15 December 2009

makan malam di majlis svr2u.com

semalam punya citer la ni..dalam duk lebat hujan ,nak plak malam tu aku kena ikut bubu g majlis mkn malam group bisness die.JOIN SVR-SHOPPING DAPAT DUIT WWW.MYSVR2U.COM
huhu xnak citer banyak2 yang pasti ramai org n ramai orang...tgk gambo k

gambar ni ambil selepas majlis mkn malam tu..lepak PAPARICH dulu sementara nak balik..bubu nak borak ngn gang2 die dulu..


heheh aku ngn hp jela bubu ngn kawan2 die


wah bukan main lae bubu ayg nih kalau jmpa gang ape die bincang pun aku xtau..nak nyampok xtau citer so..diam kan ajerw..tapi yang bagus ni bubu  bawa lah  aku  kemana mna pun die mesti layan aku lu anta mkn minum aku sume kira aku dah xnak ape2 baru die lpak ngn kawan2 die ekekek..so aku xkisah ngat walau dahaga suh je bubu amikkan ekekek..dia tolong amikkan hahaah..ahat ahat aku nih


ko tgk la tuh ramai gila orang yang datang..ngat xramai sebab ujan lebat lak malam tu..skali..ko sampai xcukup tempat da..


ni lah voucher macD aku baru redeem smlm dapatlah makan prosperity burger  yumyum


ko tgk aku ni hah kalau da bosan kan cmni lah pose sendirik sendirik

 
 
 
bersama sama kawan2 bubu

heheh aku sebelom bertolak g dinner 










2 comments:

Deana Nadween said...

mmg rajin bbisness laki bini nie ek...caiyooook2! semoga suksess slalu yeee...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekekek...nak senang bukan senang huhu i xderla sgt bubu je yg rajin i just tlg skit2 jerw

Cuba Klik tengok apa jadi!