5 January 2010

Fusion Excel Quantum Scalar Energy
kelebihan Fusion Excel Quantum Scalar Energy ni?
Manfaat Quantum Pendant: -

1. Memperbaiki pengaliran darah
2. Meningkatkan stamina, daya tahan dan kekuatan
3. Meringankan rasa sakit, sakit & ngilu, dan meningkatkan fleksibiliti
4. Berikan tenaga sel-sel darah & mengurangkan simpulan
5. Menenangkan fikiran dan meningkatkan fokus dan konsentrasi
6. Mengukuhkan tubuh medan bio-tenaga untuk melindungi daripada gelombang elektromagnet berbahaya
7. Menggunakan tenaga air dengan Kalung Quantum untuk mencuci wajah anda untuk meningkatkan tekstur kulit
8. Letakkan di bawah botol penjagaan kulit anda untuk meningkatkan penyerapan dan keampuhan
9. Biarkan dalam peti ais untuk menyimpan makanan lebih segar lebih lama
10. Membantu untuk melawan sel-sel kanser
11. Mengurangkan keradangan
12. Membantu mencegah DNA daripada kerosakan


Saiz Diameter 43mm x Tebal 4mm
Panjang tali 260-350mm (Adjustable)

Bungkusan Setiap Pendant di dalam kotak ekslusif beserta sebuah Kad Keaslian.
Setiap Pendant mempunyai nombor siri unik yang dicetak pada kedua pendant & Kad Keaslian.


Untuk makluman, produk ini adalah 100% Original Fusion Excel Quantum Scalar Energy. Ia didatangkan dengan kad aunthencity yang mana ada no siri yg sama dengan no siri dibelakang energy pendant itu.


Saya menawarkan 7 hari 100% moneyback guarantee pada semua pembeli jika mendapati produk ini palsu. Hantar semula kepada saya (pos ditanggung oleh pembeli) dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal jawab.

RM 169.90 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm550.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!Bacaan Ion: 2000-3100 (Setiap Pendant Diuji Sebelum penghantaran)

Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant dicipta daripada zarah berasaskan lava yang digabungkan semula dengan menggunakan nano-teknologi dan gabungan itu diadun ke dalam suatu sebatian. 76 mineral dalam lava membantu mempromosikan kekuatan segera, meningkatkan fleksibiliti, keseimbangan yang lebih baik, perlindungan dari EMF, (frekuensi elektromagnet) dan meningkatkan tenaga air. Penting untuk dicatat bahawa tenaga yang produk ini telah dapat berlangsung selama minimal 50 tahun!

Tenaga yang disalurkan Quantum Scalar Energy Pendant ini melalui seluruh tubuh orang yang memakainya. Ini akan menjadikan satu perisai yang melindungi dan menghapuskan kesan frekuensi buatan manusia (60 HZ) pada tubuh manusia. Hal ini dicapai dengan meningkatkan pertahanan semulajadi tubuh terhadap radiasi merosakkan yang berasal dari berbagai peralatan rumah tangga dan industri yang mengelilingi kita.

Kenapa anda perlu memakai Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant?

Apa yang terjadi pada tubuh kita ketika kita duduk di depan komputer atau bercakap di telefon kita sepanjang hari?

Apa yang terjadi dengan kita saat kita dihadapkan dengan meningkatnya jumlah TV, radio, telefon, satelit dan gelombang mikro frekuensi di dunia sekarang?

Kebanyakan orang tidak tahu .................

Ini di mana-mana, hampir sama umumnya dengan udara yang anda hirup. Jika anda seperti orang biasa yang hidup dalam masyarakat moden, tidak ada masa selama hari-hari biasa anda ketika anda tidak terkena medan elektromagnet (EMF). Jenis persekitaran ini tidak pernah ada dalam sejarah tamadun manusia dahulu.

Dengan ledakan di radio dan stesen siaran TV, radio, rangkaian telefon, telefon wayarles dan telefon bimbit,kepadatan gelombang radio dan gelombang mikro di sekitar anda adalah kini banyak jutaan kali lebih tinggi daripada biasa.Extreme Low Frequency (ELF) ialah bidang yang dihasilkan oleh puluhan alat elektrik di semua rumah di seluruh dunia. Negara-negara perindustrian di Amerika Utara, Eropah Barat dan China begitu
banyak ELF memancarkan tenaga yang dapat dirasakan oleh satelit di angkasa.

