11 December 2009

tak best la kat USJ19








Semalam tuan dewa ada ajak aku main badminton kat USJ19,korang ngat x dewan sebelum nih aku men kat USJ23.dua2 tempat yang sama area puchong.tapi bukan aku nak kutuk la..memang xbest ko..dahla tempat die ade kerw di tebengkan tirai cam langsir.bila dalam court terase otak sempit jerw nk main pun... tah lah aku xkata la aku hebat main tapi mmg xle blah dol..tau jelah aku nih bila dah keadaan desperate cmtu mula la aku xder mood nak main tahla semalam pukul shuttle xkena,asek slow jerw..sume xkena la..tertiba raket yang aku sangat banggakan jadi xselesa la gripnyer..kate ngn bubu jgn jadikan alasan..tapi aku mmg xtipu aku mmg xsuka ngt main kat situ..huhuhu..1st game aku main cm najisss ko...memang menyampah tahap tapir..buduss naa..dah xder mood nak main..tetiba bubu pujuk .."hentam jela"..ekekek gedix jerw saje nk manje2 ekeek..padahal aku tau aku mmg truk gila main smlm..dahlah kedai untuk beli minum boleh lak tutup awal..org tgh ramai main nih..mongok..sengal..lansung aku cm cacing kepanasan dahaga nak minum air yg sedia ada dah bis aku teguk..sik baik k.faiz beli lebih ..bubu g beli ngn die ekekkek..
hah semalam gak aku dapat kenal ngn en mohd Nor..perghhhh gila bro nih..tgn die..ahat...double stroke ciut..mmg ko xkan pasan kat ne die nak anta shuttle mmg kena tipu la..hebat2..dewa ngn kapitan pun leh tercungap lawan die..bubu lak patner ngan die..hah pe lae..dasat woo...bubu???senyum lebarr sbb menang ekekeekek
 yang pasti lepas jerw game aku lepak kat kedai mkn ape tah lupa lak nak hapal name kedai tu...tapi mkn bubur kat situ mmg masyukkkk.....yumyum...


Last skali walau xbest pun main aku happy la jap sbb aku sparing mix ngan bubu dimana comel/dewa VS bubu/k.faiz.ekekekek bubu kalah hurreyyy straight set...(alasan bubu die memain jerw xmain sungguh2 wah pelekehkan aku la tuh..ahat2xx)xkisah lah sayang janji ayag menang ekekekekekekek.mangga2xx bring forward hahhahahak...








 





0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!