21 December 2009

Potong Rambut in ponny style


Masa tu xmerancang  pe2 pun....yela jumaat kan cuti so slalunya aku akn tido la..erm…bosan bubu pun bosan so kita org kuo la..xtau mana tuju..tetiba bubu tayer aku

Bubu      : u nak g mane nih cakap I bawak u
comel   : erm….xkisah la…ngat nak g GIANT la..ekekeek..
Bubu      : buatpe kt giant??
Comel   : ngat nk potong rambut!
Bubu      : u jgn ngada2 ok xpayah potong k…
Comel   : ala potong depan jerw
Bubu      : ok kalau xcantik siap u.
Comel   : ok! Mesti comel punyer  ekekekek…

So jom usha gambar rambut baru aku nak x??



rambut depan aku lu panjang sampai tutup mata huhuk..tapi skng....

heheheh skng pesen rambut aku ok x kawan2 komen skit kalau sudi


hahahah..paling xsangka bubu suka ngn pesen rambut baru aku nih , memang xbayak ubah tapi tau2 la aku nih kan ubah skit je..tapi terase cm tukar byk la ..mana x nya sebelum nih xpenah dapat kebenaran potong rambut..bila dah dapat potong walaupun sikit trase sonok lak...kekekek..budak2 kat opis pun suka ngn style rambut ponny aku yg baru nih..pahni nak pujuk bubu buat kerinting lak.



hah lupa lak nak kongsi maklumat nih..bagi sesape yang tinggal kat area kinrara alah kat area Giant kinrara tu..kalau agak2 nak ubah style rambut ke potong cuci bagai tentang rambut nih boleh lah ke Salon nih bagus sangat adviser die nih bukan calang2 tau pro lagi,,,kiut la tu ekekekek...pendandan rambut yg bertaraf tau..
paling best sbb bubu sudi teankan aku ke salon..katenyer aku xle g sorang2 bahya hahahahaktui..huhuhu..

hah ni alamat salon tuh
NIKO hair & beuty
Bandar Kinrara
03-80753938 @ www.nikosalon.com.my
salon nih terletak betol2 dlm giant shoping kompleks tau.







12 comments:

janggut said...

lepas ni pakai tudung plak.wakakakaka.caboooootttt!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

bubu-huhu sabar la bubu ..pe nih huhuhu

Jijahh @ f.k said...

tomey nye diaa ..... mesti lalink terbayang bayang seblom tidoq..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

jijah-ekekek thaz..xtau la comey ko idok..yg pasti kat opis mula cakap jopun moshi moshi..

'AQILAH said...

cantik2...ala2 doll gitu..:)

suamihanyisterizuki said...

4mm ok, chomey...hehehe suke tgk mata awk yg besooo....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Aqilah-ekekekek..thaz tau ponny style walau xbanyak beza tapi rambut depan dah pendek epy..hurrey

**Bila Comel Jadi Comot** said...

suamihayisterizuki-thaz ok..hah suka tgk ke mata comel..huhu memang besar xtau cmno nak kocikkan bubu suka ejek2 huhu..tp alhmdllah die suka ekekekek

Deana Nadween said...

comel sgt2 mcm cumel....looks like barbie doll kan..heheheheh..pastue pakai contact lens warne grey or tourqouise....sgt2 cumel yeee...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

DD-ekekek..tq tq..malunyer..tapi i lagi suka tgk pose u..mato u n hair style u kalau bubu bagi lesen nak jer i potong rambut cm u huhuhu

Deana Nadween said...

hahahahha...jgn babe..kang myesal kang...hehehhe..saya pun x sabo nak tggu pjg...pasni nak simpan pjg nak blonde kan and nak wat curly..hehehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah!!!!!!!!!!!bestnyer nak wat blonde..memang i likesss...seksi tuh...u xpe pe2 style pun masyuk jerw miss photogenic kan..suwiiitt

Cuba Klik tengok apa jadi!