Best la dapat knl ngn bersukan bersama geng2 nih dorg sume bek dan mesra..siap dapt 1st aid kit lagi..heheheh kiut la sbb kecik jer comei lerw...so aku attached skali gmbo2 dorg nih.







aku lah nih ngan baju yg di provide bapak besau



lady..gorgoues!!!

maskod KKP nih hahahah...

wif guy from the next door

wif myteam


sweetlady i love 'em

me wif k.mimi n lady gaga

wif vogue lady





dancer group yg happening


wif kak ana secreatary GM

bersama GM klcc Properties.hehe..

kawan2 aku..
hah kawan2 nilah antara gambar kenangan aku mase wat dinner kat impiana hotel..hehhehe best gak juin dak dancer..sempoi la..majlis berlansung pada kul8mlm dan berakhir pada kul11mlm..mmg layan mkanan yg terhidang la chinese food style...enjoy sbb da cm2 acara ngn glagak mereke2 yg sempoi..hahahahah,,,,byk tol laki janbu n hensem..heheheh sik baik bubu gak dalam hati nih...heheheh...aku lak dapat bunga dari 1 mamat nih siap salam kenalan lgik..kuikui...die xtau yg bubu lg hebat dr dorg..hahah poyok lak aku nih..pe2pun enjoyla ngn pic yg akan aku upload n kongsi ngn korang nih..jom layannnnnnnnnnnnnnnn............






check it out!!!!
Ahli fisiologi dan psikologi menjelaskan ada empat warna primer : merah, hijau, kuning dan biru. Walaupun tidak diketahui secara pasti mengapa orang-orang menyukai warna dan kombinasi warna tertentu. Tetapi yang jelas, setiap warna mempunyai karektor atau sifat ayng berbeza-beza. Bahkan sejak dahulu warna diketahui mempunyai pengaruh terhadap manusia, namun baru belakangan ini penggunaannya telah dimanfaatkan secara meluas dalam dunia otomotif, busana, permainan dan sebagainya.
MERAH

Merah:
Warna ini melambangkan keadaan psikologi yang mengurangkan tenaga, mendorong makin cepatnya denyut nadi, menaikkan tekanan darah dan mempercepat pernafasan. Warna ini mempunyai pengaruh produktiviti, perjuangan, persaingan dan keberahian.

1.Merah Terang :
Warna ini melambangkan kekuatan kemahuan atau cita-cita. Sifatnya : Agresif, Aktif, Eksentrik. Pengaruhnya : Berkemahuan keras, penuh gairah, dominasi, jantan.

2.Merah Jambu :
Warna ini melambangkan romantisme, feminim. Warna ini mempunyai sifat menuntut dalam kepasrahan, menggemaskan dan jenaka.

BIRU
Warna ini melambangkan ketenangan yang sempurna. Mempunyai kesan menenangkan pada tekanan darah, denyut nadi, dan tarikan nafas. Sementara semua menurun, mekanisme pertahanan tubuh membangun organisme.

1.Biru Tua :
Warna ini melambangkan perasaan yang mendalam. Sifatnya : Konsentrasi, kooperatif, cerdas, perasa, integratif. Pengaruhnya : Tenang, Bijaksana, Tidak Mudah Tersinggung, Ramai kawan.

2.Biru Muda :
Warna ini melambangkan keanjalan dari cita-cita. Sifatnya : Bertahan, Protektif, Tidak Berubah fikiran. Pengaruhnya : Keras Kepala, Teguh, Sering Bangga Diri, Berpendirian tetap.

KUNING
Warna ini melambangkan kegembiraan. Warna ini mempunyai sifat : Leluasa dan santai, senang menunda-nunda masalah. Berubah-ubah tapi penuh harapan, mempunyai cita-cita setinggi langit dan semangatnya juga tinggi.

1.Kuning Terang :
Warna ini melambangkan sifat spontan yang eksentrik. Sifatnya : Toleran, Investigatif, Menonjol. Pengaruhnya : Berubah-ubah sikap, berpengharapan, dermawan, tidak percaya.

HIIJAU
Warna ini melambangkan adanya suatu keinginan, ketabahan dan kekerasan hati. Mempunyai kepribadian yang keras dan berkuasa. Warna ini mempunyai sifat : meningkatkan rasa bangga, perasaan lebih superior dari yang lain. Orang yang menyukai warna ini umumnya senang dipuji, senang menasihati orang lain.

ABU-ABU & HITAM
1.ABU-ABU :
Warna ini tidak menunjukkan erti yang jelas. Tidak terang dan sama sekali bebas dari kecenderungan psikologi. Warna ini cenderung neutral.

2.HITAM :
Warna ini melambangkan kehidupan yang terhenti dan kerananya memberi kesan kehampaan, kematian, kegelapan, kebinasaan, kerosakkan dan kepunahan.

COKLAT & UNGU
1.COKLAT :
Warna ini seringkali menunjukan ciri-ciri : suka merebut, tidak suka memberi hati, kurang toleran, pesimis terhadap kesejahteraan dan kebahagian masa depan.

2.UNGU :
Warna ini adalah campuran warna merah dan biru yang melambangkan sifat Gempuran Keras yang dilambangkan oleh warna biru. Perpaduan antara keintiman dan erotis atau menjurus pengertian yang mendalam dan peka. Sifatnya sedikit kurang teliti tetapi selalu penuh harapan.



wif wanhong the best leader's

sumita wanhong n me during training


hahah me wif them..so sweet

team laki..heheh bubu den pun ada

bergaya la


sempoi gurl la nih

hahah just acting
Nilah team badminton aku skng paling bagus n terbaik penah aku juin..heheheh love u guyz




Thanks to my dearest girlfriend for sharing me this interesting piece. Take a look at the images below.To me, looks like we communicate to each other even when we are sleeping! Even sleeping postures tell you what your partner are 'saying' to you.Nice!

There you go,I'm going to keep this post short and sweet.Let your imagination do the rest(If you know what I mean):p



Man want to leave woman style

Relationship going to bad to worst style

Too tired and normal style

Woman depend on man style

After I fight sleeping style

Trust each other style

Oldman and young woman style


Future planning and promise


New and hot style

Old couple style






sumtime i feel sumthing wrong sumwhere when the other people talk to each other wif different statement n method.so curious...

just now in our life no body is perfect..rite so well then the points is wat the hell of those n these peoples talkin' about...gossip o in other word "MENGUMPAT" ashamed on you when not been well to other peoples just liked i said u talk to them n u tell to them the things that u also not sure..poor r u..for me all peoples that i mentioned now is sarcastic.u talk n story never thinkin' afterward so damm r u.erm..for me peoples just rite now is rubbish.and dun u ever2 dare to keep them hell as ur bestpart on our life.peoples can judge the others people talkative one..but till when they will stop it..till u die..me dye o..destroyed everything u had build n effort to carried just gone disappear front ur stand.oh god oh NO..hancurla cmnih bila masyarakat nak maju wo..so wat eva pun liked i said liked nabil said "LU PIKIR LAH SENDIRI".













terkejar kejar aku ngn kenduri 2 ank dara nih hah...nk xnk terpakse gak aku g demi mnjaga air muka org tua aku yg cbok2 suh g tgk dorg kwen yela nk tggu aku lambat lg..aku g la..bg menyerpurnakan hajat dorg nih...
bertarikh : 31hb mei 2009
tmpt: taman melati setapak kolumpo
masa: kul 2ptg smpaila ke malam heheheh.
so aku tggalkn bubu xbawak die la...malas sbb die pun bz ngn kje die ..so layan the pic yg aku attached k