1 December 2009

Opis hari ini sangat membosankan

Hari nih kat opis xder orang.sume g seminar yg ada pun xsampai suku.bos2 besar2 pun meeting manjang.aku ?ape bikin??layan forum CG jerw.pahtu login masuk blog2 tentang pets spesis PINTOM nih.wah memang ada cm2 la spesis fuzzy ni.xkurang jugak ngn agora.yg tgh top skng agora english.wah!!ko name pun dah class gitu.
nak tgk tak..memang cute n comel giler.

eh yang nih pun agora ker??ekekek bukan2 nih ank kucing mane tah terkejut kot..


ni die agora jantan siap paki celak coklat lae..kiut kan

ni lah english agora yang hangat di perkatakan..memang cun giler la


hah yg nih bunny .dah macam hanjing kan ekekeek kiutnyer



ni lak pintom aku yg xder tandingan sayang giler kat dia.

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

rabbit gambar no.4 nampak macam anjing.. x boleh bela anjibg, bela rabbit macam anjing pun ok gak kan.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

putra-ekekek pandai pun itu la pasal..comel pun duk pk cmtu la jugak ekekekek..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

putra-ekekek pandai pun itu la pasal..comel pun duk pk cmtu la jugak ekekekek..

Cuba Klik tengok apa jadi!