Kajian menunjukkan bahawa bidang ini mempunyai gangguan yang signifikan pada tahap tenaga semulajadi pada tubuh anda. Pencemaran EMF yang kita sekarang terdedah setiap hari, telah terbukti untuk:

*mengganggu tahap tenaga
*memacu respons stress
*mengganggu kemampuan semulajadi tubuh untuk menyembuhkan.
*menambah stres kepada sistem badan yang sudah sedia stres.
*menyumbang pada pengurangan tenaga dan kelesuan

Dr Neil Cherry, seorang pakar biofizik dan pegawai terpilih di New Zealand, mengatakan bahawa kajian menunjukkan bahawa non-radiasi peng-ion menyebabkan segala sesuatu daripada kanser pada tikus makmal untuk perubahan neurologi pada manusia. Dr Cherry menyatakan bahawa manusia adalah pengalir yang sangat baik kepada penghantaran isyarat gelombang mikro. Organisma hidup adalah alat elektromagnet kepekaan besar yang boleh menyokong pelbagai getaran-getaran elektrik; ini boleh mengganggu dengan radiasi luaran - baik di microwave atau frekuensi yang jauh lebih rendah (ELF) dalam pelbagai cara, dari efek yang membahayakan kesihatan. Bahkan, banyak kajian daripada para ilmuan terkemuka dikaitkan EMF jangka panjang untuk meningkatkan risiko terdedah kepada:-

*penyakit jantung,
*barah
*leukemia
*ketumbuhan otak,
*Alzheimer,
*Penyakit Parkinson,
*depresi dan bunuh diri,
*kelelahan
*asma
*dan lain-lain.


Dalam sebuah studi, Charles Graham, pakar pengujian fisiologi di Midwest Research Institute (MRI) di Kansas City, Mo, mengatakan bahawa medan magnet boleh menukar dua hormon yang mempengaruhi risiko kanser - estrogen dan testosteron. Pendedahan semalaman kepada perempuan untuk peningkatan kadar EMFs di makmal menunjukkan kadar estrogen meningkat secara signifikan. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa kadar estrogen yang tinggi selama bertahun-tahun boleh meningkatkan risiko seorang wanita terkena kanser payudara. Pada lelaki pula, pendedahan EMF mengurangkan kadar testosteron - pengurangan hormon yang telah dikaitkan dengan testikel dan kanser prostat.

Graham kajian juga menunjukkan bahawa pendedahan sekali-sekala untuk EMFs mempunyai kesan, situasi yang mengemulasi pendedahan dunia nyata - yang boleh berubah-ubah daripada untuk kedua frekuensi, intensiti, dan bentuk gelombang, bergantung pada sumber dan jarak individu daripada EMFs.

Martin Halper, EPA Pengarah Analisis dan Sokongan berkata "Saya belum pernah melihat satu set kajian epidemiologi yang jauh mendekati berat bukti bahawa kita melihat dengan EMFs .."
Jadi apa tunggu lagi saudara-saudari? Elakkan diri kita dari EMFs ini dengan memakai Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant!Testimoni dari orang ternama yang telah memakai Fusion Excel Quantum Energy Pendant.

Zidov Akuma, Star of Contender Asia & 2008 Swiss Muay Thai Champion

I have been involved in Muay Thai Kick Boxing for many years. I am currently the 2008 Swiss Muay Thai Champion and the 2006 Swiss SANDA Champion (SANDA is a combination of Muay Thai and Kung Fu). Recently, I starred in Contender Asia as Captain of the Team. Contender Asia was viewed by 400 million viewers around the world! I have been featured and interviewed by numerous magazines and newspapers around the world(including Malaysian Star Newspaper).As you can see, I lead a pretty hectic lifestyle!When my good friend, Ramazan Ramazanov (World Muay Thai Heavyweight Champion) introduced FE's Quantum Pendant to me and did the demos on me, I was very impressed. WOW!Now when I train, I always drink the charged water. I feel more powerful and I train so much better. I also noticed since I started wearing the QP, I dont have as much headaches as before. I feel much more relaxed and calm and at night I sleep much better. I have no hesitation recommending FE's QP to everyone!Thank you so much FE for such a wonderful product!
by Zidov Akuma, 2008


