hah kali ni,bukan pe..memandangkan aku bosan lah tersangat..semlm majuk ngn bubu,,ekekek boleh lak kuo jln2 lpak2 majuk lak ngn die,pasal ape itu xle nak citer isu sensitip kan,,kan,,sayang ekekek..
tido pun panas jerw badan huhuk..bgn2 pagi bubu pun xbgn2 ..dah pengsan trus ape..semalaman die tido lewat kul5 pagi baru tido..so aku lak tido awal..bangun dah tentu la awal..
Erm..bosan xtau nak g mane..memanglah sebelum nih ada merancang nak belikan bubu barang tu.kesian die ,,kat aku die selalu belikan barang pantang aku hajat mesti die cuba dapatkan..memang kalau org lain la...tah la belom tentu dapat kot..ekekek..biasa la ur honey alwaz like tis sweety so ..kuikuikui..
then pagi tu aku kuo la lpak town..masuk shoping cmplex..pusing2..shoping ape yg ternampak kek mato nih hah..kate dah gaji ko..utang piutang sume settle da balance tu buat shoping..belanja la skit2..banyak lak habis dlm duk berjaga2 nak jmat..tu nasib baik bubu xder kalau dia ada..mati la aku..xpe swept jerw huhahahahah(ketawe setan...(^^)huhuhu...pasni xle cmni kena jimat bubu tau..adoiyai...)
so dlm duk tengah shoping teringat kat sayang aku ni hah..sweety hubby my bubu lol..pilih punya pilih naik berpinau mata aku duk daptkan consultantion dari promoter tuh akhirnyer terpilih dan terus belikan untuk sayang nih hah.(harap2 bubu suka!).Nasib baik lepas beli settle sume aku balik la...sonok dlm hati ni..semalam majuk ngn die arini trase lak rindu...lagi2 belikan barang n tgk reaksi die bila dapat barang yg aku belikan nih hah..ekekekek..nescaya..xsilap jngkaan aku bubu suka da..hureyyy!!!!bubu suka n aku lega sgt2 heheheh...dapat kiss ekekekek..muah muah muah muahahahah... heheeeheh.....




hah ni lah die barang yg aku maksudkan..cian lak tgk bubu punya dah usang..mungkin mmg die sengaja tggu aku belikan kot..ekekek nak tgk aku prihatin ke x...see..see???sayang la...tu yg beli..


hah ko tgk si bubu yang excited mula mengalih tempat kad2 die ke wallet yg baru..suka x sayang..??
banyak tuh duit die ekekekek...hahahh nanti ayang nak...erm....pikir lu la...

sayang aku pada dia tiada penghujung..sampai mati..dia selamanya..yang pertama dan terakhir!!!



hye..aku masuk posting lagik..kali ni tentang aku ke LCC terminal jemput adikku nony bersama anak sulong n cucu sulong merangkap anak buah aku yang baru balik dari sarawak.
So gerak dari umah dah petang dlm kul5 sbbnony naik flight kul4 dari sarawak.perjalanan ambil masa dlm 2jam jela..masa gerak ke terminal tu tetiba hujan lebat betol..yela seingat aku dah 3hari xujan..nak2 plak tghari tadi gatal2 lak aku g carwash huhuhu belom sempat keta tu nak tayang berkilat bersinar n bersih sbb da cuci,skali ujan lebat lak..adoiiii...choii...


bolah salah terminal lak..ekekek tersalah tuggu kat terminal KLIA..adoiyai sengal padanlah cm lain jerw ,sbb da jnji ngn ayah mak jumpa kt airport jerw.dorang lak dah boleh sampai dulu sedangkan aku lagik dekat n lagi awl gerak..nasib baik boleh U-turn n akhirnya sampai terminal..makaih perkhidmatan tambang murah ni..memng penoh org dah mcam stesen bas ko...parking sampai penuh..ramai lak org yg nak terbang arini..kemana la dorg ek??!!

adik2 ku n along

nony slmat sampai kul7lbh la kot xsilap..wah2!!!mak aku la yg ecited yela sbbnyer dapat gak akhirnyer die dukung cucu die hah..yela org tu da tggu punya lame..dahla masa mayland dilahirkan xdapat nk g tgk sbb family jerry dah tlg tgkkn.skng dah sampai semenanjung.suka lah mak aku sampai ayah pun xdihiraukan..cucu sulong katekan!ekekek.Nony balik pun sbb nak balik tgglkan ank die kat mak..yela skng nih nak percaya kat med xle gak..yela dah byk kes yg berlaku skng..penderaan la pe lagi..itu pasal la nony balik bawa maylland untuk ditinggalkan kpda ibunda aku la ni.

mayland si budal kiut...cucu sulong keluarga en Azhar

Jerry??!!suami nony xdapat balik tahla last minute xle balik katenya da masalh skit..xtau la ape ..tapi xkisahlah jnji nony dapat balik ngn selamat dan mayland pun slamt serta sihat.
Dapat aku lihat kegembiraan yg terlalu la sgt..bila mak ayh adik2 suka betol ari tu...lame nye nony xbalik skng baru dapat cuti n balik kalau x mmg susahlah die nak cuti..dan balik hometown die.aku la excited sbb adik pompuan aku dah balik.sonok tgk die sbb kali terakhir aku tgk die masih anak dara n isteri kpda jerry..skng da jadi ibu kepada mayland..ekekeekk..cumel ank die..suka aku tgk yela..anak buah sulong..geram aku....tu pun aku xtau brape lame die balik sini..dgr dahnak naik balik keje dlm 3,4 hari lagi..adoi2 ...kuatnyer ko keje dik..xpe smoga cepat senag dimurahkan rezki insyaALLAH.amin..

putri ngn mama dia..yg kurung pink tu wafa n tu adik habib



hah mesti korang dah dapat tangkap per yg aku nak citer kan,,kan,,.Hah! ni pasal edward cullen.sape lae kalau bukan Robert Pattison (TWILIGHT NEW MOON SAGA).


malam raya tu memandangkan aku xlik kampung untuk sambut raya haji.aku berhajat nak tgk cite yg aku duk nanti la sthun yg lepas Twilight sape xtau.nak2 plak hero dlm citer tu hensem2 belaka.ekekek (kalah bubu tau yg plg la hot si robert tula..hahahaah)so aku decided tgk kat MBO memandangkan dah biasa ngan tmpat tu,n paling penting xramai org x crowded i like...
aku pegi berempat ngn acik,abg,bubu n aku la..dapat beli tiket tggu waktu ditayangkan..sementara tu sempat la posing2 maut kat area cinema tu..kemaruk ko..sik baik acik ni berjiwa cm aku ..suka bergambar n xmalu2 kambing cm bubu n abg ekekekek...siap sempat amik gmbar ngn poster TWILIGHT g tau.best!!!
Akhirnyer dapat aku tgk gak cite nih..kali ni jalan cerita nya agak SLOWww..lambat tol nak klimax..disebabkan byk faktor.dalam filem ni gak watak edward xbanyak kelihatan hanya pada permulaan cerita n juga pengakhiran episod.NEW MOON SAGA.sememangnye berkisahkan tentang pendatang baru dalam keluarga vampire iaitu Bella Swan.di mana die memilih destany nya untuk bersama siapa dan di pihak mane sedangkan pergelutan antara 2 kumpulan iaitu jacob(serigala jadian) dan edward (pontianak) masih tengang.Dimana keluarga cullen telah menterai satu perjanjian yang mereka tidak akan melanggar janji dimana keluarga ini tidak akan menganggu manusia apetah lagi bunuh manusia,kalau di langgar seluruh keluarga cullen akn dibunuh(kira langgar sumpah kaum la ni).Permulaan cerita dimana edward telah memutuskan hubugan nya bersama bella atas faktor2 keselamatan pabila keadaan jasper teman si emily tidak dapat menahan nafsu bila terhidu darah si bella yg luka akibat terkena bda tajam.Dari situ edward risau keselamatan bella tidak dapat ditanggani telah mengambil keputusan tinggalkan bella.mampu xmampu bella hadapi saat2 ketiadaan edward??!!tak boleh!!bella menjadi seorg yg pendiam n lebih suka menyendiri saban hari bulan  die menanti edward.tapi edward tidak juga muncul..(kesian dol time nih kalau aku pun sama)Tapi pesanan telah ditinggalkan untuk Bella supaya menjaga diri sebaik mugkin n tidak berlaku sebarang kecuaian,disebabkan keinginan membuak n rase rindu teramat pada kekasih hati bella tetap melakukan perkara larangan supaya dapat melihat walau hanya bayang kekasih hatinye.sehinggalah kehadiran jacob yg telah memberi sinar kembali dlm hidup bella.Jacob menyukai bella(since dlm twilight 1st pun die mmg berebut ngn edward,tapi edward bertuah)tapi bella hanya menganggap jacob xlebih dari seorg kawan n juga adik.dlm waktu yang sama rahsia jacob terbongkar apabila bella telah mengetahui yg jacob adalah serigala jadian yang menjadi buruan pihak polis n charlies ayah bella dlm kes kehilangan dlm hutan.jacob tidak dapat menerima keyataan yg bella masih berharap kekasihnya edward akn kembali bersamnya,yg menyebabkan die menjauhkan diri dari bella sehingga bella kembali menjadi buntu kesunyian dan telah mngambil jalan pintas untuk membunuh diri.tapi akhirnya sempat diselamatkan jacob.sementara itu si edward yg menyangka si bella telah mati kerana terjun dari cerunan telah bertindak untuk mati pada satu pesta keraian menghalau hantu.nasib baik emily sempat jmpa bella dan bawa bella kpda keksih hatinya..last2 dorang jmpa..(ko tau2 jela dahla rindu syg..mmg cinta sejati la..bukan main sonok edward bila tgk bella masih hidup..kalau aku pun).alamak tapi kantoi lak ngn hulubalang istana so bella kena dibawa mengadap la.raja vampire nih punya excited tgk bella sbb dorg sendiri xsangka tarikan pada keharuman darah si bella ni terlalu kuat sume hantu dlm tu stim...bau si bella ni(mengarut gak tapi itu dah namenyer jalan cerita kan)kelebihan pada bella bila fikiranya tidak mampu untuk dibaca oleh semua hantu2 termasuklah sorang minah hantu tu.mula la dorang berebut nak darah bela kan,,kan,,,edward lak kena seksa la sebab nak selamatkan bella.tapi bella telah menyerah dan telah menawarkan diri sebagai korban kerana itu adalah permintaannya untuk menjadi abadi n bersama edward sampai bila2.tawaran di terima disebabkan kelebihan yang ada padanya.
Jacob tetap xberpuas hati dgn edward tapi bella telah memutuskan untuk bersama kekasih hatinya edward.Ending citer nih Edward telah melamar bella.(wah!romantiknye mmg yg tula bella tggu) pahtu bersambungggg...untuk keluaran Twilight eclipse (memang dorang kawen tapi.....????)tunggu lagi setahun la..baru tau..nak tau cepat jom beli novel eclipse ni.sure leh tau.
Komen aku: memang citer nih best sbb kena ngn naluri tune aku..sebab aku memang mengikuti jln citer nih dari keluaran pertama lagi..siap baca novel die lae sbb jalan cerita die yang ingin menyatakan haluan kehidupan seorg anak gadis yg mindanya wataknya impianya yang tidak dapat diramal oleh sesiapa walaupun yg paling rapat(destany,fated on her hand no ones knew what will happen n what should happen just she ,her only will know)tats all.walau jalan cerita agak sloww...n penampilan si kekasih sangat kurang dlm setiap scene  tetapi tetap juga berpuas hati kerana bella tetap debgan pendirian dan akhirnya aku dapat tau yang jacob adalah serigala jadian yang bermusuh dengan keluarga Cullen.penampilan jacob kali ni telah menjadikan sebahagian wanita di luar sane gila disebabkan bentuk badan yg sgt tough!(tapi aku xsuka,aku tetap suka edward la)heheheh...yang pasti Victoria masih bebas dan masih memburu bella,,mungkin ini dendam kesumat yang akan kekal sehingga akhir episod.sebab kekasihnya mati di bunuh edward masa 1st episod , so sebagai balasan.hutang darah di bayar darah ler..(xmungkin bella kan ada edward dan die bakal immortal)

Tapi ape yang aku nak nyatakan di sini komen dari bubu amatlah sangat2 la aku xberkenang.bubu ckp citer nih bosan mane taknyer dia siap leh tido..adoiyai..mmg la bosan awk xikut dari mula episod..mcam gak sape2 yg xmengikuti citer Lord of the Ring.ler dari awl tiba2 tgk pertengahn citer pun akan kate n komen bda yang sama.bagi aku la..yg aku tetap enjoy ngn TWILIGHT NEW MOON SAGA ni.Bubu xsuka biarla die..die suka tgk citer melayu yang tah hape2 tah..harapkan PAPADOM yg tuh mmg best la..aku pun suka la..



Yang pasti aku pasti akn kembali ke panggung untuk repeat tgk Twilight untuk kali kedua.HAAHAHHAAHAH!!!!aku suka...xyah bawak bubu la..kang dia tido lagi..huhuk...(sorry sayang!!!)heheheh i love u bubu !!!!!



hah nak buat pe orang xder,keje ada tadi skng da settle dah,ekekekek so tiba2 k.ina dari NWD datang lepak opis aku..mula dia duk borak ngn k.dora..ale2 katenyer lapa nak plak beli barang2 mkn untuk mlm nt memandangkan die akan gerak lik kampung mlm ni.so die ada ajak aku..heheheh..dah xder keje ape salah nyer kuo la sat..mula2 k.dora ngn aku mmg xnak mkn ko..dah2 kena racun ngn k.ina aku trusla termakan racun huhuhu..makan la jugak..xceli aku dlm diet routine skng.nak jaga badan takut gomuk huhuhu xsuka xsuka xsuka,,,kulit gelap xpe jgn badan gemuk ilang sume alignment xsantek ko..

wah2 k.dora dari xnak mkn trus ...zassss...


excited ni dua kakak nih


menu yang menyelerakan yumyum..


biarla bubu asek panggil aku kempenggg!!!tapi aku xeran xkisah ok...i tetap nak DIET!!!

menu pilihan aku glassnoddle seafood soup

hahahahah giler la...makan la kiranyer tapi mkn glassnoddle wit seafood jer kat L2 suria,pahtu jaln2 cuci mato...tgk kanan tgk kiri masuk nose cm nak beli kasut tapi kasut yg beli 2,3 bulan lepas pun da yg xguna lagi..ekekek bubu dah naik hangin sbb aku suka bazir..so ..masa nak amik ksut tu trus terbayang muka bubu(huhuhu sengal tol time nih la die nak muncul dlm palo hotak aku..xsuka xsuka xsuka)
pe2pun aku masuk la plak kedai rose lace nih konon2 nak snap gambo la konon2 skali kena sound ngn owner kedai"NO CAMERA PLEZZ"choiii...mongok tul..xle lak xpe la aku ok je xle amik xyah amik ok..
tgk jela gambo yg aku smpat amik nih.

hahahah last skali aku terrrracunnnn la jgak.makan soup..yumyum...
keyanggg alhmdullah.



Pagi yang membosankan,mane taknyer mane pergi tah sume orang..huhahahahah sawan aku..ooo lupa lak cuti ek …uihs…bosan bosan bos pun xdaa…hahahah sonok plak so opis nih aku yang punya la hahhahahahah…
Yang tinggal adalah..bos2 kecik termasuk aku en lan en Nasrol..heheh k.dora pun ada lae k.huda x ketinggalan ekekekek.





Semalam da gaji so aku ape lae catur la aku punya payment tuk bulan nih ..bayar siap2 jgn sampai tertunggak..bahyo ooo..erm dapat gaji jo trus bahagikan ape yang perlu dijelaskan..umah ,keta,insurans,keditkad,broadband,study loan,bil tepon,minyak keta,pass bulanan,parking,wah…dasat nih…ada lae kamera aku osak aritu..huhuhu dah siap mau2 kena bayar gak amik ko duit lae..huhukkkk..dasat tol…brape la agak2nyer gaji aku ni yang dapat aku enjoy untuk bulan nih…??(masih tgh berfikir emmmmmm????%%%%%%)*&^)
Ok da settle suma,aku langsai oooo  my debt.
Balik keje petang semalam busan sbb bubu lak kuo g main badminton kat srgc.aku lak malas nak ikut la..penat sbb keje byk time tu…cian dia g sesorang.

Aku dah kuo opis kul7 lebih la..nak balik bosan lak.PINTOM??hahah balik kang pintom biasa la suka santai2..so aku xnak ggu dia la..so nak menghilangkan boring ,aku kuo la cuci mata dalam suria..erm kemana ek??pusing2 skali  ternampak boutique Body Shop.masuk la jap..wah!!banyaknyer barang menarik..da lah perfume yang baru kuo..bestnyer..hahah..mula2 usha jo pahtu trus terbau terpikat..ekekek beli la satu ..hahaah…truk la aku nih tapi nak buat cmno da suka..kang di tahan tingat dlm mimpi hoho..(bubu tau nih mau sebaldi bebel kat aku”)pesanya..”beli jika perlu n jangan membazir”(alamak masa beli tu xnampak lak bayang bubu hukhukhuk..xpatut3x..
Hah!balik la aku ngn tenang hati..balik2 main ngn pintom jap settle sume bubu lak ajak mkn luo..alah mkn blakang umah jo..x jawoh mane pun.erm..
Hah kemera aku dah ok..so boleh amik gambar byk2 lagi bestnyer hurreyyy…yes yes yes!!!!


