11 December 2009

Thanks bubu sbb belikan..ayg love it..ekekekek

Salam hye..
bukan ape,ternyata kelihatan aku cam happy kan..ekekek sajer nk menunjuk kat korang sesuatu yang aku baru jerw berhajat.
Ngat x tempoh hari aku ada jalan2 cari pasal kat kinrara.da masuk butik first lady tu..aku memang suka pakai baju keluaran butik nih,saiz pun kena ngan aku..bukan pe memandangkan mak aku dah jawoh malas nak susahkan die jahitkan baju aku pahtu dahla jawoh nak anta amik.die mak gak yg suh aku beli baju siap xpun  tempah kat sini jerw.Ok back to topic la...
Ok dlm duk pusing sambil belek2 baju kat butik tuh,mata aku terpandang kat satu baju tuh,baju kurung jerw..tapi menarik perhatian aku..memang dah kenan la sgt2..nak beli masa tuh xbawa cash lak..nak swipe machine xder lagi memandangkan butik tuh baru jer bukak kat situ..masih dlm urusan bank katenye..so aku balik ngn rase kecewa..
Bila sampai umah asek duk teringat..pahtu aku mula la cam biasa la gedix2 la skit ngn bubu..duk merayu kat die yg aku dah kenan ngan baju tuh dari petang sampai la ke pagi sampai la ke petang dan ke mlm..ekekekek.."bubu...ayg da tgk baju cantik kat First Lady"cantik tau....ayg suka lah...boleh lak die aku "so???"..Larh cam xpaham lak..huhuhu.Aku ape lagi straight to da point lerw..ngan aku senang je malas nak bengkok2..so aku cakap kat bubu"ayang nak baju tu cantik..minggu nih ada kenduri..xder baju baru la sayang..boleh x bubu belikan baju tuh..huhuhu..pleaseeeee...pattern tuh while stock last tau...kuo skali pahtu dah xder dah..."hah amik ko..snang je aku berterustrang...barang kali bubu tgk aku kesian kot cam cacing kepanasan..ekekekek terus die cakap"ok sayang nanti malam kita g beli ok...hah...memang terjogek-jogek



aku dalam hati menandakan kemenangan n kegembiraan ..hip hip hureyyyy....best..dapat gak akhirnyer ekekekekek...

hah nilah bajunyer yang aku nak nak sgt tuh...(tapi masa kat kedai tgk warne oren ..dah bawa lik cm merah pun ada..xkisah la jnji aku dah dapat..

Thankz sayang u r so sweet meh ayg ekeekkeek..best2...dapat baju baru hurreyyyyy...















8 comments:

key-one said...

=) nice....

umi_e said...

Tahniah! Berjaya juga memujuk bubu yaaaa :p

* suami mana yang tak sayang isteri kan?

Didi Nadhirah said...

nice baju :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

thankz key one

**Bila Comel Jadi Comot** said...

umi-ekekek tula alhamdllah dapat gak baju tuh..thz tuk bubu gak sbb sudi belikan.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

didi-nice kan nt bila nt dah comel pakai cml mik gmbar ok

Deana Nadween said...

wah2...akhirnyeee tcapai gaks kan....sayang tul bubu awak kat awak ek...heheheheh...jeles i tau..hehehe....bubu saya...mnangis air mata darah pun wat dunno jeee....hehehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dd-heheheh..itulah bersyukur ngat die nih mmg pantang i wished ape2 insyallah die akn cuba dapatkan ..u pun dapat jugak kan kan..mesti dapt punya mungkin die buat surprise

Cuba Klik tengok apa jadi!