Ramazan Ramazanov, The Punisher, WMC Muay Thai World Heavyweight Champion

2008 5th World Title at WPMF World Heavyweight Championships (South Africa)
2008 WBC Muay Thai World Champion Title Fight, (Dubai)
2007 WMC Intercontinental Muay Thai Heavyweight champion (Sydney)
- 2007 WMC Middle East Muay Thai Heavyweight champion (Dubai)
- 2006 Winner of S-1 Heavyweight tournament (Bangkok)
- 2006 PK-1 World champion (Phuket)
- 2005 WMC World champion (Bangkok)
- 2004 King's Birthday tournament Finalist (Bangkok)
- 2004 WPMF World champion (Bangkok)
- 2003 IFMA Russian champion

Training hard day after day takes a toll on my body. 3 years ago I sprained a ligament on my right hand wrist. Every time I punch a punching bag, I can feel the strain on my wrist. When I was first introducedto Fusion Excel's QP, I was a bit sceptical. However, after hearing how the QP has helped many people,including world class sports people , I decided to give it a try. Since wearing the QP, I noticed the pain in my right wrist is much reduced! Furthermore, my recovery rate has also improved. I feel stronger and has much more energy and power. My concentration has improved and I sleep much better at night. It is indeed a wonderful product! Thank you FE! I have no hesitation recommending the QP to everyone. PS: I am now also using the Quantum Flask.
by Ramazan Ramazanov, 2008

Pat Dempsey 2 Times World Long Drive Champion

Accomplishments:-
- 2007 REMAX World Long Drive Senior Runner Up
- 2007 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div
- 2007 "UST High Performance Driving Team" Team Captain
- 2007 LDA Desert Launch Top 4 Sr. Div
- 2006 International Long Drive Sr. Champion
- 2005 ALDA Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Tulsa, OK Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Rochester, NY Sr. Champion
- 2004 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div.
- 2002 USA / S. Africa Team Captain
- 2002 REMAX World Long Drive Sr. Champion
- 2003 & 2002 NorCal Long Drive Challenge Sr. Champion
- 2001 World Ranked #6 Long Driver-Open Div.
- 2001 Oldest Ranked Finalist in Open Division
- 1998 World Ranked #9 Long Driver- Open Div

I have always put “hard work” as the single most productive thing one can do to improve their game.Unfortunately, the body doesn’t always go along with the program and it isn’t always 100% when you need it to be. This year I was fortunate enough to have been introduced to the “Rock”, better known as Fusion Excel Quantum Pendant. I was tested, and sure enough in the process, having the “Rock”, did make a difference. I’m still a little old fashioned, but it did interest me enough to give it a go, so put it.

The REMAX World Long Drive finals is a grueling week of nerves, pressure and having to be at your peak performance at all times, which is not as easy as it looks. But, after looking back on the week, I realized that my concentration level was great, my body recovered 100% every day, and my flexibility and strength was better than normal. Now, was it the “Rock”? Is it all in my head? What’s the difference? Who knows for sure, but it works for me and hasn’t come off my neck. Also, my Mom was with me in Mesquite, and with 2 knee replacements, she has a hard time standing up from a seated position. She asked to see my “Rock”, and you guessed it, she stood straight up with no problems. I don’t know how, but it happened just that way. For some reason it works and that’s all I need to know, besides, it looks good too!

by Patrick Dempsey, 2008


Augustin Ngu, Chinese Martial Arts Grandmaster, Canada

I was introduced to Fusion Excel Quantum Pendant about a month ago. I have been suffering from tendonitis in the arm for almost 3 years now. Because I teach and train almost everyday, my body goes through daily wear and tear. I usually have to go for acupuncture frequently to help with the pain but it won’t go away.After wearing the Fusion Excel’s QP, I noticed the pain was substantially reduced after a day or two. I recently was on vacation with the family and pinched my nerve on the back while unloading the luggage due to overstretching. In the past, a pain like this would be very severe and would last for weeks. However, I found the pain was gone after three to four days without having to seek acupuncture treatment. Thank you
Fusion Excel!

Grandmaster Ngu's credentials
Grandmaster Ngu is a highly respected leader and teacher in the martial arts community of North America.Originally a student of White Crane Kung Fu, his thirst for knowledge led him to master three styles:
Shaolin White Crane, Wing Chun, and Northern Shaolin King Fu. He is committed to educating North Americans on the practices of the East including chi kung and lion and dragon dance. He remains the highest ranking Shaolin White Crane Kung Fu Master in North America.

* Grandmaster 9th Degree conferred and certified by The World Kuoshu Federation in 2008
* President of the Canadian International Kuoshu Wushu Federation
* Chairman of the Traditional Wushu Association of Canada
* Secretary General of Confederation of Canadian Wushu Organizations
* President of the Shaolin White Crane Kung Fu Society of Canada
* Certified International Sanshou Judge under International Wushu Federation
* Director of the Canadian Kung Fu Challenge Tournaments for the past seventeen years
* Silver Medalist at the 2008 World Traditional Wushu Championship in China for hand forms
* Most recently, appointed by the World Sanshou King Championship as the Director to promote Sanshou

and organize Sanshou team selections in North America

by Master Augustin Ngu, 2008Tempah Pendant™ Online


CARA MEMBUAT TEMPAHAN


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm /CIMB Cash Deposit
1. Bankin RM169.90 ke Akaun :


Nama : Comel Hartini Azhar
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 06100065821527
( 3rd Party Email Address : comot_cancer@yahoo.com )
@
Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : elizairul@yahoo.com )
Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)


3. Sms / Call : 017-6689125 @ 012-2641517
Berikan butiran lengkap berikut :


 • Nama anda
 • Alamat Anda
 • Bank In
 • Jumlah Transaksi
 • Masa transaksi
 • Tarikh transaksi
Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : PENDANTkelebihan Fusion Excel Quantum Scalar Energy ni?
Manfaat Quantum Pendant: -

1. Memperbaiki pengaliran darah
2. Meningkatkan stamina, daya tahan dan kekuatan
3. Meringankan rasa sakit, sakit & ngilu, dan meningkatkan fleksibiliti
4. Berikan tenaga sel-sel darah & mengurangkan simpulan
5. Menenangkan fikiran dan meningkatkan fokus dan konsentrasi
6. Mengukuhkan tubuh medan bio-tenaga untuk melindungi daripada gelombang elektromagnet berbahaya
7. Menggunakan tenaga air dengan Kalung Quantum untuk mencuci wajah anda untuk meningkatkan tekstur kulit
8. Letakkan di bawah botol penjagaan kulit anda untuk meningkatkan penyerapan dan keampuhan
9. Biarkan dalam peti ais untuk menyimpan makanan lebih segar lebih lama
10. Membantu untuk melawan sel-sel kanser
11. Mengurangkan keradangan
12. Membantu mencegah DNA daripada kerosakan


Saiz Diameter 43mm x Tebal 4mm
Panjang tali 260-350mm (Adjustable)

Bungkusan Setiap Pendant di dalam kotak ekslusif beserta sebuah Kad Keaslian.
Setiap Pendant mempunyai nombor siri unik yang dicetak pada kedua pendant & Kad Keaslian.


Untuk makluman, produk ini adalah 100% Original Fusion Excel Quantum Scalar Energy. Ia didatangkan dengan kad aunthencity yang mana ada no siri yg sama dengan no siri dibelakang energy pendant itu.


Saya menawarkan 7 hari 100% moneyback guarantee pada semua pembeli jika mendapati produk ini palsu. Hantar semula kepada saya (pos ditanggung oleh pembeli) dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal jawab.

RM 169.90 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm550.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!Bacaan Ion: 2000-3100 (Setiap Pendant Diuji Sebelum penghantaran)

Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant dicipta daripada zarah berasaskan lava yang digabungkan semula dengan menggunakan nano-teknologi dan gabungan itu diadun ke dalam suatu sebatian. 76 mineral dalam lava membantu mempromosikan kekuatan segera, meningkatkan fleksibiliti, keseimbangan yang lebih baik, perlindungan dari EMF, (frekuensi elektromagnet) dan meningkatkan tenaga air. Penting untuk dicatat bahawa tenaga yang produk ini telah dapat berlangsung selama minimal 50 tahun!

Tenaga yang disalurkan Quantum Scalar Energy Pendant ini melalui seluruh tubuh orang yang memakainya. Ini akan menjadikan satu perisai yang melindungi dan menghapuskan kesan frekuensi buatan manusia (60 HZ) pada tubuh manusia. Hal ini dicapai dengan meningkatkan pertahanan semulajadi tubuh terhadap radiasi merosakkan yang berasal dari berbagai peralatan rumah tangga dan industri yang mengelilingi kita.

Kenapa anda perlu memakai Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant?

Apa yang terjadi pada tubuh kita ketika kita duduk di depan komputer atau bercakap di telefon kita sepanjang hari?

Apa yang terjadi dengan kita saat kita dihadapkan dengan meningkatnya jumlah TV, radio, telefon, satelit dan gelombang mikro frekuensi di dunia sekarang?

Kebanyakan orang tidak tahu .................

Ini di mana-mana, hampir sama umumnya dengan udara yang anda hirup. Jika anda seperti orang biasa yang hidup dalam masyarakat moden, tidak ada masa selama hari-hari biasa anda ketika anda tidak terkena medan elektromagnet (EMF). Jenis persekitaran ini tidak pernah ada dalam sejarah tamadun manusia dahulu.

Dengan ledakan di radio dan stesen siaran TV, radio, rangkaian telefon, telefon wayarles dan telefon bimbit,kepadatan gelombang radio dan gelombang mikro di sekitar anda adalah kini banyak jutaan kali lebih tinggi daripada biasa.Extreme Low Frequency (ELF) ialah bidang yang dihasilkan oleh puluhan alat elektrik di semua rumah di seluruh dunia. Negara-negara perindustrian di Amerika Utara, Eropah Barat dan China begitu
banyak ELF memancarkan tenaga yang dapat dirasakan oleh satelit di angkasa.

Kajian menunjukkan bahawa bidang ini mempunyai gangguan yang signifikan pada tahap tenaga semulajadi pada tubuh anda. Pencemaran EMF yang kita sekarang terdedah setiap hari, telah terbukti untuk:

*mengganggu tahap tenaga
*memacu respons stress
*mengganggu kemampuan semulajadi tubuh untuk menyembuhkan.
*menambah stres kepada sistem badan yang sudah sedia stres.
*menyumbang pada pengurangan tenaga dan kelesuan

Dr Neil Cherry, seorang pakar biofizik dan pegawai terpilih di New Zealand, mengatakan bahawa kajian menunjukkan bahawa non-radiasi peng-ion menyebabkan segala sesuatu daripada kanser pada tikus makmal untuk perubahan neurologi pada manusia. Dr Cherry menyatakan bahawa manusia adalah pengalir yang sangat baik kepada penghantaran isyarat gelombang mikro. Organisma hidup adalah alat elektromagnet kepekaan besar yang boleh menyokong pelbagai getaran-getaran elektrik; ini boleh mengganggu dengan radiasi luaran - baik di microwave atau frekuensi yang jauh lebih rendah (ELF) dalam pelbagai cara, dari efek yang membahayakan kesihatan. Bahkan, banyak kajian daripada para ilmuan terkemuka dikaitkan EMF jangka panjang untuk meningkatkan risiko terdedah kepada:-

*penyakit jantung,
*barah
*leukemia
*ketumbuhan otak,
*Alzheimer,
*Penyakit Parkinson,
*depresi dan bunuh diri,
*kelelahan
*asma
*dan lain-lain.


