5 January 2010

# Aktiviti comel

comel bubu bosan,pantai,wayang ,makan-makan,leypark sajork!


nih adalah moment masa g TELUK KEMANG/PD ngn bubu..erm hari tuh new year,,kan aku da cakap xsambut pun duk umah jer sbb malam tuh aku kena pakse ngan bubu g training badminton..so xdapat tgk bunga api pun. sbb masa tu aku dalam court da tgh ketuk shuttle...huhu..soknyer die gantikan aku ngan bawak aku g jejalan..kat pantai..



sape lae yg rajin snap pic aku kalau bukan bubu kesayangan


untuk tatapan diri sendirik je nih aku kan suka bergambar


 
heheheh..kenangan aku untuk 1 januari 2010

tapi tgh syok duk melayan keindahan pantai tuh tertiba lak awan jadi mendung baru rancang nak mandi laut..huaaaa...xdapat ujan lak belah petangnya..kitaorg g balik hari jerw meriah jugak sbb kat telok kemang tu da karnival..meriah sungguh..layann la jugak..ekekekek.

sebelah malamnyer bubu bawak makan kat fish & chip @ sri kembangan..hah korang nampak x ape yang kitaorang order..cm biasa feveb aku sizzling chiken & bubu beef steak sizzling wif add menu spageti wif meat ball ..yumyum..


hah tgk lah bubu kalau  bab makan memang xkalah..lansung xheran nak bergambar ape yang penting baginya skang adalah makan..makan makan...


pahtu dalam tempoh bercuti lagi kan? so bubu ajak aku g tengok AVATAR...sebelum tuh singgah NANDO'S..isi pewut dulu sebelum masuk movie ekekekekek...


wah ko tgk si bubu punya lagak..asek gambo makan xsedar diri jerw


kesengalan kami terselah bila masing2 mula dah keyang..muka toya jerw..


hahaha dah keyang la nih..pahni masuk wayang lak order popcorn large meal la plak ekekekek huhahahaahah

p/s : AVATAR memang BEST GILOKS!!!sampai hari nih bubu asek tanyer aku {"yang jom tengok wayang cito abatar lagi jom!}






12 comments:

  1. wahh bestnyer....uncle start awal bulan hingga sekarang sibuk yang amat....

    ReplyDelete
  2. uncle-hah sama la ni aktiviti dlm cuti ari tu nih baru rajin nak updated..

    ReplyDelete
  3. waaaa....
    best gile..
    jeles2..
    hhahaha..

    ReplyDelete
  4. cengkerang-hahahah xperlu jeles nanti u pergi la best tau..nak2 skng kat telok kemang dahda permainan baru selain banana boat..

    ReplyDelete
  5. poie honeymoon x ajak den iyo...chait!!

    ReplyDelete
  6. uiks poe honeymoon bondo eiii..xkan honeymoon kat PD kot..huhuhu..paling teruk pun sampai langkawi pun da ok...
    truk2 pun bali ekekekeek

    ReplyDelete
  7. mano bleh..bubu ehcow xbleh pijak laut...nanti dio bertukar kalering!!

    ReplyDelete
  8. hahahahahha-xpo2 kalau bertukar den totap sayang dio...sudahlah mira pasal ko x letak namo ko hah..ekekek

    ReplyDelete
  9. sapo mira tuh..uiks..den konal ko?

    ReplyDelete
  10. ciannye kat comel ni.. jgn bosan2 lagi eh.. hehe ni eyeNa dtg ingin menghiburkan hati comel..

    lalalala eyeNa nyanyi..hahahha

    ReplyDelete
  11. eyena-wah lame xdengar brita u padan lah lame xderupenyer g honeymoon ek..best best...thaz sudi dtg..wendu eyena...

    ReplyDelete
  12. tanpa name-ekekek den konal la sgt2 enkau kan kawan2 bubu gak kan..elehe..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews