23 December 2009

Yonie & jerry

aku masukkan entry nih bukan ape pun semalam adik aku lah si noni tuh..da jengah blog n webpage aku yang lain,terjumpa lah entry pasal die..anak die meyland..alah adik aku mane lagi si yonie lerw..
bising tol minah nih..siap leh call aku dari sarawak semata-mata bagitau yang die nak aku kuokan gambar die bersama suami..ekekekek..antara perbualan aku n yonie adalah :-

yonie  : salam ngah bizi kerw
comel : oik lagi mau tanya ka..ekekek xderla...duk melepak nih sambil layan cg la nih..msg ngn kawan2 yg  
            sengal 24/7 nih.knp nih call nih..mesti da menda nih?
yonie  : semalam usha blog ngah tgk citer mayland ngn saya..bising jerry sbb gambar die xder..cedih die tau
            ngah...sebab xletak gambar ayah mayland dahtu leh letak gmbar saya single ngn mayland..bicing la u...
comel : larh yeker...alah gelabah lak laki ko kan..ekekeek yer la akan saya kuokan ok..tggu
yonie  : thankz ngah love u nt i call u balik...

uiks camtu jerw call ctau tu..hahahah...tapi xpe kang aku kuokan gambo ko ngn laki ko k.jangan marah jerry bukan akak xnak masukkan lupa lak yang adik aku si yonie nih dah belaki ekekeekek...almaklumlah...
hah kang ko leh check ok..

ahahah nilah jerry suami si yonie..




hahahah...
nilah die...aku harap si yonie tu puas hati lah ngan ape yg aku buat nih untuk die,so kalau die view lae entry blog aku nih...janji aku dah tunaikan pe request die..so kita enjoy!!!









4 comments:

janggut said...

encem gak..i like..aumm..mana tom?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekekeek..mesti lah adik ipar den mmg encem me like too

'AQILAH said...

heee...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah gelak plak die

Cuba Klik tengok apa jadi!