14 January 2010

CAMERON HIGHLAND Part 4 (Pasar Malam & tmn orkid& Rama-rama)



muka bubu steady jer..aku lak takut..huhuk bukan takut la segan + geli ngn rama2 tu besar sangat..
selain rama2 da gak ular,katak,ulat.binatang2 pelik la dlm hutan nih..memang la sangat geli bila tgk..nk sentuh lagi la..


masa nih kat taman orkid aku duk melayan mak bubu duk pilih bunga orkid yang bakal di beli..ekekek


sebelah malam lak da plak pasar malam..so kami mula soping kat situ gak..yang aku heran tuh punya murah ko barang2 kat sini..yang paling kelakar lak,ngat kan keluarga aku je yang poyok2 pakai snowcap,glove bagai..sbb memang xtipu korang sejuk tahap tapir malam tuh sume pengunjung yg datang pasar pakai sweter tebal2..huisss..aku tgk pun da cam kat obeseas la...memang sejuk ckp leh kuo asap kot mulut la...yang aku lak mmg jenis xtahan sejuk..bantai pakai baju 3 lapis siap ngn sweter bagai...glove lae..tu pun sejuk lae...adoiyai..


hah masa nak bertolak balik dah...yela...masing2 cam sedih je nak balik mane taknyer best korang..heheheh..masa otw balik sempat kitaorg singgah kat taman rama-rama..

kenangan kami berdua tetap di rakam


bergambar dengan pokok2..tanam tanaman


heheh my hubby wif crazy factions...


ekeke last skali tentunya gambar2 aku kan..hah lupa masa dalam poses melawat taman rama2 nih..aku sempat gak beli pokok kaktus..hah teringin nak jaga pokok lak..sambil2 jaga pintom boleh jaga kaktus gak..


p/s--hah nilah citer entry terakhir aku untuk post cameron abis sudah..ekekek fuhhh....arghhh..fenatnyer jari...
tahniah untuk diri aku sendirik...



2 comments:

janggut said...

semua u dah citer,so i tak yah citer la kat blog i.save dakwat pen.uikk!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

uiks...baguslah ekekek...hahahah

Cuba Klik tengok apa jadi!