Dalam sebuah studi, Charles Graham, pakar pengujian fisiologi di Midwest Research Institute (MRI) di Kansas City, Mo, mengatakan bahawa medan magnet boleh menukar dua hormon yang mempengaruhi risiko kanser - estrogen dan testosteron. Pendedahan semalaman kepada perempuan untuk peningkatan kadar EMFs di makmal menunjukkan kadar estrogen meningkat secara signifikan. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa kadar estrogen yang tinggi selama bertahun-tahun boleh meningkatkan risiko seorang wanita terkena kanser payudara. Pada lelaki pula, pendedahan EMF mengurangkan kadar testosteron - pengurangan hormon yang telah dikaitkan dengan testikel dan kanser prostat.

Graham kajian juga menunjukkan bahawa pendedahan sekali-sekala untuk EMFs mempunyai kesan, situasi yang mengemulasi pendedahan dunia nyata - yang boleh berubah-ubah daripada untuk kedua frekuensi, intensiti, dan bentuk gelombang, bergantung pada sumber dan jarak individu daripada EMFs.

Martin Halper, EPA Pengarah Analisis dan Sokongan berkata "Saya belum pernah melihat satu set kajian epidemiologi yang jauh mendekati berat bukti bahawa kita melihat dengan EMFs .."
Jadi apa tunggu lagi saudara-saudari? Elakkan diri kita dari EMFs ini dengan memakai Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant!Testimoni dari orang ternama yang telah memakai Fusion Excel Quantum Energy Pendant.

Zidov Akuma, Star of Contender Asia & 2008 Swiss Muay Thai Champion

I have been involved in Muay Thai Kick Boxing for many years. I am currently the 2008 Swiss Muay Thai Champion and the 2006 Swiss SANDA Champion (SANDA is a combination of Muay Thai and Kung Fu). Recently, I starred in Contender Asia as Captain of the Team. Contender Asia was viewed by 400 million viewers around the world! I have been featured and interviewed by numerous magazines and newspapers around the world(including Malaysian Star Newspaper).As you can see, I lead a pretty hectic lifestyle!When my good friend, Ramazan Ramazanov (World Muay Thai Heavyweight Champion) introduced FE's Quantum Pendant to me and did the demos on me, I was very impressed. WOW!Now when I train, I always drink the charged water. I feel more powerful and I train so much better. I also noticed since I started wearing the QP, I dont have as much headaches as before. I feel much more relaxed and calm and at night I sleep much better. I have no hesitation recommending FE's QP to everyone!Thank you so much FE for such a wonderful product!
by Zidov Akuma, 2008


Ramazan Ramazanov, The Punisher, WMC Muay Thai World Heavyweight Champion

2008 5th World Title at WPMF World Heavyweight Championships (South Africa)
2008 WBC Muay Thai World Champion Title Fight, (Dubai)
2007 WMC Intercontinental Muay Thai Heavyweight champion (Sydney)
- 2007 WMC Middle East Muay Thai Heavyweight champion (Dubai)
- 2006 Winner of S-1 Heavyweight tournament (Bangkok)
- 2006 PK-1 World champion (Phuket)
- 2005 WMC World champion (Bangkok)
- 2004 King's Birthday tournament Finalist (Bangkok)
- 2004 WPMF World champion (Bangkok)
- 2003 IFMA Russian champion

Training hard day after day takes a toll on my body. 3 years ago I sprained a ligament on my right hand wrist. Every time I punch a punching bag, I can feel the strain on my wrist. When I was first introducedto Fusion Excel's QP, I was a bit sceptical. However, after hearing how the QP has helped many people,including world class sports people , I decided to give it a try. Since wearing the QP, I noticed the pain in my right wrist is much reduced! Furthermore, my recovery rate has also improved. I feel stronger and has much more energy and power. My concentration has improved and I sleep much better at night. It is indeed a wonderful product! Thank you FE! I have no hesitation recommending the QP to everyone. PS: I am now also using the Quantum Flask.
by Ramazan Ramazanov, 2008

