30 November 2009

A gift from me to my BUBU

hah kali ni,bukan pe..memandangkan aku bosan lah tersangat..semlm majuk ngn bubu,,ekekek boleh lak kuo jln2 lpak2 majuk lak ngn die,pasal ape itu xle nak citer isu sensitip kan,,kan,,sayang ekekek..
tido pun panas jerw badan huhuk..bgn2 pagi bubu pun xbgn2 ..dah pengsan trus ape..semalaman die tido lewat kul5 pagi baru tido..so aku lak tido awal..bangun dah tentu la awal..
Erm..bosan xtau nak g mane..memanglah sebelum nih ada merancang nak belikan bubu barang tu.kesian die ,,kat aku die selalu belikan barang pantang aku hajat mesti die cuba dapatkan..memang kalau org lain la...tah la belom tentu dapat kot..ekekek..biasa la ur honey alwaz like tis sweety so ..kuikuikui..
then pagi tu aku kuo la lpak town..masuk shoping cmplex..pusing2..shoping ape yg ternampak kek mato nih hah..kate dah gaji ko..utang piutang sume settle da balance tu buat shoping..belanja la skit2..banyak lak habis dlm duk berjaga2 nak jmat..tu nasib baik bubu xder kalau dia ada..mati la aku..xpe swept jerw huhahahahah(ketawe setan...(^^)huhuhu...pasni xle cmni kena jimat bubu tau..adoiyai...)
so dlm duk tengah shoping teringat kat sayang aku ni hah..sweety hubby my bubu lol..pilih punya pilih naik berpinau mata aku duk daptkan consultantion dari promoter tuh akhirnyer terpilih dan terus belikan untuk sayang nih hah.(harap2 bubu suka!).Nasib baik lepas beli settle sume aku balik la...sonok dlm hati ni..semalam majuk ngn die arini trase lak rindu...lagi2 belikan barang n tgk reaksi die bila dapat barang yg aku belikan nih hah..ekekekek..nescaya..xsilap jngkaan aku bubu suka da..hureyyy!!!!bubu suka n aku lega sgt2 heheheh...dapat kiss ekekekek..muah muah muah muahahahah... heheeeheh.....




hah ni lah die barang yg aku maksudkan..cian lak tgk bubu punya dah usang..mungkin mmg die sengaja tggu aku belikan kot..ekekek nak tgk aku prihatin ke x...see..see???sayang la...tu yg beli..


hah ko tgk si bubu yang excited mula mengalih tempat kad2 die ke wallet yg baru..suka x sayang..??
banyak tuh duit die ekekekek...hahahh nanti ayang nak...erm....pikir lu la...

sayang aku pada dia tiada penghujung..sampai mati..dia selamanya..yang pertama dan terakhir!!!



























A gift from me to my BUBU

hah kali ni,bukan pe..memandangkan aku bosan lah tersangat..semlm majuk ngn bubu,,ekekek boleh lak kuo jln2 lpak2 majuk lak ngn die,pasal ape itu xle nak citer isu sensitip kan,,kan,,sayang ekekek..
tido pun panas jerw badan huhuk..bgn2 pagi bubu pun xbgn2 ..dah pengsan trus ape..semalaman die tido lewat kul5 pagi baru tido..so aku lak tido awal..bangun dah tentu la awal..
Erm..bosan xtau nak g mane..memanglah sebelum nih ada merancang nak belikan bubu barang tu.kesian die ,,kat aku die selalu belikan barang pantang aku hajat mesti die cuba dapatkan..memang kalau org lain la...tah la belom tentu dapat kot..ekekek..biasa la ur honey alwaz like tis sweety so ..kuikuikui..
then pagi tu aku kuo la lpak town..masuk shoping cmplex..pusing2..shoping ape yg ternampak kek mato nih hah..kate dah gaji ko..utang piutang sume settle da balance tu buat shoping..belanja la skit2..banyak lak habis dlm duk berjaga2 nak jmat..tu nasib baik bubu xder kalau dia ada..mati la aku..xpe swept jerw huhahahahah(ketawe setan...(^^)huhuhu...pasni xle cmni kena jimat bubu tau..adoiyai...)
so dlm duk tengah shoping teringat kat sayang aku ni hah..sweety hubby my bubu lol..pilih punya pilih naik berpinau mata aku duk daptkan consultantion dari promoter tuh akhirnyer terpilih dan terus belikan untuk sayang nih hah.(harap2 bubu suka!).Nasib baik lepas beli settle sume aku balik la...sonok dlm hati ni..semalam majuk ngn die arini trase lak rindu...lagi2 belikan barang n tgk reaksi die bila dapat barang yg aku belikan nih hah..ekekekek..nescaya..xsilap jngkaan aku bubu suka da..hureyyy!!!!bubu suka n aku lega sgt2 heheheh...dapat kiss ekekekek..muah muah muah muahahahah... heheeeheh.....




hah ni lah die barang yg aku maksudkan..cian lak tgk bubu punya dah usang..mungkin mmg die sengaja tggu aku belikan kot..ekekek nak tgk aku prihatin ke x...see..see???sayang la...tu yg beli..


hah ko tgk si bubu yang excited mula mengalih tempat kad2 die ke wallet yg baru..suka x sayang..??
banyak tuh duit die ekekekek...hahahh nanti ayang nak...erm....pikir lu la...

sayang aku pada dia tiada penghujung..sampai mati..dia selamanya..yang pertama dan terakhir!!!



28 November 2009

Jemput mayland dan mama nya di terminal LCC

hye..aku masuk posting lagik..kali ni tentang aku ke LCC terminal jemput adikku nony bersama anak sulong n cucu sulong merangkap anak buah aku yang baru balik dari sarawak.
So gerak dari umah dah petang dlm kul5 sbbnony naik flight kul4 dari sarawak.perjalanan ambil masa dlm 2jam jela..masa gerak ke terminal tu tetiba hujan lebat betol..yela seingat aku dah 3hari xujan..nak2 plak tghari tadi gatal2 lak aku g carwash huhuhu belom sempat keta tu nak tayang berkilat bersinar n bersih sbb da cuci,skali ujan lebat lak..adoiiii...choii...


bolah salah terminal lak..ekekek tersalah tuggu kat terminal KLIA..adoiyai sengal padanlah cm lain jerw ,sbb da jnji ngn ayah mak jumpa kt airport jerw.dorang lak dah boleh sampai dulu sedangkan aku lagik dekat n lagi awl gerak..nasib baik boleh U-turn n akhirnya sampai terminal..makaih perkhidmatan tambang murah ni..memng penoh org dah mcam stesen bas ko...parking sampai penuh..ramai lak org yg nak terbang arini..kemana la dorg ek??!!

adik2 ku n along

nony slmat sampai kul7lbh la kot xsilap..wah2!!!mak aku la yg ecited yela sbbnyer dapat gak akhirnyer die dukung cucu die hah..yela org tu da tggu punya lame..dahla masa mayland dilahirkan xdapat nk g tgk sbb family jerry dah tlg tgkkn.skng dah sampai semenanjung.suka lah mak aku sampai ayah pun xdihiraukan..cucu sulong katekan!ekekek.Nony balik pun sbb nak balik tgglkan ank die kat mak..yela skng nih nak percaya kat med xle gak..yela dah byk kes yg berlaku skng..penderaan la pe lagi..itu pasal la nony balik bawa maylland untuk ditinggalkan kpda ibunda aku la ni.

