20 December 2009

# Comel(^^)bubu

Long Service Award by BUBU congrate dear!

Long Service Award by BUBU congrate dear!





Ok ape yang aku nak cerita kat sini adalah kegembiraan aku ingin kongsi bersama korang kawan2 bloggers aku.Tempoh hari ada dinner untuk Long Service Award kat Taylor campus,mane lagi tu adalah tempat bubu keje la.hah dah lame upanya bubu nih berkhidmat kat cawangan IPTS nih lame tak lame la..5 tahun sudah.aku baru 2 tahun pengalaman keje mane taknye sebelum nih masih di university blaja la..
Ok berbalik pada story ..so community dorang nih ada buat dinner tapi bubu ni tau2 jela xpegi  sebab xle bawak partner luo kecuali spouse jerw.huhuhu..so xdapat aku nk melaram da..tapi xkisah la bubu pun xpergi.ekekekek..yes yes..!!!
Tapi malam tu jugak bubu telah lepaskan peluang die untuk attend satu majlis besar bagi die iaitu malam penghargaan setelah sekian lama berkhidmat dlm community tu.Aku tumpang berbangga dgn die..kuatnye sayang ayg keje yer..
Ape hadiah yang bubu dapat??hah surprise!!!tengok bawah…





Heheh dapat duit syiling mask o..ekekekk..wah2 berat nih..kalau g gadai dapt gak la..dlm RM700 nih..huhuhu..best la..
Bubu nih dapat hadiah nih bukan die simpan die adiah kan kat aku lak..so ape aku nak buat..???aku simpan jela..xpun aku cairkan bikin cincin kerw huhahahah(jahatnyer gile duit ko..hahaah…)tapi aku xda la  gamak nak buat cengitu xtau la…korang kat luo..rase2???..heheh aku dah dapat tu asek duk belek2 yela mane tau just gold platted ke ape ke kan kan …geget2 kan die..ekekek cam jakun la plak tap ink wat camno..aku mmg gitu..
Yang aku dapat tau budak2 opis bubu yang dapat dold coin nih da mentransform kan goldcoin nih ke bentuk mataWANG..wah2!!!..ko joli la…aku? Xtau la..simpan la dulu kot…xpun simpan sampai bebiler..terserah pada tuan punya anugerah kan..kan..
So dah komfom yang tu adalah emas tulin so aku ape lae…kuokan citer untuk dikongsi bersama korang xlupa jugak gambar2 sebagai evident.


ape yang lebih membahagiakan hidup aku bila dapat bersama dia selamanyer..wah2 ko jiwang jap

P/S** Tahniah sayang semoga ape yang u kejakan selama nih membuahkan hasil dan menjadikan hidup u lebih  bermakna.










6 comments:

  1. biasa la pekerja cemerlang.terbilang.hulubalang.

    ReplyDelete
  2. ekekek..yola sayang oik..pagi2 da gak jam loceng yg sudi kejutkan u kan ekekekek

    ReplyDelete
  3. tahniah buat dia jugak ... moga teruskan usaha murni n berkhidmat utk negara .. chai yook chai yoook ... teruskan usahamu gabannn ...

    ReplyDelete
  4. jijah-ekekek thaz jijah bubu mesti sonok sbb da org sudi wished kek dio nih

    ReplyDelete
  5. to jijah: tima kasih yer,gaban akan sentiasa beri perkhidmatan terbaik..

    ReplyDelete
  6. uiks pe nih??boleh lak bubu masuk entry comment blog ayg ni..

    hahah perkhidmatan terbaik serta punctual ok..ekekekekek

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews