27 January 2010

# compliCATED

Bosannnyerrr,,,,xder mood....



Erm..ape yang aku nak karang sebenarnyer nih..tahla..tapi yang pasti..bosannyerrr...malam yang membosankan..

walaupun di opis keje dah makin berlambak...cuma opis lain citer umah lain citer..

erm nampaknyer nak keluarkan citer baru nak kena ada mood yang betol2 ceria n semagat untuk taip....kang jadi lain lak nt,kalau buat sesuatu dlm keadaan terpakse..








Dengan keadaan kesihatan aku yg tidak mengizinkan skang la kan..so aku hold jap tuk kuokan citer2 untuk latest post blog aku nih..

yang aku tau skang aku xder MOOD!!!






8 comments:

  1. apahal la kawan aku tak der mud nie...
    adoiii...
    cian nye...
    ko g la download muvee baru...
    layan tgk...

    ReplyDelete
  2. meniti senja..huhu baru skang ko muncul kemana ko saje2 suka ilang ..aku mmg xder mod xtau ngape..bored lerw..downlod muvie??huhu cito apo..

    ReplyDelete
  3. takpe..minggu ni i bawak u gi jenjalan.but make sure sakit tekak,batuk tu sume dah sihat tau...

    ReplyDelete
  4. mane ade aku hilang...
    aku sentiasa ade buat ko yg bosan...
    hehehehe...
    muvee ape2 la...
    zombieland ke...
    yg blh wat ko gelak la...

    ReplyDelete
  5. meniti senja-erm tula aku baru je lepas tgk cite denan sempit tu..lawak gak cito dio..tapi aku ttp gak rase bosan slpas tuh??huhu cmno ni??

    ReplyDelete
  6. bubu-erm..tengah mkn ubat n still mkn ubat harap2 akn cepat sembuh nt

    ReplyDelete
  7. jom2 chat...
    hilang2 kan rasa bosan..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  8. aku suka la ngn ko nih meniti senja ko mesti suka hiburkan aku ekekek..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews