26 December 2009

Pintom..bulu die kena gam lalat.


Time nih kat gemas lae, hah aku nih baru lpas bersihkan si    pintom..tgh aku duk sembng ngn mak along abg amin tertiba adik fie menjerit panggil aku.katanya paklang panggil sbb??SEBAB APE??
hah sebab si pintom ni galok ngat terkinja-kinja aka gedix lompat2 kangaroo..hah! amik ko dah melekat gam lalat kat bulu die..bukan sikit tp byk..gelabah bubu..huhu..so nak xnak terpakse la aku tobekkan bulu die tapi xderla teruk ngt lepas tobekkan bulu die aku letak bedak talcum ...so skng die dah ok..nak tau bulu die maintain kembang sbb Pintom punya bulu lebat.
















4 comments:

Sesumpah said...

alala haha comel gilaa

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sesumpah-comei mmg comei tapi tula dah kena gam

A.I said...

sian pintom!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

itula..nakkal sangat u..die nih dah cm kangaroo bila kuo sarang suka lompat2..huhu

Cuba Klik tengok apa jadi!