mayland si budal kiut...cucu sulong keluarga en Azhar

Jerry??!!suami nony xdapat balik tahla last minute xle balik katenya da masalh skit..xtau la ape ..tapi xkisahlah jnji nony dapat balik ngn selamat dan mayland pun slamt serta sihat.
Dapat aku lihat kegembiraan yg terlalu la sgt..bila mak ayh adik2 suka betol ari tu...lame nye nony xbalik skng baru dapat cuti n balik kalau x mmg susahlah die nak cuti..dan balik hometown die.aku la excited sbb adik pompuan aku dah balik.sonok tgk die sbb kali terakhir aku tgk die masih anak dara n isteri kpda jerry..skng da jadi ibu kepada mayland..ekekeekk..cumel ank die..suka aku tgk yela..anak buah sulong..geram aku....tu pun aku xtau brape lame die balik sini..dgr dahnak naik balik keje dlm 3,4 hari lagi..adoi2 ...kuatnyer ko keje dik..xpe smoga cepat senag dimurahkan rezki insyaALLAH.amin..

putri ngn mama dia..yg kurung pink tu wafa n tu adik habib



Jemput mayland dan mama nya di terminal LCC

hye..aku masuk posting lagik..kali ni tentang aku ke LCC terminal jemput adikku nony bersama anak sulong n cucu sulong merangkap anak buah aku yang baru balik dari sarawak.
So gerak dari umah dah petang dlm kul5 sbbnony naik flight kul4 dari sarawak.perjalanan ambil masa dlm 2jam jela..masa gerak ke terminal tu tetiba hujan lebat betol..yela seingat aku dah 3hari xujan..nak2 plak tghari tadi gatal2 lak aku g carwash huhuhu belom sempat keta tu nak tayang berkilat bersinar n bersih sbb da cuci,skali ujan lebat lak..adoiiii...choii...


bolah salah terminal lak..ekekek tersalah tuggu kat terminal KLIA..adoiyai sengal padanlah cm lain jerw ,sbb da jnji ngn ayah mak jumpa kt airport jerw.dorang lak dah boleh sampai dulu sedangkan aku lagik dekat n lagi awl gerak..nasib baik boleh U-turn n akhirnya sampai terminal..makaih perkhidmatan tambang murah ni..memng penoh org dah mcam stesen bas ko...parking sampai penuh..ramai lak org yg nak terbang arini..kemana la dorg ek??!!

adik2 ku n along

nony slmat sampai kul7lbh la kot xsilap..wah2!!!mak aku la yg ecited yela sbbnyer dapat gak akhirnyer die dukung cucu die hah..yela org tu da tggu punya lame..dahla masa mayland dilahirkan xdapat nk g tgk sbb family jerry dah tlg tgkkn.skng dah sampai semenanjung.suka lah mak aku sampai ayah pun xdihiraukan..cucu sulong katekan!ekekek.Nony balik pun sbb nak balik tgglkan ank die kat mak..yela skng nih nak percaya kat med xle gak..yela dah byk kes yg berlaku skng..penderaan la pe lagi..itu pasal la nony balik bawa maylland untuk ditinggalkan kpda ibunda aku la ni.

mayland si budal kiut...cucu sulong keluarga en Azhar

Jerry??!!suami nony xdapat balik tahla last minute xle balik katenya da masalh skit..xtau la ape ..tapi xkisahlah jnji nony dapat balik ngn selamat dan mayland pun slamt serta sihat.
Dapat aku lihat kegembiraan yg terlalu la sgt..bila mak ayh adik2 suka betol ari tu...lame nye nony xbalik skng baru dapat cuti n balik kalau x mmg susahlah die nak cuti..dan balik hometown die.aku la excited sbb adik pompuan aku dah balik.sonok tgk die sbb kali terakhir aku tgk die masih anak dara n isteri kpda jerry..skng da jadi ibu kepada mayland..ekekeekk..cumel ank die..suka aku tgk yela..anak buah sulong..geram aku....tu pun aku xtau brape lame die balik sini..dgr dahnak naik balik keje dlm 3,4 hari lagi..adoi2 ...kuatnyer ko keje dik..xpe smoga cepat senag dimurahkan rezki insyaALLAH.amin..

putri ngn mama dia..yg kurung pink tu wafa n tu adik habib



27 November 2009

Bila comel Bertemu EDWARD

hah mesti korang dah dapat tangkap per yg aku nak citer kan,,kan,,.Hah! ni pasal edward cullen.sape lae kalau bukan Robert Pattison (TWILIGHT NEW MOON SAGA).


malam raya tu memandangkan aku xlik kampung untuk sambut raya haji.aku berhajat nak tgk cite yg aku duk nanti la sthun yg lepas Twilight sape xtau.nak2 plak hero dlm citer tu hensem2 belaka.ekekek (kalah bubu tau yg plg la hot si robert tula..hahahaah)so aku decided tgk kat MBO memandangkan dah biasa ngan tmpat tu,n paling penting xramai org x crowded i like...
aku pegi berempat ngn acik,abg,bubu n aku la..dapat beli tiket tggu waktu ditayangkan..sementara tu sempat la posing2 maut kat area cinema tu..kemaruk ko..sik baik acik ni berjiwa cm aku ..suka bergambar n xmalu2 kambing cm bubu n abg ekekekek...siap sempat amik gmbar ngn poster TWILIGHT g tau.best!!!
Akhirnyer dapat aku tgk gak cite nih..kali ni jalan cerita nya agak SLOWww..lambat tol nak klimax..disebabkan byk faktor.dalam filem ni gak watak edward xbanyak kelihatan hanya pada permulaan cerita n juga pengakhiran episod.NEW MOON SAGA.sememangnye berkisahkan tentang pendatang baru dalam keluarga vampire iaitu Bella Swan.di mana die memilih destany nya untuk bersama siapa dan di pihak mane sedangkan pergelutan antara 2 kumpulan iaitu jacob(serigala jadian) dan edward (pontianak) masih tengang.Dimana keluarga cullen telah menterai satu perjanjian yang mereka tidak akan melanggar janji dimana keluarga ini tidak akan menganggu manusia apetah lagi bunuh manusia,kalau di langgar seluruh keluarga cullen akn dibunuh(kira langgar sumpah kaum la ni).Permulaan cerita dimana edward telah memutuskan hubugan nya bersama bella atas faktor2 keselamatan pabila keadaan jasper teman si emily tidak dapat menahan nafsu bila terhidu darah si bella yg luka akibat terkena bda tajam.Dari situ edward risau keselamatan bella tidak dapat ditanggani telah mengambil keputusan tinggalkan bella.mampu xmampu bella hadapi saat2 ketiadaan edward??!!tak boleh!!bella menjadi seorg yg pendiam n lebih suka menyendiri saban hari bulan  die menanti edward.tapi edward tidak juga muncul..(kesian dol time nih kalau aku pun sama)Tapi pesanan telah ditinggalkan untuk Bella supaya menjaga diri sebaik mugkin n tidak berlaku sebarang kecuaian,disebabkan keinginan membuak n rase rindu teramat pada kekasih hati bella tetap melakukan perkara larangan supaya dapat melihat walau hanya bayang kekasih hatinye.sehinggalah kehadiran jacob yg telah memberi sinar kembali dlm hidup bella.Jacob menyukai bella(since dlm twilight 1st pun die mmg berebut ngn edward,tapi edward bertuah)tapi bella hanya menganggap jacob xlebih dari seorg kawan n juga adik.dlm waktu yang sama rahsia jacob terbongkar apabila bella telah mengetahui yg jacob adalah serigala jadian yang menjadi buruan pihak polis n charlies ayah bella dlm kes kehilangan dlm hutan.jacob tidak dapat menerima keyataan yg bella masih berharap kekasihnya edward akn kembali bersamnya,yg menyebabkan die menjauhkan diri dari bella sehingga bella kembali menjadi buntu kesunyian dan telah mngambil jalan pintas untuk membunuh diri.tapi akhirnya sempat diselamatkan jacob.sementara itu si edward yg menyangka si bella telah mati kerana terjun dari cerunan telah bertindak untuk mati pada satu pesta keraian menghalau hantu.nasib baik emily sempat jmpa bella dan bawa bella kpda keksih hatinya..last2 dorang jmpa..(ko tau2 jela dahla rindu syg..mmg cinta sejati la..bukan main sonok edward bila tgk bella masih hidup..kalau aku pun).alamak tapi kantoi lak ngn hulubalang istana so bella kena dibawa mengadap la.raja vampire nih punya excited tgk bella sbb dorg sendiri xsangka tarikan pada keharuman darah si bella ni terlalu kuat sume hantu dlm tu stim...bau si bella ni(mengarut gak tapi itu dah namenyer jalan cerita kan)kelebihan pada bella bila fikiranya tidak mampu untuk dibaca oleh semua hantu2 termasuklah sorang minah hantu tu.mula la dorang berebut nak darah bela kan,,kan,,,edward lak kena seksa la sebab nak selamatkan bella.tapi bella telah menyerah dan telah menawarkan diri sebagai korban kerana itu adalah permintaannya untuk menjadi abadi n bersama edward sampai bila2.tawaran di terima disebabkan kelebihan yang ada padanya.
Jacob tetap xberpuas hati dgn edward tapi bella telah memutuskan untuk bersama kekasih hatinya edward.Ending citer nih Edward telah melamar bella.(wah!romantiknye mmg yg tula bella tggu) pahtu bersambungggg...untuk keluaran Twilight eclipse (memang dorang kawen tapi.....????)tunggu lagi setahun la..baru tau..nak tau cepat jom beli novel eclipse ni.sure leh tau.
Komen aku: memang citer nih best sbb kena ngn naluri tune aku..sebab aku memang mengikuti jln citer nih dari keluaran pertama lagi..siap baca novel die lae sbb jalan cerita die yang ingin menyatakan haluan kehidupan seorg anak gadis yg mindanya wataknya impianya yang tidak dapat diramal oleh sesiapa walaupun yg paling rapat(destany,fated on her hand no ones knew what will happen n what should happen just she ,her only will know)tats all.walau jalan cerita agak sloww...n penampilan si kekasih sangat kurang dlm setiap scene  tetapi tetap juga berpuas hati kerana bella tetap debgan pendirian dan akhirnya aku dapat tau yang jacob adalah serigala jadian yang bermusuh dengan keluarga Cullen.penampilan jacob kali ni telah menjadikan sebahagian wanita di luar sane gila disebabkan bentuk badan yg sgt tough!(tapi aku xsuka,aku tetap suka edward la)heheheh...yang pasti Victoria masih bebas dan masih memburu bella,,mungkin ini dendam kesumat yang akan kekal sehingga akhir episod.sebab kekasihnya mati di bunuh edward masa 1st episod , so sebagai balasan.hutang darah di bayar darah ler..(xmungkin bella kan ada edward dan die bakal immortal)

Tapi ape yang aku nak nyatakan di sini komen dari bubu amatlah sangat2 la aku xberkenang.bubu ckp citer nih bosan mane taknyer dia siap leh tido..adoiyai..mmg la bosan awk xikut dari mula episod..mcam gak sape2 yg xmengikuti citer Lord of the Ring.ler dari awl tiba2 tgk pertengahn citer pun akan kate n komen bda yang sama.bagi aku la..yg aku tetap enjoy ngn TWILIGHT NEW MOON SAGA ni.Bubu xsuka biarla die..die suka tgk citer melayu yang tah hape2 tah..harapkan PAPADOM yg tuh mmg best la..aku pun suka la..



Yang pasti aku pasti akn kembali ke panggung untuk repeat tgk Twilight untuk kali kedua.HAAHAHHAAHAH!!!!aku suka...xyah bawak bubu la..kang dia tido lagi..huhuk...(sorry sayang!!!)heheheh i love u bubu !!!!!



















Bila comel Bertemu EDWARD

hah mesti korang dah dapat tangkap per yg aku nak citer kan,,kan,,.Hah! ni pasal edward cullen.sape lae kalau bukan Robert Pattison (TWILIGHT NEW MOON SAGA).


malam raya tu memandangkan aku xlik kampung untuk sambut raya haji.aku berhajat nak tgk cite yg aku duk nanti la sthun yg lepas Twilight sape xtau.nak2 plak hero dlm citer tu hensem2 belaka.ekekek (kalah bubu tau yg plg la hot si robert tula..hahahaah)so aku decided tgk kat MBO memandangkan dah biasa ngan tmpat tu,n paling penting xramai org x crowded i like...
aku pegi berempat ngn acik,abg,bubu n aku la..dapat beli tiket tggu waktu ditayangkan..sementara tu sempat la posing2 maut kat area cinema tu..kemaruk ko..sik baik acik ni berjiwa cm aku ..suka bergambar n xmalu2 kambing cm bubu n abg ekekekek...siap sempat amik gmbar ngn poster TWILIGHT g tau.best!!!
Akhirnyer dapat aku tgk gak cite nih..kali ni jalan cerita nya agak SLOWww..lambat tol nak klimax..disebabkan byk faktor.dalam filem ni gak watak edward xbanyak kelihatan hanya pada permulaan cerita n juga pengakhiran episod.NEW MOON SAGA.sememangnye berkisahkan tentang pendatang baru dalam keluarga vampire iaitu Bella Swan.di mana die memilih destany nya untuk bersama siapa dan di pihak mane sedangkan pergelutan antara 2 kumpulan iaitu jacob(serigala jadian) dan edward (pontianak) masih tengang.Dimana keluarga cullen telah menterai satu perjanjian yang mereka tidak akan melanggar janji dimana keluarga ini tidak akan menganggu manusia apetah lagi bunuh manusia,kalau di langgar seluruh keluarga cullen akn dibunuh(kira langgar sumpah kaum la ni).Permulaan cerita dimana edward telah memutuskan hubugan nya bersama bella atas faktor2 keselamatan pabila keadaan jasper teman si emily tidak dapat menahan nafsu bila terhidu darah si bella yg luka akibat terkena bda tajam.Dari situ edward risau keselamatan bella tidak dapat ditanggani telah mengambil keputusan tinggalkan bella.mampu xmampu bella hadapi saat2 ketiadaan edward??!!tak boleh!!bella menjadi seorg yg pendiam n lebih suka menyendiri saban hari bulan  die menanti edward.tapi edward tidak juga muncul..(kesian dol time nih kalau aku pun sama)Tapi pesanan telah ditinggalkan untuk Bella supaya menjaga diri sebaik mugkin n tidak berlaku sebarang kecuaian,disebabkan keinginan membuak n rase rindu teramat pada kekasih hati bella tetap melakukan perkara larangan supaya dapat melihat walau hanya bayang kekasih hatinye.sehinggalah kehadiran jacob yg telah memberi sinar kembali dlm hidup bella.Jacob menyukai bella(since dlm twilight 1st pun die mmg berebut ngn edward,tapi edward bertuah)tapi bella hanya menganggap jacob xlebih dari seorg kawan n juga adik.dlm waktu yang sama rahsia jacob terbongkar apabila bella telah mengetahui yg jacob adalah serigala jadian yang menjadi buruan pihak polis n charlies ayah bella dlm kes kehilangan dlm hutan.jacob tidak dapat menerima keyataan yg bella masih berharap kekasihnya edward akn kembali bersamnya,yg menyebabkan die menjauhkan diri dari bella sehingga bella kembali menjadi buntu kesunyian dan telah mngambil jalan pintas untuk membunuh diri.tapi akhirnya sempat diselamatkan jacob.sementara itu si edward yg menyangka si bella telah mati kerana terjun dari cerunan telah bertindak untuk mati pada satu pesta keraian menghalau hantu.nasib baik emily sempat jmpa bella dan bawa bella kpda keksih hatinya..last2 dorang jmpa..(ko tau2 jela dahla rindu syg..mmg cinta sejati la..bukan main sonok edward bila tgk bella masih hidup..kalau aku pun).alamak tapi kantoi lak ngn hulubalang istana so bella kena dibawa mengadap la.raja vampire nih punya excited tgk bella sbb dorg sendiri xsangka tarikan pada keharuman darah si bella ni terlalu kuat sume hantu dlm tu stim...bau si bella ni(mengarut gak tapi itu dah namenyer jalan cerita kan)kelebihan pada bella bila fikiranya tidak mampu untuk dibaca oleh semua hantu2 termasuklah sorang minah hantu tu.mula la dorang berebut nak darah bela kan,,kan,,,edward lak kena seksa la sebab nak selamatkan bella.tapi bella telah menyerah dan telah menawarkan diri sebagai korban kerana itu adalah permintaannya untuk menjadi abadi n bersama edward sampai bila2.tawaran di terima disebabkan kelebihan yang ada padanya.
Jacob tetap xberpuas hati dgn edward tapi bella telah memutuskan untuk bersama kekasih hatinya edward.Ending citer nih Edward telah melamar bella.(wah!romantiknye mmg yg tula bella tggu) pahtu bersambungggg...untuk keluaran Twilight eclipse (memang dorang kawen tapi.....????)tunggu lagi setahun la..baru tau..nak tau cepat jom beli novel eclipse ni.sure leh tau.
Komen aku: memang citer nih best sbb kena ngn naluri tune aku..sebab aku memang mengikuti jln citer nih dari keluaran pertama lagi..siap baca novel die lae sbb jalan cerita die yang ingin menyatakan haluan kehidupan seorg anak gadis yg mindanya wataknya impianya yang tidak dapat diramal oleh sesiapa walaupun yg paling rapat(destany,fated on her hand no ones knew what will happen n what should happen just she ,her only will know)tats all.walau jalan cerita agak sloww...n penampilan si kekasih sangat kurang dlm setiap scene  tetapi tetap juga berpuas hati kerana bella tetap debgan pendirian dan akhirnya aku dapat tau yang jacob adalah serigala jadian yang bermusuh dengan keluarga Cullen.penampilan jacob kali ni telah menjadikan sebahagian wanita di luar sane gila disebabkan bentuk badan yg sgt tough!(tapi aku xsuka,aku tetap suka edward la)heheheh...yang pasti Victoria masih bebas dan masih memburu bella,,mungkin ini dendam kesumat yang akan kekal sehingga akhir episod.sebab kekasihnya mati di bunuh edward masa 1st episod , so sebagai balasan.hutang darah di bayar darah ler..(xmungkin bella kan ada edward dan die bakal immortal)

Tapi ape yang aku nak nyatakan di sini komen dari bubu amatlah sangat2 la aku xberkenang.bubu ckp citer nih bosan mane taknyer dia siap leh tido..adoiyai..mmg la bosan awk xikut dari mula episod..mcam gak sape2 yg xmengikuti citer Lord of the Ring.ler dari awl tiba2 tgk pertengahn citer pun akan kate n komen bda yang sama.bagi aku la..yg aku tetap enjoy ngn TWILIGHT NEW MOON SAGA ni.Bubu xsuka biarla die..die suka tgk citer melayu yang tah hape2 tah..harapkan PAPADOM yg tuh mmg best la..aku pun suka la..



Yang pasti aku pasti akn kembali ke panggung untuk repeat tgk Twilight untuk kali kedua.HAAHAHHAAHAH!!!!aku suka...xyah bawak bubu la..kang dia tido lagi..huhuk...(sorry sayang!!!)heheheh i love u bubu !!!!!



Cuba Klik tengok apa jadi!