape susah..pakai jelah spec mata itam kan senang..

Tapi kan tertiba jerw bubu boleh cakap kat aku..bersiap la...hahaahah hureyy upanya die mmg nak bawa aku kuo..kemana??mana lagi tengok wayang la..so dah bersiap nih aku lak xda lah nak berhias bagai sebab mata pun xlok nk touchup pun kat bibir jela..huhuu..

Mula2 sebelum g cari tiket tuh aku dah check dlm website GSC..mmg da la waktu yang aku nak masuk tuh..so bergegas la aku ke IOI MALL puchong..wah korang meriah jugak sini,parking pun susah gak mungkin sebab tgh sebok nak CNY kot..dah sampai aku g tgk kat screen kaunter..aduss..mmg frust ko tau x..tiket tuk hari tuh "FULL HOUSE"dah mula la hati yang mula2 kobar2 nak tgk skali xda mood.b***h tol...sewel..erm xpe lah..nak try usha lak ke summit USJ ,tapi sebelum tuh da satu kes lagi sebelum nak kuo parking tuh..kesnya nak bayar parking..yang nih penuh sebaldi aku myumpah seranah gara2 mesin Autopay parking tuh mengong tah macam mana tah..dahla beratur punya panjang skali mesin tuh reject lak tuk terima duit kertas..sakit hati betol...ramai la jugak yang tertipu dan ini bukan kali pertama aku n bubu terkena..nih dah masuk kali ke2..b****h betol mesin tuh..ape lah keje sekurity yang jaga parking tuh kalau stakat ronda2 naik motor duk pusing alam camtu aku pun bole..xtau lansung jaga property ko kan. baik ko g check elok ke idak setiap mesin autopay yang korang sediakan tuh.mane bos korang!!?? xkan xtgk..check la bos..xkan nak aniaya orang cm gitu skali..xkan ko nak biarkan anak buah ko stakat bawak moto pusing2 dan menghabiskan minyak moto kompeni, sedut angin senang lenang tanpa peksa elok ke tak facilities  yang korang sediakan untuk kemudahan awam tu.aku bukan nak berkira tapi yang xpuas hati tuh,aku ngn bubu masuk situ 20minit pun xsampai beratur nak bayar 1 hal..dahtu..mesin lak wat hal..xpasal2 kena bayar RM2.bukan aku nak berkira !!tapi aku mmg xpuas hati lah..satu keje lak aku tawaf satu soping komplek semata-mata cari siling..sengal..last2 sik baik dalam drawer keta da duit siling terpijak..tgk2 ngam2 buat bayar parking..hah sini ko BOS IOI MALL cuba ko pegi peratikan mesin2 autopay yg ko suh budak2 ko jaga tuh, elok ke idak??..??..kalau susah sangat xyah la buat autopay just ko sediakan guard kat depan gate kuo tu .bayar manual sudah ok!(aku marah nih,sakit hati ngn panas lagi mato sakit lae..bubu??xyah citer kalau aku 1x hot die beribu ribu lemon die HOT!!)

So destinasi seterusnya bubu cakap kita try lak kat summit USJ.ok..ok sampai sini angin kitaorg kembali tenang..sejuk..suam..suam kuku...elok plak dapat parking masuk lift trus sampai depan panggung..tapi!!huhuhu...ngat dah abis..ada lagi ..sekali ko..punya ramai punya panjang org beratur..adoiyai..camne nih xpe la bubu mintak aku usha kot2 da timing yang kena ngn kitaorg nak tgk..alhamdullah akhirnya xsia2 tunggu dapat gak tiket ok lah dapat tgk dlm panggung THX kira yg besar la..pahtu puas hati la walau duk di barisan 5 hadapan ekekekekek...cam dahnak masuk dlm itu filemm..

Mesti korang tertanye-tanyer.aku nak tgk cite ape nih sampai sanggup redah dugaan nih..citer ape lagi kalau bukan tengah hangat di bualkan skang..JENG...JENG..JENG.."ADNAN SEM-PIT".haahhaha...baik korang g tengok...BEST woo..citer die..ngat kan citer die ganaz cm cito REM-PIT sebelom nih..tapi citer die dari starting sampai ending lah..mmg xkering gusi,,,,memang entertained sangat..xnak citer banyak lah..korang g tgk sendirik ok..bagi aku ..bintang layak untuk movie nih 4**** sebab..aku ada sebab aku sendirik lah...aku punya suka lah..janji tu bintang pilihan aku..ok..ekekekekek...




p/s : kat sini aku xnak lah mengaibkan mana-mana pihak ok..sebab masalah yang aku hadapi nih bukan aku sorang je yang kena ..malah ramai lagi..harap pihak pengurusan IOI MALL mengambil kira isu ini.dan bertindak untuk memperbaiki mutu kemudahan yang di sediakan .jangan anggap pekara ini remeh.,kerana .ini melibatkan servis serta kemudahan yang di sediakan untuk orang awam seperti saya.dan saya layak bersuara.







8 comments:

  1. ban terus ioi mall puchong,benci nak masuk situ.parking bapak mahal.masuk lam 15 minit,kena rm2.sebelum ni aku masuk tgok wayang kena rm7 parking.haram betul.dah la autopay mcm syiall...ban ban ban!!!!

    ReplyDelete
  2. amboi2...tul marah cik comel kite nie kan...huhuhu..sabar yeeee dear....biase laaa tue...hheheh...jgn marah2 babe..kena cool mcm slalu..i da cool daa..hahaha....babe, best keee cite tue?? cm nak tgk gaks la kan...heheheh

    ReplyDelete
  3. ye betol tu bubu ban itu soping kompleks..cm mengong sakit hati..pahni kita g port lain la bercanda ok

    ReplyDelete
  4. dd-huhu betol i mmg marah betol mongok punya tempat tu..facilities xbagus very poor..

    hah u tanyer ttg "DENAN SEMPIT"..ekekek insyallah xnyesal tgk layan gak citer die best..klakar babe..bole putus urat tentut ..kekekek

    ReplyDelete
  5. mahalanye parking jusco kekdg free je..tak tau la autopay die mengong atau masuk tak smapai sejam kot

    ReplyDelete
  6. didi-tau xpe mmg mengong tahap gaban..myampah lansung kitaorg ban je IOI MALL tu..truk..

    ReplyDelete
  7. jusco equine dulu free parking,skang bayar singgit jer...kalau dlm 15 minit kuar free..jusco ioi mall mcm hareeeeemmmmm

    ReplyDelete
  8. hahahah mmg hayemmmm...erm..jgn g dah tempat tuh

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews