hari ini aktiviti aku di rumah..memandangkan aku dalam tempoh bercuti,bosan dah membeku hotak nih sementara bubu bawak kuo jejalan pasni...
so hari ini aku terniat nak masak kan bubu sup..sebabnyer masa lik kampung ritu sup yg aku masakkan habis di hirup kakak n acik..kecik at bubu..nak2 lak bila die nak mkn dah xder isi da dlm sup tu..masa lik kl ritu xbis2 ngungkit yg die mkn sup kosong jerw..cian lak aku ngn sayang aku nih..so nak melunaskan ngomel si bubu nih,aku bertindak memasak hari ini.hahahah walau hanya seperiuk sup amat bermakna bagi aku bila ape yang aku masak orang lain sudi makan ape tah lagi orang kesayangan aku.
Korang xtau yang ilmu masakan aku nih masa mula2 kenal bubu adalah 0% memang xpandai la..aku g pasar pun xpenah sebab hujung minggu ayah ngn mak je akan pegi..beli trus stok untuk seminggu.hahahah...itu pasar nih plak kedai runcit mak slalu suh adik laki aku jerw belikan pe2 benda yg nak pakai..aku??haahahh aku nih stakat duk dlm umah ngn lappy aku jerw..problem aku nih susah nak makan sikit..ape yang paling favor aku adalah cokodok..hahahah..cokodok manis..i like it so much mkn hari2 pun aku ok..eh! ape aku melalok nih..berbalik pada citer masakan aku ok..hah..so bila kenal bubu nih die banyak mengajar aku cara jadi suri yg sebenar dalam hidup seorang lelaki..walaupun die xcerewet tentang masakan tapi bagi aku tercabar la bila die tau memasak lebih hebat dari aku babe!!xboleh la cmni tekanan la aku..so aku berusaha jugak untuk belajar..belajar ngan sape??ngan mak,mak bubu & org penting dlm hidup aku sayangku la sape lae..1st dished yg aku penah buat adalah masak lemak cili api hahahah..bukan senang bagi aku yg baru nak pelajari ilmu masakan nih.so berbalik pada sup aku nih..
dalam tengahari tadi aku dah sediakan sume bahan2..kupas cincang bagai la aku hari ini..nak di jadikan citer..aku punya AYAM..baru kuokan dari peti ais..huhuhu..dah stgah jam aku tggu aym tuh lembut rendam dlm air pun masih lagi keras..memang la aku dah mintak mamat kaunter tu potong ayam tung kecik2 tapi bila keras ia melekat..ape aku buat??aku cucuk2 guna pisau la nak ceraikan..boleh la juga...akhirnya..hahahha..tapi masa nak mencuci ayam tu tulang ayam tu tajam2 tercucuik jari aku nih hah...dapat la plak calar..kuikui..sama la masa cincang bawang tgn kena ..dah terluka..sik baik xtruk...nak buat camner..nak belajar masak kan.aku terpakse pakai sarung tangan la lepas aku tampal salopas..safety woo..lantak la korang nak gelak pun janji aku berusaha nak buatkan dishe untuk hubby aku nih..
pahtu aku renehkan ayam dlm periuk,so masakan aku nih ngam2 untuk 4orang makan..hah nanti gambo korang tgk la ek nt aku attach tau..ayam goreng siap tau..hah jgn lupa siap sambal kicap..


hah nak masak xderlah susah sume bergantung pada nawaitu kita ni adalah bahan2 yang aku sediakan semasa memasak sup..memang berbaloi baloi bila masak dan org makan masakan kita..aku sendiri pun xcaya tapi itulah hasil usaha aku selama nih..


hahahah korang tengok ajelah kegigihan aku menyediakan sesuatu yang cuba membuatkan bubu bertuah bersama aku..aku xderlah sehebat mana,atau secantik mana cuma kalau boleh aku nak jadi yang terbaik untuk die..supaya die xmenyesal bersama aku..perubahan aku ini juga telah di sedari oleh keluarga aku n juga kawan2 aku..dari sifat aku yang degil n suka memberontak dalam diam...tapi skang aku cuba tampilkan kebolehan aku sebaik mungkin..mane tau satu hari aku boleh masak lebih dari sup atau gulai lemak cili api..ekekekek harap2..skang nih nak buat sambal gesek tapi kena tggu hari yg sesuai untuk praktikkan.jari jemari yang xpenah kedapur nih walau dah dapat luka..tapi rase berbaloi bila mampu siapkan masakan tuh


hah bila sume dah siap sup dah siap ayam pun da goreng aku just masak nasi la plak..erm..dulu sejarah masak nasi nih sampai jadi bubur..masa tuh bubu yang masak pahtu die mintak aku masakkan nasi tapi jadi bubur lak..die xdalah nak marah tapi aku malu bubu xbis2 ungkit dan gelakkan aku pasal bubur tuh..dari situ aku tekad akan masak beras jadi NASIK so ape jadi ngn bubur tadi..??hahaha aku buang la..dahtu kalau simpan sape nak makan korang kerw??tu pun kalau korang nak...

Tapi inilah titik permulaan aku pandai memasak..bila duk asek masak2 tadi teringat masa mula2 memasak bersama bubu,mak2 kami..huhu senyum sendiri..malu pun ada..mane taknyer adik2 aku chef..tukang masak dan pandai masak even yg bukan chef pun..aku..mungkin dulu cbok blajar la kot hahahkakaak..
dalam tahun ini jugak aku berjaya masakkan lauk2 serta kuih muih..hahah xsangka kan..tapi itulah aku..aku akan cuba buat yg terbaik janji aku puas hati & orang keliling aku..
Nak2 skang aku dahda orang tersayang kan xkan nak biarkan die makan kat luar..xsyiok la da bini tapi makan luar..

Last speech aku untuk entry nih...


kepada semua thaz sbb sudi baca post2 comel yang byk suka mngomel atau kadang2 mengarut..ini adalah satu detik permulaan yang sangat membahagiakan dalam hidup comel bila ada orang yang sanggup buat apa saja untuk membahagiakan hati kita walau kadang2 terpakse..sangat hargainya..


Untuk sayangku BUBU cinta ku untukmu SAMPAI MATI..u r da BEST MAN WIN tat i nver had b4,even u r weird sumtime firm but...u r the best among da best
DEAR...&
I LOVE U SO MUCH


Thaz juga untuk orang tua aku n bubu..sebab xbuhhsan2 ajar aku jadi suri yang sejati...n melayan baik aku..sangat sayang kan uoll sangat2...muah muah

P/S*** tadi ada tanye bubu {ayang masak sedap tak???}
ape bubu jawab  {SEDAP....AYAM GORANG PUN SEDAP!!}

wah nih yang aku katekan berbaloi baloi bila masak org ckp sedap n die sudi jamah masakan kita..sakit jari sebab luka pun ilang kejap..huhuhu terharunyacam dah kat awangan lak...ekekek





















ni adalah gambar sebelum potong rambut..erm saje bergaya jap sebelum kena korban ekekekek


tgk lah rambut yg pnjang tula membuat kan kdg2 aku rimas..tapi bubu suka..juga kawan2 aku yg lain..


hahaha gambar bubu yang nih paling aku suka n sayang sangat..bukan senang nih nak snap..picture nih aku snap masa g shopping kompleks kat puchong..ekekek masuk kat area barangan sukan n mainan kanak2.terjumpa lak plak bubu ngn helmet askar ni..hahaha die sebok je duk blagak cm sojar sambil jerit..hup!!SAJEN HASSAN HERE!!!aku berkekek gelakkan syg aku nih...bila die mula blagak diluar kawalan camni la...sukar dikawal aku lak gelak  nak terputus urat sarat sek baik xptus lae..tapi yang penting  bila buu mula jadi gila2 aku akan teringat samapi nak tido pun masih tergelak ngn glagak sengal bubu..wat can i say i love him so much!!!



sangat suka bermanja ngn aku..aku wendu die setiap saat

Smoga apa yang kami impikan dan hajati selama hubungan ini berkekalan hendaknya hingga hujung nyawa..
terlalu menghargai bila di sayangi seperti menjaga diri sendiri menanggap diri kita seperti nyawanya.

salinan dari bubu buat comel--->
i nak u tau i sayang u sangat sangat.