 

 hahahahah bukan stakat nanny die yg pose ngn si PINTOM xkalah gaya ko..hahah,,,xcaya tgk pic aku attached nih mmg sweet n sgt la cute si pintom nih.tambah2 makin manja huhuhu sayang giler kat die


 
 
 

hah aku pose la ape lae mmg aku suka hahahahahah
skng aku akan ajar pintom bergaya depan lensa..so xderla kekok kot2 die nt jadi celebriti versi pets kesayangan manusia huhahahhaha i like











Bila aku dah buhsan xder keje nak buat so aku sengaja la nak attached gambo aku shoot ni kan..nih gambo diambil masa shot ngn bro salim n roy(photographer).tapi editting nih aku yg buat sndirik ekekekek..saje nak try tunjuk skill edit gambo sendirik kan..hahahah..






 

bawah ni lak gmabar bila aku bohsan dlm bilik ni la yg aku buat ekekekek


 





Erm jumaat nih cuti..Cuti raya haji.hah korang balik kerw?kampung korang katne?jawoh cm aku x...ekekek..
Aku raya haji nih tgh pk lae nak balik ke x..memandangkan anak buah aku putri nak balik dari sarawak nih.So dapat jugak tgk si putri ni yg da makin tembam.
Bubu lak xder cuti almaklum la keje ngn cino kan ekekeek bukan raya dorang pun...so ape aku nak buat ek cuti nih.nak kuo jejalan jawoh2 skng musim ujan la kat luo sejuk..katner nak pergi ek bubu??
Fening kepala nak plannig.Nak2 skang dhda Pintom lagi lah.nak gerak planning g memane kna pikir Pintom lu.nanti tinggal sape nak jga?kalau bawak kang kena penyakit stress plak...so..cmne korang da idea ak.
AKu ngt nak pergi...erm..ecehceh...tggu bubu jawab r lu..BOLEH? ke X BOLEH??


cutenyer PINTOM nih..mmg geram seharian duk umah bersama die mmg xbosan lagi2 skrang die makin aktif bermain ..
Bubu asek gelak jerw tgk aksi2 die ..yela mane taknyer suka sangat buat org gerammmm...erm..erm..erm...
gerammmmm...cute..bulu die cm kapas gebu gilaksss..
lagi gambar aku attached ok ..hari ini punya..genti xnyesal..tagk lah..


 
Sejak da PINTOM nih bubu bukan main bising lae sbb aku byk biskan masa ngn pintom dari die suka citer perkembangan semasa pintom,ekekek.kuikuikui..majuk die..xpe da byk masa untuk kita kan sayang bagi la ayg ngn PINTOM jap..cian die tuh mak da jawoh..so ayg yg kena jaga die.u gak yang pesan jaga lelok kan..kan..kan???*&^%%$#$$$??(mesti bubu tensen jerw ngn statement aku nih!Huhahahah gelak org jahat..)
Pe2pun aku puas hati ngn perkembangan Pintom dari masa ke semasa..nampak lincah bermakna PINTOM sihat.
Ada sesape kat luo sane rakan2 bloggers ker jom kongsikan moment anda bersama Fuzzy Lop seperti Fuzzy comel aka (PINTOM) di ruangan komen yer
hah xlupa jugak kalau sesape yang nak tau lebih lanjut kat mane bubu aku dapatkan si PINTOM yg kiut nih leh klik di ruangan BUBU KU SAYANG
hah nanti kat sane korang leh tanyer die mane die dapat fuzzy nih n berape rega ok.
chowchinchow...nantikan citer latest aku bubu n fuzzy lagik nt ok.





hahahahah..aku nak gelak..
mane tak nyer tgk si PINTOM sonok berlari sane sini duk mengesok cam dugong hahahahah..sebab ape??sbb kaki die penuh bulu

