10 December 2009

sedekahkan al fatihah pada mohd hanif abdullah aka Ben

Hidup ini adalah satu masa yang agak singkat rupanya bagi kita yang hidup xpula pada yang telah tiada.Seperti aku juga..sentiasa memikirkan masa depan yang entah ape akan jadi kelak.Harapan menggunung tinggi mengharapkan ape yang di hajati menjadi kenyataan

hari ini cam hari2 lain jugak tapi ,aku rase lain macam lak feel nya bila nak ke petang ni..tadi ptg kuo umah jap g jejalan..bosan lak..seharian kat umah..erm..boleh lak tersempak ngn dak fara,didie n a.hazrul..ekekek..so gang dhda juin jela pusing2 area.Dah bosan pusing trus balik umah..tiba2 notebook aku bunyik..tinggggtonggg!!!ah si LordE upenyer..Ym aku la tu..yang aku xle caya tuh Lord e bg tau :-


e_independent: pasal Ben?
comot_cancer: ben?
comot_cancer: knp ngn ben?
e_independent: errkkk
e_independent: diorang ckp dia xsiden
e_independent: ninggal
comot_cancer: hah
comot_cancer: awk jgn main2
e_independent: tgok kt sp
comot_cancer: awk jgn main2
e_independent: tgok kt sp
comot_cancer: saya xtau pe2 citer nih
e_independent: xkn nk main2
comot_cancer: da tyer churmming ke
e_independent: chummy pon gtaw cam 2
e_independent: kalo btol xpe la
e_independent: nk wt camana
e_independent: da ajal
e_independent: xkan nk lawan
comot_cancer: bila nih cml cam xcya ni
(salinan ori dari YM aku n LordE)

 kawan2.. sedekahkan al fatihah pada mohd hanif abdullah aka ben.. kawan kita ada dapat berita from his mom yg hanif meninggal selasa mlm baru2 nie due to car accident..menurut mama hanif, arwah diuruskan secara islam dan selamat dikebumikan semalam..marilah sama2 kita mendoakan, semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yg beriman.. al-fatihah.. spread the news..(ni lak petikan dari forum Sp,dari amrixx kawan arwah)


chirpy_chummy: sama2 la sedekahkan al-fatihah utk arwah..smoga arwah tenang d sana,AMIN.insyaALLAH

chirpy_chummy: assalammualaikum smua.mama arwah msg mar pg td,gtau ttg pemergian dia selasa mlm rabu n tlh d kebumikan pd ptg smlm d tanah perkuburan islam d johor-kg arwah.if mama dia bohong,jd,mar pn bohong.maaf kalu mar bohong.arwah 8ciden perjlnn blk dr johor-KL(petikan dari borak forum SP)


Siyess aku macam xcaya sebab last aku lorde,churmming,cece,duk conference ngn die dlm Ym.bukan stakat aku Lorde lagi xcaya sebab last die YM ngan arwah hari selasa.tau2 dapat berita arwah dah xder.Nak berasa sedih pun xtau sbb berita nih macam mengejutkan kami semua.Arwah adalah seorang yang sangat2 caring,die slalu gak tolong aku ngn churmming bila da masalah dlm Sp.
Yang dah pergi sedekahkan lah Al-fatihah untuknya manakala yang masih hidup nih sentiasa beringat n waspada ajal xmengenal usia kat mane2 pun boleh sampai.bila ia sah tercatat hidup ko hanya stakat ini sahaja.cam dalam petikan dari post blog bubu"malang tidak berbau"kat KB MALL.korang ada baca,bagaimana orang di dalam shopping complex pun boleh mati sebab kena himpap keta yang jatuh dari bumbung.
Bagi aku segalanya telah tersurat dan harus terima dengan redha.Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan di letakkan di kalangan orang baik2 disana kelak.(aminn)Kepada keluarga arwah salam tahziah dari comel mewakili warga SP forum.
AL-FATIHAH...
                                                                 Arwah  mohd hanif abdullah





2 comments:

umi_e said...

innalillahiwainnaillahirojiun... Al-fatihah...

Semoga arwah dalam golongan orang2 yang dikasihi oleh-Nya...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

umi_e- thaz umi..comel pun mendoakan perkara yang sama..amin..

Cuba Klik tengok apa jadi!