Semlm midnite baru sampai umah dari gemas..penat badan nih walau pun bubu sayang yg drive.heheh..dalam tempoh kat kampung tu xdela byk aktiviti yg di buat memandangkan mak abah bubu baru balik dari haji..byk kenduri yg di buat org kampung..
Hari ini aku masih bercuti,erm..bosan lak duk umah..so minggu nih aku dan bubu akan balik mersing plak umah orang tua aku lak plak..bak kate mak bubu "gilir-gilir"ok..kuikui..
si Pintom korang tau la kang bulu baru lepas kena gam..skang dah ok la..nak tau cmner leh jadi baca entry sebelum ni lah..pahtu tobek la skit bulunya hahahahaha
belah petang lak kalau xkuo pekan just lepak umah jela...tapi came tah petang ahad tu cam biasa la fevor aku kan suka rambutan kebetolan pokok kat kmpung dahda buah..walau xmerah sepenuhnya lagi..tapi dah bole mkn..petik memetik la aktiviti aku..nak2 da ank buah bubu nih mmg sempoi ekekek..hah pengalaman baru..sengal2 ubi aku nih bubu punya keje la..kitaorg hentam scooter k.nor..ekekekek naik moto pusing kampung hahahah..bubu carryin' aku..hohoho gayat lak naik moto..bukan pe takut jatuh hahahah..sebelum ni mmg penah naik moto tapi kalau xbiasa lagi gayat,lagipun moto nih bahaya,,,terdedah pada bahaya ekekekek..xpela jom la tgk gambar


dalam perjalanan sempat lae ekekeke

nampak x pelangi??hah elok aku sampai da lak pelangi cantik betol..


 
 
 
hahah nilah aktiviti aku,bubu & ank2 buah ekekekek


korang tgk la bubu aku tu..cangkung elok duk asingkan rambutan dari tangkai..

 
aku nih camni lah suka bergambar kan..


kenangan kami..di gemas pada cuti hari natal ..ekekekek..

p/s--> xsabar rasenya nak kait/petik buah buktan lae..aku suka ngat..huhu..











Time nih kat gemas lae, hah aku nih baru lpas bersihkan si    pintom..tgh aku duk sembng ngn mak along abg amin tertiba adik fie menjerit panggil aku.katanya paklang panggil sbb??SEBAB APE??
hah sebab si pintom ni galok ngat terkinja-kinja aka gedix lompat2 kangaroo..hah! amik ko dah melekat gam lalat kat bulu die..bukan sikit tp byk..gelabah bubu..huhu..so nak xnak terpakse la aku tobekkan bulu die tapi xderla teruk ngt lepas tobekkan bulu die aku letak bedak talcum ...so skng die dah ok..nak tau bulu die maintain kembang sbb Pintom punya bulu lebat.




















hari ini,skang aku tgh2 curi2 masa nak update blog.sebenarnya xtau ape nak cita da..erm stakat nak cita benda2 remeh jela..erm..hari ini aku nak kena ikut bubu lik gemas da..hah sempat update satu citer ok la dari xder kan..
hah hari ini jugak kat luar sana cam nak ujan pun ada aku tgk...erm..baju,umah bilik sume dah siap kemas besih n cuci..jemur lipat kain pun dah settle huhuhu..bubu??xbangun2 lae..pe da...pemalas!!
Eh xla..semalam kitaorg g men badminton kat usj19..tula penat tuh.biarkan die rest nanti die pun nak kna drive.
aku cam biasa la duk tepi ekekek sambil2 bole tido huhahahahah...i like..aku mmg xle drive kalau bubu yang jadi penumpang aku..semak kepala aku,bubu nih particular bab2 peraturan jalan nih..huh cam org tuan..mane xnya mengalahkan JPJ,JPJ yg test aku dulu pun x fussy cam die huhuhu.
Alamaknya..kalau aku bawak mmg xsampai la..rimas dengar die bebel..huhu stop it sayang can hear it anymore!!!
pe2pun aku dah siap bubu je blum jap lae nak tolak lik gemas nih...tggu mak,abah,along,k.nor,acik kakak....comel dattangggg  ekekekek...








aku masukkan entry nih bukan ape pun semalam adik aku lah si noni tuh..da jengah blog n webpage aku yang lain,terjumpa lah entry pasal die..anak die meyland..alah adik aku mane lagi si yonie lerw..
bising tol minah nih..siap leh call aku dari sarawak semata-mata bagitau yang die nak aku kuokan gambar die bersama suami..ekekekek..antara perbualan aku n yonie adalah :-

yonie  : salam ngah bizi kerw
comel : oik lagi mau tanya ka..ekekek xderla...duk melepak nih sambil layan cg la nih..msg ngn kawan2 yg  
            sengal 24/7 nih.knp nih call nih..mesti da menda nih?
yonie  : semalam usha blog ngah tgk citer mayland ngn saya..bising jerry sbb gambar die xder..cedih die tau
            ngah...sebab xletak gambar ayah mayland dahtu leh letak gmbar saya single ngn mayland..bicing la u...
comel : larh yeker...alah gelabah lak laki ko kan..ekekeek yer la akan saya kuokan ok..tggu
yonie  : thankz ngah love u nt i call u balik...

uiks camtu jerw call ctau tu..hahahah...tapi xpe kang aku kuokan gambo ko ngn laki ko k.jangan marah jerry bukan akak xnak masukkan lupa lak yang adik aku si yonie nih dah belaki ekekeekek...almaklumlah...
hah kang ko leh check ok..

ahahah nilah jerry suami si yonie..




hahahah...
nilah die...aku harap si yonie tu puas hati lah ngan ape yg aku buat nih untuk die,so kalau die view lae entry blog aku nih...janji aku dah tunaikan pe request die..so kita enjoy!!!









Wah ada beberapa hari je lagi xsilap aku..dah nak tahun baru..cepatnya masa berlalu..pantas betol.sume datang n pergi cmtu jer..cam air mengalir melalui sepintas lalu… 




Percaya tak korang, sikap menanam azam tahun baru cumalah sekadar ikut-ikutan, atau berbentuk ritual semata-mata? Hinggakan ada yang segan bila ditanya apa yang mereka mahu tunaikan sedangkan ape yang di fikirkan tidak terlintas untuk di tunaikan. Sebenarnya zaman kita sudah di peringkat mudah merasa malu jika ketinggalan dari yang terkini. Orang memasang azam, kita juga mahu. Lantas semua yang diucap itu berbentuk mimpi di siang hari.hakikatnya ia Cuma harapan yang mengharapkan ia tertunai…benarkah?? 
tak berusaha mane nak tunai kan..?


Esok biar lebih baik dari hari ini dan yang semalam dijadikan teladan dan pengalaman hidup di masa akan datang. Tanpa perlu menunggu akhir tahun untuk bermuhasabah diri, tiada salahnya setiap malam sebelum tido, kalau kita kenang balik wayang perlakuan kita seharian tadi. seandainya ada yang silap / salah, esok harus kita perbetulkan. Supaya dengan pantas potensi diri berkembang. Kategorikan azam mengikut tingkat. Bermisi jangka pendek dan panjang bukan petanda seseorang itu teliti yang melampau. Malah, merancang apa yang ingin digapai secara berjadual, lebih menampakkan keperibadiannya yang sistematik.dan sangat sistematik. 

Anggapkan kita sedang berhutang dengan diri sendiri. Maka hasilnya, akan timbul rasa bersalah jika tidak dilunaskan semua azam sebelum tiba waktunya. Oh, apa yang perlu dirisau, buku tiga lima kan ada. Baki azam tahun lalu masih boleh dibawa ke tahun depan, bukan? Tapi, jangan pula suka suka memasang riba’ yang berbentuk hukuman pada diri sendiri, kelak azam itu berstatus hutang lapuk pula.ini namaya melonggokkan masalah yang sedia berlonggok.huhuhu memang sangat2 tidak wajar bagi aku lah perlaburan yang sangat tidak bijak.

Mengukur baju di badan sendiri untuk kita mengenal keupayaan diri, agar berpijak di bumi nyata bukan setakat berangan di atas angin. semestinya tiada salahnya memasang niat banyak-banyak tinggi kemuncak, kerana langit itulah had kita. Tapi, jangan dilupa. Mengatasi kelemahan diri itu suatu jihad. Cuma sasaran itu jangan dipisahkan sejauh bulan dengan bumi. Kita kan punya akal yang bijak bestari. Aku??aku jugak memiliki azam serta niat yang mengunung tinggi,Dan aku beryukur untuk tahun 2009 nih,azam aku tercapai 85% dari ape yang aku harapkan..stedet la xsuma leh capai 100% tulx.. 

Untuk tahun baru yang bakal menjelang nanti aku Cuma mengharapkan semua ahli keluargaku keluarga bubu dirahmati n dicurahkan rezki yang melimpah ruah..serta kehidupan & kerjaya aku akan terus maju.insyaALLAH seperti yang semua harapkan hendakNYA.

Hah citer pagi2 bute tadi..huhu skng baru nak updated..sebabnya..sangat xder mood penat ngantuk la..yela semalam balik keje kemas n bersihkan PINTOM trus mandi..ngat nak lelapkan mata tapi xle lelap lak..bubu best jerw bole jerw die tido…tension aku..
Tik..tak..tik..tak..tgk jam dinding dah kul11,called bubu tyer bila nak gerak tetiba bubu ckp dah tukar planning sbb makabah sampai kul1lbh pagi nih..erm so tggu jela kat airport sementara nak sampai tu aku dan lae tertido dlm keta sampai la ke airport.mane taknyer mata dah ngantuk dah waktu tido maa..hahahah muka masing2 sume lebam2 sbb masing2 pun baru bgn dari tido trus gegas jemput org tua kat aiport KLIA.
Akhirnyer penantian berakhir bila mak abah slamat mendarat mata masing2 mula buntang,+ sonok bila nampak orang tua depan pintu ketibaan..hureyyy best “aku paling sonok sbb bubu xle buli aku dah”ekekekekek..yabedabeduuuu…
So kitaorg tolakbalik la..ke umah along bubu kat keramat..siap lepak lae tuh dlm duk ngntuk tu..nak xnak jam dinding menunjukkan waktu tepat kul4pagi..huhu sok keje tu,,,..(^*).tapi dlm duk melepak tuh sempat minum air zamzam,makan kacang2 sedap dapat sebeniar lae.ekekek best2…


 
muka2 tgh menunggu la nih


hahah dik fie sakit mato nih tu pasal merah


alamak along cm samseng la







Ok entry kali ini,cerita tentang kenduri si syukor budak satu kelas ngn aku dulu.majlis berlansung di Ampang taman Melor.
Nak di jadikan cerita kita orang ni ada yang dah spuloh tawon xjumpa...memang hah ko memang jumpa skali masing2 kepoh mak jijah la ko...nak2 lak aku pagi2 dah bangun nak bersiap sebabnya dah jnji ngn si kam jemput die kat setiawangsa..hah sape kam nih??kam aka kamilah adalah kawan baik aku zaman skool dulu merangkap keluarga angkat aku...tapi kitaorg terputus hubungan bila masing2 melanjutkan pelajaran ada yg masuk IPTA da yg IPTS dan xkurang gak further study ke overseas..so selepas 10thn baru jmpa balik..ada yg aku jumpa dah ada anak 3 huhahahah...
tapi yang penting hari tuh sgt meriah sgt2..dalam kul12lebih la kitaorg sume berkumpul,jnji deal ngn aiza tggu umah hajar..erm..si nizar bai sume da rudi,nizar harith si fendi pun datang gak..ape lae nama mamat2 skool nih aku pun xbrape ngt..mane taknyer masing2 dah kawen rupa dah lain muka bapak budak memasing ekekekek...
Tema si syukor ni warna biru air laut..cantik ngt aku suka bubu pun suka..hah masa majlis kenduri tu jugak da 2 couples la..si syukor punya abg pun saing skali sanding...
hah tapi aku sedih gak sebab ramai yg xsempat jumpa sebabnya masing2 da hal xdapat dtg sedih wo...xpela mane tau kenduri yg lain dorng akan ada lagi
**pepun aku nak ucapkan slamat pengantin baru kpda 2 mempelai nih smoga jodoh korang berpanjangan hingga ke anak cucu.dan selamat menempuh alam rumah tangga yg banyak cabaran dan komitment.




 
hah ni lah pengantinnya

kawan2 aku yang sangat2 aku sayng




tengoklah glagat budak2 sengal nih..ngan aku2 skali jadi sewel..dahla panas tapi masih ceria


SMKTS AMPANG satu masa dulu 5TV


fendi hajar niza aiza kamilah bai & comel


hahah si baju merah ala2 hero korean nih fendi ketua klas aku dulu


gamba bersama mempelai



heheh last skali bersama hubby kesayangan aku lah..mesti xtinggal punya









Masa tu xmerancang  pe2 pun....yela jumaat kan cuti so slalunya aku akn tido la..erm…bosan bubu pun bosan so kita org kuo la..xtau mana tuju..tetiba bubu tayer aku

Bubu      : u nak g mane nih cakap I bawak u
comel   : erm….xkisah la…ngat nak g GIANT la..ekekeek..
Bubu      : buatpe kt giant??
Comel   : ngat nk potong rambut!
Bubu      : u jgn ngada2 ok xpayah potong k…
Comel   : ala potong depan jerw
Bubu      : ok kalau xcantik siap u.
Comel   : ok! Mesti comel punyer  ekekekek…

So jom usha gambar rambut baru aku nak x??



rambut depan aku lu panjang sampai tutup mata huhuk..tapi skng....

heheheh skng pesen rambut aku ok x kawan2 komen skit kalau sudi


hahahah..paling xsangka bubu suka ngn pesen rambut baru aku nih , memang xbayak ubah tapi tau2 la aku nih kan ubah skit je..tapi terase cm tukar byk la ..mana x nya sebelum nih xpenah dapat kebenaran potong rambut..bila dah dapat potong walaupun sikit trase sonok lak...kekekek..budak2 kat opis pun suka ngn style rambut ponny aku yg baru nih..pahni nak pujuk bubu buat kerinting lak.



hah lupa lak nak kongsi maklumat nih..bagi sesape yang tinggal kat area kinrara alah kat area Giant kinrara tu..kalau agak2 nak ubah style rambut ke potong cuci bagai tentang rambut nih boleh lah ke Salon nih bagus sangat adviser die nih bukan calang2 tau pro lagi,,,kiut la tu ekekekek...pendandan rambut yg bertaraf tau..
paling best sbb bubu sudi teankan aku ke salon..katenyer aku xle g sorang2 bahya hahahahaktui..huhuhu..

hah ni alamat salon tuh
NIKO hair & beuty
Bandar Kinrara
03-80753938 @ www.nikosalon.com.my
salon nih terletak betol2 dlm giant shoping kompleks tau.








Tempoh hari ada kuo jejalan ngn bubu kat  subang.kuo pun bukan untuk buat ape2 saje2 sekadar cari tempat makan untuk menu tengah hari..ekekek mak oiii ko..mkn tgh hari kat luo..kalau hari2 cmni alamaknyer pokai la sayang aku tuh ekekek..
Lagipun bubu dah jnji nak bawak aku makan kat area opis die tuh ..ada satu mamak stall tuh..nama kedai tu “NASI KANDAR UTARA”hah nak try gak sedap sgt ke..memang tidak mengecewakan lah mmg best la..ayam goring die la..sedap nak2 da PAPADOM..ekekek…makan xbyk pun saje nak try test jerw,,,
Lepas abis mkn bubu bawak aku makan  ais krim kat kedai ala2 korean gitu,,nama kedai tu plak 100 YEN  SHOP terletak di SS15.camne sedap ais krim tuh memang layan la..harga xmahal mane pun ,ada cam2 perisa la xsilap aku da 7 perisa.Mango.orenge.strawbwry,epal,peanuts,pe la eek dah lupa la..ais krim nih di gelar “SNOW ICE” stuktur  ais yg sngat lembut dan sangat ringan.harga?? xmahal pun  hanya satu cup RM4.90 sen jo…cup pun yg besar memang puas hati la..nak tgk rupa die..refer attchement gambo yg aku letak kat bawah tu..


hah ko tengok la rupa snow ice yang aku kalut duk kepoh2 nih sedap wei baik korang try ..manyak syiok wooo...





hah yang ni lagi..cam biasa la aku suka pink so..kalau makan pun kalau leh aku nak sume warna pink..untuk ais krim nih aku akn pilih perisa strawbery la bagi mewakili warna peberet aku ekekekek..sedapnyer....thaz sayang belanja ayg makan tau...dan snow ice nih memang marvelous nanti jgn lupa bawa lagi..sebab ayg nak rase yg peanut lak ok..so korang yang mane suka makan ais krim cm aku nih jgn ketinggalan la..rajin2 kan diri korang gals korang boy2 korang ke singgah ke

100 YEN SHOP (SS15)
tel : 03-56211089


ala kedai nih betol2 dekat ngan Taylor Business School ,sedap pun sedap murah lak tuh...pe lae jom la..
















terima kasih datang singgah