PINTOM aku nih kuat na makan..baru je letak pallet tuh da abis da hahahah...tapi mmg cute + manje.dah ilang da penyakit stress n takut2 die mane xnyer abih 1 bilik aku die jajah...paling xpercaya die dgr kate tu..hahahah..bila die buat bda aku xsuka ,aku sergah die trus die benti xbuat hahahah..nak mengajar susah skit sbb byk beza antara fuzzy n kucing.kalau kucing aku mmg pandai la mengajar smpai pandai berak dlm tandas..ekekekek..hebat x.
tapi PINTOM bukan kucing so kena lah study lu cmner nak jaga die.tapi aku suka + sayang giler ngn die sbb die manja huhuhu i like..bubu pun sayang kan die..kalau ikutkan bubu mmg prihatin tahap gaban la...slalu menyebokkan diri mjaga kesihatan PINTOM.
Semalam da pasar mlm blakang umah pahtu blakang tuh da kedai ikan tapi owner die tuh kawan kitaorg da gakbela fuzzy yg terbaru die beli anak rebit cute gilek kecik jer besar tapak tangan aku ekekekek..aku sempat la main2 ngn angle untie tu.
Tapi pe2pun Fuzzy aku paling cute hahaah cm baju bulu gebu si PINTOM..xcaya ko tgk gambar akn aku attached nih


manjer kan ekekek


hahah cam anak patong kan??
 
nilah rebit untie kedai ikan tuh


comel bersama PINTOM


cute x???kan..kan..kan...













Salam  aku nak mula dari mane ek…

Ok korang aku nih terlalu excited nih..aduss mintak nyawa mintak nyawa ..ekekekek excited gilakss korang..pasal ape?? Nih yang aku nak citer nih.aku memang suka kongsi2 citer ngn rakan2 bloggers nih.

Heheheh..ok nak di jadikan citer hari nih genab la 19 hari aku n bubu menantikan saat2 di mana kami akan menerima ahli baru.hahahah…bubu la bukan main lagi dari pagi semalam lagik asek ingatkan aku yang “dia dah sampai”!!!hahahha memandangkan aku masih kat opis so kena tggu balik la kalau nak menjemputnya.

So ptg tuh aku balik secepat yang bole sbb nak kejar jammed lae.xlarat la drive dalam jem..penat wo..sakit montot lame2 duduk dlm jammed nih.sampai umah trus mandi kemas skit ape yg patut tggu bubu balik keje,dah settle suma kami berangkat la jemput ahli baru nih.
Apa lae kalau bukan Fuzzy Lop(Hurreyy fuzzy aku dah sampai..gelak guling2 lompat2..gedik2 loncat2 jelir2 sonok xterhingga)

Mmg xcaya skali tgk mak ko..bapak besar..huhu umo die baru dua bulan 2 minggu tapi saiz nt ko tengok la..aku attached skali kat bawah tuh..Nih la kasih seorg hubby sbb sudi gak akhirnyer die belikan aku pets,even aku tau die xbrape ngt ngn pets,lagi2 ngn kucing.aku suka gila la ngn kucing tapi bubu xnk bagi bela la.tah die kureng katenyer.so aku xkisah la..
Tiba2 die surprise kan aku yang die da belikan aku fuzzy Lop.aku tkejut sejak bila bubu suka pets nih??,,huhu terharu ko.tau2 arini dah dapat da fuzzy lop nih.bawa balik umah bubu la yang paling cargas membizikan diri mendirikan sangkar buat air untuk fuzzy check alignment sangkar untuk fuzzy…hehehh bagusnyer…so sweet!!aku??hahah aku duk gelak kan fuzzy sbb ape?sbb lantai umah aku licin ,fuzzy lah berbulu lebat.tangan2 kaki die bulu penuh so..licin la mengesok jerw si fuzzy nh bergerak lawak jer hahahaahk..
Untuk itu aku da ada name untuk fuzz aku nih, sedikit biodata fuzzy comel.

Name : PINTOM
Umo   :  2bulan 2 minggu
Dob   :  06092009
Ntinlity : oberseas.


ni lah PINTOM comel


 
 
 
skali tgk dah mcam teddy bear lak


hahahah cutenyer...gerammm...

Lepas bawak balik pintom aku kuo balik ngn bubu g carik mkn jap trase tingin nak mkn ke ep ci..so jom mkn.



set hidangan yg aku n bubu order
snack plate 2 set


 
usha bill jap ekekeek...

keyangggg alhamdullah balik jap g gomo PINTOM lak.