21 December 2009

Selamat pengantin baru SYUKOR..SMKTS AMPANG 5TV

Ok entry kali ini,cerita tentang kenduri si syukor budak satu kelas ngn aku dulu.majlis berlansung di Ampang taman Melor.
Nak di jadikan cerita kita orang ni ada yang dah spuloh tawon xjumpa...memang hah ko memang jumpa skali masing2 kepoh mak jijah la ko...nak2 lak aku pagi2 dah bangun nak bersiap sebabnya dah jnji ngn si kam jemput die kat setiawangsa..hah sape kam nih??kam aka kamilah adalah kawan baik aku zaman skool dulu merangkap keluarga angkat aku...tapi kitaorg terputus hubungan bila masing2 melanjutkan pelajaran ada yg masuk IPTA da yg IPTS dan xkurang gak further study ke overseas..so selepas 10thn baru jmpa balik..ada yg aku jumpa dah ada anak 3 huhahahah...
tapi yang penting hari tuh sgt meriah sgt2..dalam kul12lebih la kitaorg sume berkumpul,jnji deal ngn aiza tggu umah hajar..erm..si nizar bai sume da rudi,nizar harith si fendi pun datang gak..ape lae nama mamat2 skool nih aku pun xbrape ngt..mane taknyer masing2 dah kawen rupa dah lain muka bapak budak memasing ekekekek...
Tema si syukor ni warna biru air laut..cantik ngt aku suka bubu pun suka..hah masa majlis kenduri tu jugak da 2 couples la..si syukor punya abg pun saing skali sanding...
hah tapi aku sedih gak sebab ramai yg xsempat jumpa sebabnya masing2 da hal xdapat dtg sedih wo...xpela mane tau kenduri yg lain dorng akan ada lagi
**pepun aku nak ucapkan slamat pengantin baru kpda 2 mempelai nih smoga jodoh korang berpanjangan hingga ke anak cucu.dan selamat menempuh alam rumah tangga yg banyak cabaran dan komitment.




 
hah ni lah pengantinnya

kawan2 aku yang sangat2 aku sayng




tengoklah glagat budak2 sengal nih..ngan aku2 skali jadi sewel..dahla panas tapi masih ceria


SMKTS AMPANG satu masa dulu 5TV


fendi hajar niza aiza kamilah bai & comel


hahah si baju merah ala2 hero korean nih fendi ketua klas aku dulu


gamba bersama mempelai



heheh last skali bersama hubby kesayangan aku lah..mesti xtinggal punya








0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!