Pat Dempsey 2 Times World Long Drive Champion

Accomplishments:-
- 2007 REMAX World Long Drive Senior Runner Up
- 2007 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div
- 2007 "UST High Performance Driving Team" Team Captain
- 2007 LDA Desert Launch Top 4 Sr. Div
- 2006 International Long Drive Sr. Champion
- 2005 ALDA Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Tulsa, OK Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Rochester, NY Sr. Champion
- 2004 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div.
- 2002 USA / S. Africa Team Captain
- 2002 REMAX World Long Drive Sr. Champion
- 2003 & 2002 NorCal Long Drive Challenge Sr. Champion
- 2001 World Ranked #6 Long Driver-Open Div.
- 2001 Oldest Ranked Finalist in Open Division
- 1998 World Ranked #9 Long Driver- Open Div

I have always put “hard work” as the single most productive thing one can do to improve their game.Unfortunately, the body doesn’t always go along with the program and it isn’t always 100% when you need it to be. This year I was fortunate enough to have been introduced to the “Rock”, better known as Fusion Excel Quantum Pendant. I was tested, and sure enough in the process, having the “Rock”, did make a difference. I’m still a little old fashioned, but it did interest me enough to give it a go, so put it.

The REMAX World Long Drive finals is a grueling week of nerves, pressure and having to be at your peak performance at all times, which is not as easy as it looks. But, after looking back on the week, I realized that my concentration level was great, my body recovered 100% every day, and my flexibility and strength was better than normal. Now, was it the “Rock”? Is it all in my head? What’s the difference? Who knows for sure, but it works for me and hasn’t come off my neck. Also, my Mom was with me in Mesquite, and with 2 knee replacements, she has a hard time standing up from a seated position. She asked to see my “Rock”, and you guessed it, she stood straight up with no problems. I don’t know how, but it happened just that way. For some reason it works and that’s all I need to know, besides, it looks good too!

by Patrick Dempsey, 2008


Augustin Ngu, Chinese Martial Arts Grandmaster, Canada

I was introduced to Fusion Excel Quantum Pendant about a month ago. I have been suffering from tendonitis in the arm for almost 3 years now. Because I teach and train almost everyday, my body goes through daily wear and tear. I usually have to go for acupuncture frequently to help with the pain but it won’t go away.After wearing the Fusion Excel’s QP, I noticed the pain was substantially reduced after a day or two. I recently was on vacation with the family and pinched my nerve on the back while unloading the luggage due to overstretching. In the past, a pain like this would be very severe and would last for weeks. However, I found the pain was gone after three to four days without having to seek acupuncture treatment. Thank you
Fusion Excel!

Grandmaster Ngu's credentials
Grandmaster Ngu is a highly respected leader and teacher in the martial arts community of North America.Originally a student of White Crane Kung Fu, his thirst for knowledge led him to master three styles:
Shaolin White Crane, Wing Chun, and Northern Shaolin King Fu. He is committed to educating North Americans on the practices of the East including chi kung and lion and dragon dance. He remains the highest ranking Shaolin White Crane Kung Fu Master in North America.

* Grandmaster 9th Degree conferred and certified by The World Kuoshu Federation in 2008
* President of the Canadian International Kuoshu Wushu Federation
* Chairman of the Traditional Wushu Association of Canada
* Secretary General of Confederation of Canadian Wushu Organizations
* President of the Shaolin White Crane Kung Fu Society of Canada
* Certified International Sanshou Judge under International Wushu Federation
* Director of the Canadian Kung Fu Challenge Tournaments for the past seventeen years
* Silver Medalist at the 2008 World Traditional Wushu Championship in China for hand forms
* Most recently, appointed by the World Sanshou King Championship as the Director to promote Sanshou

and organize Sanshou team selections in North America

by Master Augustin Ngu, 2008Tempah Pendant™ Online


CARA MEMBUAT TEMPAHAN


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm /CIMB Cash Deposit
1. Bankin RM169.90 ke Akaun :


Nama : Comel Hartini Azhar
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 06100065821527
( 3rd Party Email Address : comot_cancer@yahoo.com )
@
Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : elizairul@yahoo.com )
Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)


3. Sms / Call : 017-6689125 @ 012-2641517
Berikan butiran lengkap berikut :


 • Nama anda
 • Alamat Anda
 • Bank In
 • Jumlah Transaksi
 • Masa transaksi
 • Tarikh transaksi
Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : PENDANTNo comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Total Pageviews